A szlovák labdarúgó bajnokság 8. fordulójában a Kassa a Trencsént fogadta. A hazaiak edzője, Anton Soltis a Rózsahegyen pályára lépő együtteshez képest több ponton változtatott. Az eltiltott Fasek helyére Qose lépett pályára, a támadósorban Sagna a sérült Medvedet váltotta, Kruzliak helyett Jakubko kapott lehetőséget, Turcákot pedig Pacinda váltotta a kezdőben.

Jól kezdték a vendégek az összecsapást, több ígéretes támadást vezettek, volt hogy az akciót lesállás állította meg, volt hogy a VAR érvénytelenített találatot. A 22. percben aztán Jakubko öngólt vétett, ezzel 1-0-ra vezettek a trencséniek.

A folytatásban a hazaiak előtt is adódott lehetőség, de Vozinha rendre eredményesen blokkolt a kapuban.

A szünet előtt Gong talált be, így 2-0-ás vendég vezetéssel mentek a csapatok az öltözőbe. A folytatásban nem sokat változott a játék képe, a végeredményt pedig Bondarenko állította be a 77. percben.

A következő találkozót a Kassa szerdán vívja Nagyszombatban, a Niké liga 3. fordulójából elhalasztott összecsapást ugyanis szeptember 27-én rendezik meg.

Niké liga, 8. forduló

Kassa – Trencsén 0-3 (0-2)

Gól: Jakubko (22. öngól), Gong (44.), Bondarenko (77.)

Kassa: Kira - Fabiš, Jakubko, Šindelář, Mizerák - Golikov (69. Petrák), Qose (46. Lačný), Greššák - Pačinda (22. Liener), Sagna (84. Sovič), Tidjani (46. Vasiľ). Tréner: Anton Šoltis.

Trencsén: Vozinha - Kmeť, Bondarenko, Stojslavljevič, Kozlovský - Gajdoš (64. Hollý), Bariš, Ibrahim (88. Skovajsa) - Gong (88. Sunday), Kupusovič (74. Akila), Soares (88. Demitra). Tréner: Ilija Stolica 

(fotó: fckosice.sk)