Szeptember 4-én mindenki megtalálja a neki megfelelő mozgásformákat – állítja Nagy Tímea, a 13. Coca-Cola Testébresztő Női Mozgásfesztiválról. A kétszeres olimpiai bajnok magyar párbajtőrvívó ugyan már abbahagyta a versenysportot, de a sportos életformával nem hagyott fel, így ő biztosan ott lesz a Millenáris Parkban megrendezendő eseményen, amelyet a Magyar Szabadidősport Szövetség szervez.


Tisztában vagyok azzal, milyen nehéz elkezdeni - vagy újrakezdeni - és rendszeresíteni az ember életében azt, hogy hetente többször szakítson időt a mozgásra. Amikor abbahagytam a versenysportot, én is megküzdöttem ezzel a nehézséggel, de most már mindennap sportolok. A mozgásfesztiválon rengeteg sportolási lehetőségbe bele lehet kóstolni, ezért tartom hasznosnak ezt a rendezvényt, ahova a gyerekeimet is elviszem – mondta Nagy Tímea.


A szeptember 4-i mozgásfesztivál fővédnöke Monspart Sarolta, a Nemzeti Szabadidősport Szövetség elnöke, a népszerű vendégek között pedig találkozhatunk Nagy Tímeával és Bánhidi Petrával, aki kétszer nyert argentintangó-világbajnokságot.

Magyar Szabadidősport Szövetség