Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Telekom a MKB-MVM Veszprém kézilabdacsapat „Kiemelt támogatója” és „Leghűségesebb támogatója”.

A Telekom a Veszprém kézilabda csapat jövője szempontjából meghatározóan fontos együttműködési szerződést újított meg. A MKB Veszprém Kézilabda Zrt-vel kötött, 2013/2014-es valamint a 2014/2015-ös idényre szóló megállapodás aláírása során a szerződő felek bejelentették, hogy Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója a veszprémi kézilabdacsapat kiemelt és leghűségesebb támogatójaként a pénzügyi hozzájárulás mellett telekommunikációs szolgáltatásokkal és eszközökkel segíti a csapat sikeres felkészülését a hazai és nemzetközi meccsekre.

A Telekom valamint a Veszprém felnőtt férfi kézilabdacsapata közötti együttműködés immár több mint tizenhat éves történetét a támogató és a támogatottak is eredményesnek és kölcsönös előnyökön alapulónak minősítik, a szerződés meghosszabbítása pedig a magyar sport egyik legjelentősebb szponzora bizalmát és elismerését fejezi ki.

„A Telekom számára az üzleti életben fontos értékek, a minőség, a bizalom és a megbízhatóság a szponzori együttműködésben is rendkívül fontosak” – mondta Chris Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója. „Ezen értékek kölcsönös elismeréseképpen Magyarország egyik legsikeresebb sportcsapatával hosszabbítjuk meg a támogatási szerződésünket, amelynek teljesítménye nemzetközi szinten is kiemelkedő, példaértékű. Természetesen anyagi támogatásunkon kívül marketing- és kommunikációs szolgáltatásainkkal valamint mobil távközlési eszközeinkkel is segítjük a kézilabdacsapat sikeres szereplését ” – tette hozzá a vezérigazgató.

„A Telekom elmúlt több mint másfél évtizedben nyújtott és a következő két évre szóló támogatása a folyamatosságot és a biztonságot jelenti számunkra, amelyet a veszprémi kézilabdacsapat a lehető legjobb szerepléssel szeretné a jövőben is meghálálni. Természetesen az anyagi támogatás mellett az is nagyon sokat jelent sportolóinknak, hogy bárhová utaznak, a Telekom eszközeinek és szolgáltatásainak köszönhetően mindig elérhetőek, és összeköttetésben maradnak az otthon maradt szeretteikkel, barátaikkal” – hangsúlyozta Fonyó Károly, MKB Veszprém férfi kézilabdaklub elnöke.

 A Telekom és a veszprémi kézilabdaklub az együttműködés meghosszabbítása alkalmából az elmúlt napokban különleges nyereményjátékot hirdetett az online közösségi felületeiken. A férfi kézilabdacsapatért rajongó „leghűségesebb szurkolók” elküldhették kedvenc csapatukkal kapcsolatos élményeiket megörökítő fotóikat és videóikat, amellyel – közjegyző jelenlétében megtartott sorsolást követően – egyéves, BL-meccsekre is érvényes, két személyre szóló MKB-MVM Veszprém kézilabda bérletet lehetett nyerni. Az érdeklődésre jellemző, hogy a több mint száz szurkoló több száz megabájtnyi képi anyagot küldött el a játékra.

Forrás: Magyar Telekom

0 Tovább

Bajnokok Ligája – Felemásan kezdték a magyar csapatok a nyolcaddöntőt

A Szeged győzelemmel, a Zalaegerszeg vereséggel kezdte a férfi teke Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjét. Az odavágón mindkét magyar együttes olasz csapattal csapott össze a legjobb nyolc közé jutásért.

A magyar világbajnokokkal felálló Neumarkt 5-3-ra verte a Zalaegerszeget, amely a visszavágót a hazai pálya előnye miatt bizakodva várhatja.

A címvédő Szeged hazai környezetben megnyerte az első meccset: Szegedi TE - Fugger Sterzing (olasz) 7:1 (3933:3545). A visszavágókat két hét múlva rendezik meg.

 

Férfi teke BL, nyolcaddöntő, első meccsek

 

Szegedi TE - Fugger Sterzing (olasz) 7-1 (3933:3545)

A párok:

Kakuk L.-M. Hofer 1:0 (4:0, 673:559)

Szél T.-Weiskopf 1:0 (3:1, 649:629)

Karsai L.-F. Höller 1:0 (4:0, 664:554)

Zapletán Zs.-F. Thaler 1:0 (2:2, 634:600)

Kiss N.-S. Zini 1:0 (4:0, 667:530)

Fehér B.-R. Gruber 0:1 (1,5:2,5, 646:673)

 

KK Neumarkt(olasz) – Zalaegerszegi Teke Klub 5-3 (3596:3569)

A párok:

Mayr Ivo-Farkas Sándor 0:1 (0:4; 586-611)

Kiss Tamás-Kozma Károly 1:0 (4:0; 616-516)

Righi Georg-Járfás Szilárd 1:0 (2:2; 593-590)

Lantschner Huber-Fehér Zoltán 0:1 (2:2; 573-603)

Blaas Wolfi-Botházy Péter 0:1 (1:3; 573-610)

Kovács Gábor-Nemes Attila 1:0 (2:2; 656-639)

A tekézőkre is lehet szavazni…

A 2012-es évhez hasonlóan idén is lesz közönségszavazás az Év sportolója választáson. A www.facebook.com/sportcsillagok oldalon bárki leadhatja a szavazatát a kedvenc sportolójára, aki 2013-ban nagyot alkotott.

A tekézőknél a válogatott versenyzők idén kitettek magukért: a Világkupa, az Európa Kupa mellett elég, ha a csapat-világbajnokságot említjük, mint magyar sikersztorit.

Utóbbi eseményen a női és a férfi válogatott is vb-aranyat szerzett a zalaegerszegi világbajnokságon, így nem csoda, hogy a világklasszis tekézők is ott vannak a sportcsillagok listáján.

 

 

0 Tovább

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum