Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Két világbajnoki aranyérem 3D-s íjászatban

Két aranyérmet nyertek a magyar íjászok a Kanadában megrendezett 3D-s íjász világbajnokságon. Gondán György férfi csigás íj kategóriában, míg Molnár Ferenc férfi ösztönös íj kategóriában állhatott a dobogó legfelső fokára a 25 ország 265 versenyzőjének részvételével lebonyolított vb-n.

A World Archery íjász világszervezet szeptember 2. és 7. között tartott megmérettetésén nyolc magyar íjász indult.

Molnár Ferenc – remek szereplésének köszönhetően – egyből az elődöntőbe került, Gondán György pedig a kiesős szakaszban szerezte meg ehhez a jogot. A még versenyben lévő két magyar íjász ezek után szoros mérkőzéseken, de stabil, magabiztos formát nyújtva bejutott az aranydöntőkbe, ahol Molnár olasz ellenfelét, míg Gondán amerikai vetélytársát győzte le.

A világbajnokság éremtábláján Magyarország a harmadik helyen végzett, az első Franciaország lett négy arany- és egy ezüstéremmel, míg a második helyezett Ausztria két aranyat és két bronzot zsákmányolt.

A kétévente megrendezett, a világ 3D-s íjászainak legjobbjait felsorakoztató vb-ken a magyar íjászok egyre sikeresebbek: 2015-ben egy első, 2017-ben egy első és egy harmadik hely volt a termés, ezt sikerült most túlszárnyalni a két vb-címmel.

A 3D-s íjászat során a versenyzők életnagyságú, háromdimenziós vadállatformájú célokra lőnek ismeretlen távolságokból. Ezt a sportíjász ágazatot évtizedekkel ezelőtt a vadászíjászat imitálására, gyakorlására alkották meg.

0 Tovább

Fallabda Eb – Farkas Balázs negyedik lett Bukarestben

Az utóbbi évek egyik legnagyobb fallabdás sikerét elérve, Farkas Balázs a negyedik helyen végzett a Bukarestben megrendezett egyéni Európa-bajnokságon. A Világjátékokat is megjárt Farkas a kontinensbajnokság bronzmeccsén a svájci Nicolas Muellertől kikapott 3-0-ra.

Hoffmann Péter a 14. helyen zárt, miután az utolsó meccsén vezető pozícióban megsérült az orosz Vladislav Titov ellen.

Chukwu Hannah első felnőtt Európa-bajnokságán nagyot játszott, ugyanis az első vesztes találkozója után minden egyes mérkőzésén győzött, így a vigaszágat megnyerve a 17. lett.

Képes Gábor, a Magyar Fallabda (Squash) Szövetség főtitkára szerint sikeres Eb-t zártak a magyarok. „Sajnos Hoffmann Péter számára sérüléssel fejeződött be az Eb, de ő is nagyon odatette magát Bukarestben, mint ahogy Chukwu Hannah is. Első felnőtt Európa-bajnokságán nem várt győzelmekkel jelezte: számolni kell vele a jövőben. Farkas Balázs a negyedik helyével beállította a legjobb magyar Eb-eredményt. Korábban ugyanis Krajcsák Márk végzett már negyedikként kontinensbajnokságon.” – mondta Képes Gábor.

0 Tovább

Fallabda Eb - A bronzért játszhat Farkas Bukarestben

Farkas Balázs bronzért játszhat az Eb-n! A bukaresti fallabda Európa-bajnokságon a magyar játékos az elődöntőben nagy csatát vívott a német Raphael Kandrával, de végül 3-2-re kikapott. 

Farkas elmondta, hogy az első két szettben partiban volt a világranglistán sokkal előkelőbb helyet elfoglaló ellenfelével, de elfáradt. „A pontosságon és a fizikumon kell javítani. A bronzmeccsen mindent kiadok magamból, ami bennem maradt.” – fogalmazott Farkas Balázs.

A bukaresti kontinensbajnokságon Chukwu Hannah a 17-24 között győzelemmel fejezte be meccsét, akárcsak a férfiaknál Hoffmann Péter. Utóbbi játékos a 9-16 között a lengyel Filip Jarota elleni összecsapást nyerte meg.

Eredmények

Férfi elődöntő

Raphael Kandra (német) - Farkas Balázs 3-2 (5-11, 7-11, 11-3, 11-4, 11-3)

17-24 között

Chukwu Hannah - Jacqueline Peychär (osztrák) 3-0 (11-8, 11-3, 11-6)

9-16 között

Hoffmann Péter - Filip Jarota (lengyel) 3-1 (11-6, 15-13, 5-11, 11-6)

0 Tovább

Fallabda Eb – Farkas elődöntős

Farkas Balázs elődöntős a fallabda Európa-bajnokságon. A magyar játékos a bukaresti negyeddöntőben a francia Auguste Dussourd ellen lépett pályára, és 3-1-re nyert. Farkas az elődöntőben a német Raphael Kandrával találkozik.


Hoffmann Péter a 9-16 között a horvát Martin Kegellel csapott össze, és 3-1-re kikapott. A nőknél Chukwu Hannah a 17-24 között két mérkőzést is játszott, mindkettőt megnyerte.


Eredmények:


Negyeddöntő
Farkas Balázs - Auguste Dussourd (francia) 3-1 (11-8, 11-5, 8-11, 11-8)


A 9-16 között:
Martin Kegel (horvát) – Hoffmann Péter 3-1 (11-7, 11-3, 8-11, 11-6)


A 17-24 között:
Chukwu Hannah – Naime Nurieva (bolgár) 3-0 (11-4, 11-1, 11-2)
Chukwu Hannah – Ghiorghisor Andreea Denisa (román) 3-0 (11-1, 11-1, 11-2)

0 Tovább

Fallabda Eb – Farkas bejutott a negyeddöntőbe

Farkas Balázs továbbjutott a fallabda Európa-bajnokságon. A magyar játékos a bukaresti kontinensbajnokság első fordulójában játék nélkül a legjobb 16 között kezdte meg a küzdelmeket az Európa-bajnokságon, és végül az orosz Vladiszlav Titov ellen 3-0-ra győzött.


Hoffmann Péter jól kezdett a román Radu Stefan Pena ellen, és ugyancsak 3-0-ra nyert. A nőknél Chukwu Hannah az ukrán Alina Bushma ellen lépett pályára a legjobb 32 között, és bár egy szettet megnyert, végül 3-1-re alul maradt.
Farkas elmondta, az első szettben mindent bevállalva játszott. „5-6 hibát ütöttem, de végig vezettem a szettben. A második és a harmadikban pedig próbáltam a következő meccsre hangolódni, és gyakorolni a pontos alapjátékot, valamint támadni, amikor van lehetőségem. Az jól ment, elégedett voltam…” – mondta Farkas Balázs.

Eredmények

A 32 között:
Chukwu Hannah - Alina Bushma (ukrán) 1-3 (5-11, 11-5, 11-9, 11-6)
Hoffmann Péter - Radu Stefan Pena (román) 3-0 (11-9, 11-9, 11-7)

A 16 között:
Farkas Balázs - Vladislav Titov (orosz) 3-0 (11-9, 11-5, 11-5)
Nicolas Mueller - Hoffmann Péter (svájci) 3-0 (11-5, 11-3, 11-4)

0 Tovább

Fallabda – Kezdődik az Eb

Három magyar indul az egyéni fallabda Európa-bajnokságon. A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség információi szerint a nőknél Chukwu Hannah, míg a férfiaknál Farkas Balázs és Hoffmann Péter képviseli a magyar színeket a bukaresti kontinensbajnokságon.

Az Eb-t szeptember 4. és 7. között rendezik meg a román fővárosban, ahol elkészült a sorsolás is Chukwu Hannah az ukrán Alina Bushma ellen kezdi meg a küzdelmeket. A férfiaknál mindkét magyar induló román ellenféllel találkozik az első körben. Hoffmann Péter Radu Stefa Penával, Farkas Balázs pedig Cristian Dragusinnal csap össze első meccsén.

Az Eb-n való szereplés a Világjátékok-szabadkártya szempontjából fontos a magyar versenyzőknek. A nem olimpiai sportágak seregszemléjét – az ötkarikás játékokhoz hasonlóan – négyévente rendezik meg. 2021-ben az egyesült államokbeli Birmingham lesz a házigazda.

0 Tovább

Budapesten ülésezik a sakkvilág vezetése

A Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) elnöksége Budapesten tartja a következő ülését, szeptember 7-én és 8-án.

A testület 26 tagból áll, elnöke az orosz Arkagyij Dvorkovics, akit tavaly választottak a szervezet élére. Az elnökség tagjai közé tartozik a mindenkori férfi és női világbajnok is.

Különösen megtisztelő számunkra, magyarok számára, hogy a kétszeres olimpiai bajnok Polgár Judit a testület egyik tiszteletbeli alelnöke.

A szervezet negyedévente tartja összejöveteleit, idén márciusban a kazahsztáni Asztana, júniusban pedig Baku adott otthont a rendezvénynek. A soron következő, budapesti ülés kiemelkedő fontosságú sportdiplomáciai esemény, amelyen a 2024-es sakkolimpia megrendezésére kiírandó pályázat is szóba kerül.

Jelenleg a FIDE-nek 190 tagországa van. Magyarországon korábban FIDE közgyűlés, illetve elnökségi ülés nem volt.

Szabó László, a Magyar Sakkszövetség idén májusban megválasztott elnöke “vízválasztó jelentőségűnek” tartja, hogy a FIDE teljes elnöksége hazánkba látogat.

“Nem titkoljuk, hogy nagy terveink vannak: a magyar sakkozás nagyszerű eredményeire és a jelen kimagasló magyar sakkéletére is támaszkodva a nemzetközi sakkversenyek térképén is ki szeretnénk emelni hazánkat. A sakkolimpiák örökranglistáján ötödik helyezett Magyarország újra a világ élvonalába tör.”

(forrás: Magyar Sakkszövetség)

0 Tovább

Szumó Eb – Szilágyi Erik 80 kilóban alkotna maradandót a hazai kontinensbajnokságon

Szilágyi Erik kettőzött erővel készül a hazai rendezésű utánpótlás szumó Európa-bajnokságra. A Kispesti Nehézatlétikai Sportiskola szumósa az utolsó évét tapossa az U18-as korosztályban, amelytől szépen szeretne búcsúzni a szigetszentmiklósi kontinensbajnokságon. 

Szilágyi eddig összesen nyolcszor nyert Európa-bajnokságot a különböző utánpótlás korosztályokat beleszámítva, az utóbbi időben pedig bemutatkozott a felnőttek között is, méghozzá nem is akárhogy: utánpótlás versenyzőként van már bronzérme felnőtt Eb-ről.


„Jelenleg fogyasztok, mert az itthoni Eb-n a 80 kilogrammos kategóriában fogok indulni” – kezdte Szilágyi. Az eredetileg birkózó fiatal sportoló még nem tett le arról, hogy válogatott versenyzővé váljon első sportágában. „Természetesen most a szumó megy jobban, a nagy nemzetközi versenyeken már számolnak velem az ellenfeleim és ez jó. Azért egyszer jó lenne címeres mezt húzni birkózóként is” – mondta Szilágyi Erik.


„Ha az utóbbi Európa-bajnokságokat nézzük, sikerült döntőznöm. Erre számítok most is, valamint arra, hogy csapatban is dobogóra tudunk állni Szigetszentmiklóson” – tette a szumós.


A szigetszentmiklósi utánpótlás Eb-t szeptember 26. és 29. között rendezik meg.


Fotó: https://peterf.smugmug.com/

0 Tovább

Érdi Mária 4. lett a Japánban megrendezett Világkupán

Érdi Mária tovább remekelt Japánban. A 2020-as tokiói olimpia helyszínén lebonyolított ötkarikás tesztversenyen bronzéremmel zárt, majd elindult a VK-sorozat enosimai állomásán. A magyar vitorlásversenyző a rangos mezőnyben végül a 4. helyen végzett a női laser radial hajóosztályban, megelőzve többek között a riói olimpiai bajnok, a holland Marit Bauwmeestert.

A junior világbajnok Érdi mind a tesztversenyen, mind a Világkupa első állomásán végig az élmezőnyben volt, a VK-n futamot is tudott nyerni, sőt akár még előrébb is végezhetett volna, ha az éremfutamot megrendezik. A szervezők ugyanis szélhiány miatt az utolsó futamot nem indították el, így az addig kialakult sorrend alapján hirdettek végeredményt.

A VK-t végül a belga Emma Plasschaert nyerte meg a dán Anne-Marie Rindom és a brit Alison Young előtt.

Érdi Mária ezzel befejezte a japán túráját, legközelebb a Balatonfüreden megrendezendő magyar bajnokságon ül hajóba szeptember közepén. 

0 Tovább

Sporttörténelmi magyar szereplés a győri kick-box Eb-n

Soha nem szerepeltek ilyen jól magyar kick-boxosok világversenyen, mint a győri utánpótlás Európa-bajnokságon. A rekordlétszámot, 39 ország 1600 indulóját felvonultató, remek hangulatban lezajlott Eb-n a hazai fiatalok összesen 28 aranyérmet nyertek. Galambos Péter, a hazai szövetség elnöke szerint az Eb megrendezése is sikeres volt, így jó eséllyel pályázunk a sportág 2021-es és 2022-es utánpótlás világversenyeire – adta hírül a Magyar Kick-box Szakszövetség.

Fiataljaink az Európa-bajnoki címek mellett 23 második és 63 harmadik helyet is szereztek, ezzel felülmúlták az eddigi legjobb magyar szereplést. Hazánk Oroszország mögött a második helyen végzett az éremtáblázaton.

A hazai rendezésű Eb-n 8 és 18 éves kor között több korosztályban rendeztek versenyeket, és a formagyakorlat versenyszámok mellett a sportág mind a hat küzdelmi szakágában avattak bajnokokat.

A legtöbb elsőséget, 12-t a pointfighting szabályrendszerben szerezték a mieink, tíz Eb-cím született kick-lightban, négy light-contactban, de a hagyományosan erős tatamis szakágak mellett a ringben és formagyakorlatban is lett magyar aranyérmes.

Egyéniben legeredményesebb magyarként Bárdos Inez két arany- és egy bronzérmet nyert, míg Hammer Máté két Európa-bajnoki címet szerzett. A négy csapat versenyszámból is sikerült egyet a hazai kick-boxosoknak megnyerni.

„A magyar szereplés felülmúlta a várakozásokat, minden szabályrendszerben ott tudtunk lenni a legjobbak között, sikerült megőrizni a helyünket a világban” – értékelt Galambos Péter, a Magyar Kick-box Szakszövetség elnöke. – „Önmagában nagy dolog, hogy az eddigi legnépesebb magyar csapatot tudtuk kiállítani, mert a rutinszerzésre és az erőfelmérésre nincs egy ilyen versenynél jobb lehetőség. Az pedig a hab a tortán, hogy minden idők legjobb szereplése kerekedett ki ebből.”

Jól sikerült az Európa-bajnokság megszervezése és lebonyolítása is, ami további sportdiplomáciai sikerek záloga lehet – hangsúlyozta a sportvezető.

„A sportág rendezvényei közül mindig az utánpótlás világversenyek a legnépesebbek, ezeken lehet a leginkább megcsúszni. Mi azonban helytálltunk, és ez nem csak az én véleményem, hanem a világszövetségé is. Terveink között szerepel, hogy két év múlva egy ugyanilyen utánpótlás Eb-t szeretnénk rendezni, a rákövetkező évben pedig utánpótlás vb-t. Azt gondolom, hogy jó eséllyel pályázunk ezekre. Voltam már néhány világversenyen, sehol nem volt ennyi ország és ennyi versenyző, sem ilyen remek versenyhelyszín, mint az Audi Aréna Győr és a lebonyolítás is gördülékeny volt. Ha ez nem elég, akkor nem tudom, mi kell még…”

Utánpótlás kick-box Európa-bajnokság, Győr, a magyar érmesek:

 

Aranyérmesek:
Fördős Jázmin (gyermek lány, pointfighting, 30 kg)
Pusztai Ábel (gyermek fiú, pointfighting, 24 kg)
Kozmann Mónika (kadet1 lány, pointfighting, 28 kg)
Nagy Bálint (kadet1 fiú, pointfighting, +47 kg)
Petró Lilian (kadet2 lány, pointfighting, 32 kg)
Bárdos Inez (kadet2 lány, pointfighting 37 kg)
Trenyik Hanna (kadet2 lány, pointfighting, 65 kg)
Hammer Máté (kadet2 fiú, pointfighting, 37 kg)
Kis Réka (kadet2 lány, light-contact, 37 kg)
Gombás Alexandra (kadet2 lány, light-contact, 50 kg)
Nagy Tamás (kadet2 fiú, light-contact, 42 kg)
Zajácz Bence (junior férfi pointfighting 69 kg)
Mezei Nikolett (junior női kick-light, 65 kg)
Debre Bence (junior férfi, kick-light, 69 kg)
Holczmüller Bence (junior férfi, kick-light, 89 kg)
Vígváry Viktor (junior férfi, kick-light, 94 kg)
Legenyei Pintér Noel (junior férfi, kick-light, +94 kg)
Pálfi Viktória Dóra (junior2 női, K1, 56 kg)
Hadra Bíborka (gyermek lány, pointfighting, 36 kg)
Jancsó Lili (gyermek lány, pointfighting, +36 kg)
Annus Marcell (gyermek fiú, kreatív formagyakorlat)
Bárdos Inez (kadet2 lány, kick-light, 37 kg)
Török Karola (kadet2 lány, kick-light, 55 kg)
Nagy Ramóna (kadet2 lány, kick-light, 65 kg)
Korcsok Nikolett (kadet2 lány, kick-light, +65 kg)
Hammer Máté (kadet2 fiú, kick-light, 55 kg)
Kajtár Bence (junior férfi, light-contact, 74 kg)
Kadet1 pointfighting csapat (Pántya Réka, Péter Magdolna, Malatyinszki Bendegúz, Nagy Bálint, Dénes Dániel, Földi Dániel)

 

Ezüstérmesek:
Bánfi Boglárka (kadet1 lány, pointfighting, 28 kg)
Román Nikolasz (kadet1 fiú, pointfighting, 32 kg)
Dénes Dániel (kadet1 fiú, pointfighting, 47 kg)
Kis Réka (kadet2 lány, pointfighting, 37 kg)
Gombás Alexandra (kadet2 lány, pointfighting, 50 kg)
Pataki Klaudia (kadet2 lány, pointfighting, +65 kg)
Török Dóra (junior női, pointfighting, +70 kg)
Viczián Roland (junior férfi, pointfighting, 69 kg)
Kolozsvári Kinga (junior női, kick-light, 60 kg)
Kurunczi Noémi (gyermek lány, pointfighting, +36 kg)
Annus Marcell (gyermek fiú, pusztakezes formagyakorlat)
Petrovszki Márton (gyermek fiú, fegyveres formagyakorlat)
Kis Réka (kadet2 lány, kick-light 37 kg)
Tar Petra (kadet2 lány, kreatív formagyakorlat)
Karai Zétény (junior1 fiú, full-contact, 45 kg)
Kiss Panna (junior2 lány, full-contact, 48 kg)
Jászai Orsolya (kadet2 lány, kick-light, 55 kg)
Baráth Albert Károly (kadet2 fiú, kick-light, 57 kg)
Pallag Csenge (junior női, light-contact, 70 kg)
Halász Enikő (junior női, light-contact, +70 kg)
Holczmüller Bence (junior férfi, light-contact, 89 kg)
Németh Péter (junior férfi, light-contact, 94 kg)
Kunya Noel (junior2 férfi, full-contact, 67 kg)
Török Karola (kadet2 lány, kick-light, 55 kg)
Nagy Ramóna (kadet2 lány, kick-light, 65 kg)
Korcsok Nikolett (kadet2 lány, kick-light, +65 kg)
Hammer Máté (kadet2 fiú, kick-light, 55 kg)
Kajtár Bence (junior férfi, light-contact, 74 kg)

Bronzérmesek:

Kozsuch Kincső (gyermek lány, pointfighting, 24 kg)
Halmágyi Nikolett (gyermek lány, pointfighting, 24 kg)
Debreczeni Frida (gyermek lány, pointfighting, 27 kg)
Laurinyecz Emma (gyermek lány, pointfighting, 27 kg)
Nagy Vince (gyermek fiú, pointfighting, 24 kg)
Puska Dániel (gyermek fiú, pointfighting, 30 kg)
Géczi Csaba (gyermek fiú, pointfighting, 33 kg)
Petrovszki Márton (gyermek fiú, pointfighting, 33 kg)
Kozma Kornél (gyermek fiú, pointfighting, 36 kg)
Menkó Zalán (gyermek fiú, +36 kg)
Vicsorek Zita (kadet1 lány, pointfighting, 32 kg)
Fülöp Anna (kadet1 lány, pointfighting, 32 kg)
Nagy Míra (kadet1 lány, pointfighting, 37 kg)
Pántya Réka (kadet1 lány, pointfighting, 47 kg)
Halmágyi Levente (kadet1 fiú, pointfighting, 28 kg)
Földi Dániel (kadet1 fiú, pointfighting, 42 kg)
Viczián Vivien (kadet2 lány, pointfighting, 46 kg)
Hegedűs Hanga (kadet2 lány, pointfighting, 46 kg)
Wallandt Gergő (kadet2 fiú, pointfighting, 42 kg)
Solymosi Bence (kadet2 fiú, pointfighting, 52 kg)
Lázár Erik (kadet2 fiú, pointfighting, +69 kg)
Bárdos Inez (kadet2 lány, light-contact, 37 kg)
Nagy Lilla (kadet2 lány, light-contact, 42 kg)
Kovács Laura Fanni (kadet2 lány, light-contact, 46 kg)
Török Karola (kadet2 lány, light-contact, 55 kg)
Korcsok Nikolett (kadet2 lány, light-contact, +65 kg
Molisz Zoltán (kadet2 fiú, light-contact, 69 kg)
Cselovszki Patrik (junior férfi, pointfighting, 57 kg)
Bálint Martin (junior férfi, pointfighting, 63 kg)
Czár Tibor (junior férfi, pointfighting, 79 kg)
Legenyei Pintér Noel (junior férfi, pointfighting, +94 kg)
Tóth Vanessza (junior női, kick-light, 50 kg)
Kürti Bonita (junior női, kick-light, 70 kg)
Pallag Csenge (junior női, kick-light, 70 kg)
Maruscsák László (junior férfi, kick-light, 63 kg)
Németh Péter (junior férfi, kick-light, 94 kg)
Györe Bendegúz (junior1 fiú, full-contact, 57 kg)
Erős Patrik (junior1 fiú, full-contact, 60 kg)
Berecz Tibor (junior1 fiú, low-kick, +81 kg)
Szeleczki Lilla (junior1 lány, low-kick, 48 kg)
Kékegyi Márk (junior1 fiú, K1, 51 kg)
Varga Kristóf (junior1 fiú, K1, 71 kg)
Lázár Noel (gyermek fiú, fegyveres formagyakorlat)
Nagy Boglárka Boróka (junior2 női, kreatív formagyakorlat)
Gerencsér Ádám (kadet2 fiú, fegyveres kreatív formagyakorlat)
Laurinyecz Emma (gyermek lány, pusztakezes formagyakorlat)
Pap Nikola (junior1 lány, full-contact, 48 kg)
Szabó Kitti (junior1 lány, full-contact, +60 kg)
Csipkés Krisztián (junior1 fiú, full-contact, 48 kg)
Kánai Kristóf (kadet2 fiú, kick-light, 42 kg)
Simon Dávid (kadet2 fiú, kick-light, 63 kg)
Molisz Zoltán (kadet2 fiú, kick-light, 69 kg)
Szögi Nóra (kadet2 lány, light-contact, 65 kg)
Tóth Vanessza (junior női, kick-light, 50 kg)
Kürti Bonita (junior női, kick-light, 70 kg)
Nagy Máté (junior férfi, light-contact, 69 kg)
Kamilli Mirella (junior2 női, low-kick, 56 kg)
Elek Ágnes (junior2 női, low-kick, 56 kg)
Kleinheisler Dorina (junior2 női, low-kick, 70 kg)
Borbás Csaba (junior2 férfi, low-kick, +91 kg)
Szilágyi Viktória (junior2 női, K1, 60 kg)
Flack Márk (junior2 férfi, K1, 75 kg)
Gyermek pointfighting A csapat (Debreczeni Frida, Jancsó Lili, Kozma Kornél, Puska Dániel, Tóth Márk, Zodoma Zétény)

0 Tovább

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum