Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajdu Steve vs Tiger Woods

Az [origo] Hajdu Steve-vel próbálta ki a legújabb golfjátékot, a Tiger Woods PGA Tour 13-at. Az ismert műsorvezető ugyanis igazi golfőrült, viszont ki nem állhatja az erőszakos videojátékokat, ezért űzi évek óta virtuális változatban is kedvenc sportját.


szólj hozzá: Hajdu Steve vs. Tiger Woods

0 Tovább

Balzsay a végén döntötte el a címmeccset

Balzsay Károly megvédte világbajnoki címét! A schwerini gálán a magyar bunyós kiegyenlített meccset vívott a német Dimitri Sartison ellen – egészen a 12. menetig...

...A WBA nagyközépsúlyú világbajnoki címmeccs utolsó percében Balzsay több elsöprő támadása után a mérkőzésvezető végül leléptette a védekezésre képtelen Sartisont.

Ez volt Balzsay 27. profi meccse, és a 25. győzelme.

0 Tovább

Meghosszabbodott a nevezési határidő 2012-es Kihívás Napjára!

A Magyar Szabadidősport Szövetség, a települési önkormányzatok kérését figyelembe véve úgy döntött, hogy 2012. április 27-ig kitolja nevezési határidőt.

A Kihívás Napja 1991 óta hazánk legnépszerűbb lakossági sporteseménye. Magyarországon eddig összesen 1590 település vett részt a vetélkedésben. A tavalyi a versenyben részt vett falvak és városok lakói egyetlen nap alatt több, mint 3 105 245 negyedórás testmozgást végeztek.

A Kihívás Napjának célja, hogy a lakosság körében kedvet teremtsen a mozgáshoz, az egészséges életmódhoz. Nagy előnye, hogy a résztvevőknek nem kell utazniuk, helyben megszokott környezetükben mozoghatnak, sportolhatnak.

 

Bővebb információ:

Magyar Szabadidősport Szövetség

Email: info@masport.hu

Web: www.kihivasnapja.hu

0 Tovább

Túl a mérlegelésen

Balzsay Károly nehezebb ellenfelénél. A németországi Schwerinben lebonyolították a szombat esti gála mérlegelését.

A Boksz Világszövetség (WBA) félnehézsúlyú kategóriájában a magyar profi ökölvívó világbajnok 76 kilóval mérlegelt, míg kihívója, a német Dimitri Sartison 75,40 kg volt – tudtuk meg dr. Elbert Gábortól, Balzsay menedzserétől.

 

(ElberTeam Média)

0 Tovább

Balzsay orosz, olasz és örmény öklözőkkel készült a címmeccsére

Balzsay Károly hétfőn elutazik a világbajnoki címmérkőzésének helyszínére, Schwerinbe. A Boksz Világszövetség (WBA) félnehézsúlyú magyar világbajnokának zökkenőmentes volt a felkészülése, a hátralévő hét a súlyhozás, és meccsre hangolódás jegyében zajlik majd.

„Túl vagyok a felkészülés legnehezebb és legveszélyesebb szakaszán, sérülés szerencsére nem hátráltatott. Orosz, olasz és örmény kesztyűpartnerekkel készültem. Nagyon jól sikerült a szakmai felkészülés, az edzőm, Michael Timm is elégedett” – nyilatkozta az ElberTeam Médiának a világbajnok.

Balzsay tavaly augusztus óta birtokolja WBA övét. Akkor az ukrán Sztaniszlav Kastanovot győzte le. Az április 21-i címmeccsen klubtársa, Dimitri Sartison lesz az ellenfele.

ElberTeam Média

0 Tovább

Bajnok a Szeged és a BKV

A férfiaknál a Szeged, a nőknél pedig a BKV csapata szerezte meg az aranyérmet a tekézők szuperligájában.

A Szeged együttese hazai pályán megnyerte a rájátszás utolsó állomását, így legyőzte a nagy rivális Zalaegerszeget, amely ezüstérmesként zárta a bajnokságot. A bronzérmet a szolnokiak szerezték meg, míg negyedikként a Répcelak gárdája zárt.

A Szeged együttese

A nőknél a BKV megvédte címét, miután hazai környezetben 5-3-ra győzött a bajnoki döntőben a Zalaegerszeg ellen.

2011-12. évi Férfi Szuperliga Csapatbajnokság végeredmény: 1. Szegedi TE 50, 2. Zalaegerszegi TK 49, 3. Szolnoki MÁV SE 28, 4. Répcelaki SE 27 ponttal.

A négyes döntő utolsó fordulójának végeredménye: 1. Szegedi TE 3607, 2. Zalaegerszegi TK 3556, 3. Szolnoki MÁV SE 3334, 4. Répcelaki SE 3256 fával.

A BKV csapata

 

 

Magyar Bowling és Tekeszövetség Sajtóosztály

0 Tovább

Teke - Siker a románok ellen

Győzelemmel hangolt mindkét U23-as válogatottunk a májusi világbajnokságra. A női és férfi nemzeti csapat Romániával csapott össze Szegeden, ahol mindkét válogatottunk nyert.

A férfiaknál 90, míg a nőknél 40 fával győzött a magyar válogatott.

A találkozó legeredményesebbjei:
Nagy Beatrix / Rákoshegyi VSE/ - 556 fa
Dudas Bogdan - 599 fa

0 Tovább

Aktív versenyzőként iránytja a válogatottat

Tóth Balázs (képünkön) jól érzi magát az új szerepkörben. A vb- és Universiade- bronzérmes magyar taekwondós felel a jövőben a válogatott szakmai munkájáért, de továbbra is aktív versenyző maradt.

Tóth már két Európa-ranglistán is irányította a magyar versenyzőket. A Holland Nyílt Bajnokságon Dúcz Barbara (53 kg) bronzérmet, a Belga Nyílt bajnokságon Kotsis Edina (57 kg) ezüstérmet szerzett.

„Amellett, hogy a válogatottért felelek, a világversenyeken én is elindulok. Úgy érzem, hogy tudok hitet adni az egyes versenyzőknek, ha irányíthatom a felkészülésüket, és a meccseken ott vagyok mögöttük” – mondta taekwondós, aki már túltette magát azon, hogy nem sikerült kiharcolnia a londoni indulási jogot. „Egy jó versenyzőnek el kell tudni fogadnia azt is, hogy ebben a sportágban nagyon nehéz kvótát szerezni. Tudomásul vettem, hogy nem lehetek ott Londonban, és az előttem lévő feladatokra koncentrálok” – mondta.

0 Tovább

Teke - Folytatódott a ZTE-Szeged csata

Előzött a Zalaegerszeg a férfi szuperligában. A tekézők csapatbajnokságának felsőházi rájátszásában a zalaiak a nagy rivális Szegedet megelőzve végeztek az élen a legutóbbi fordulóban. A 3. helyen a Répcelak végzett, míg negyedikként a Szolnok zárt. Összetettben a Zalaegerszeg 46 ponttal vezet a 45 pontos Szeged előtt. A nőknél a BKV az éllovas, megelőzve a Zalaegerszeget.

A sportághoz kapcsolódó hír még, hogy a nemzetközi szövetség (FIQ) Celjében tartott elnökségi ülést, amelyen Dávid Veronika, a Magyar Bowling és Tekeszövetség főtitkára is részt vett. Az ülésen a magyar sportvezető beszámolta jövő évi csapat-világbajnokság előkészületeiről. A vb-nek Zalaegerszeg ad majd otthont.

A FIQ elnöksége

 

Magyar Bowling és Tekeszövetség Sajtóosztály

0 Tovább

Klasszis teljesítmény: Papp Eszter 1038 perce nem kapott gólt

Papp Eszter immár 1038 percnél tart! A Viktória FC válogatott hálóőre az Újpest elleni 3-0-s sikerrel zárult meccsen a 85. percig védte csapata kapuját, ezzel átlépte az hőn áhított ezrest, azaz elmondhatja: 1038 perce nem kapott gólt a női labdarúgó-bajnokságban.


"Az ezres az egy bűvös szám, jó érzés, hogy csináltam egy ilyen sorozatot. Jó lenne, ha minél később szakadna meg ez a széria, mert akkor az azt jelenti, hogy jól szerepel a csapat. Vasárnap az MTK-val csapunk össze, az egy sokkal szorosabb meccs lesz" - mondta a rekorder kapus.


Papp Eszter 2004-ben mutatkozott be az élvonalban. A szombathelyi csapattal kétszer nyert magyar bajnokságot.

ElberTeam Média

0 Tovább

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum