László Csaba szerint izgalmas és látványos lesz a magyar bajnokság. A háromszoros Világjátékok-résztvevő táncos Páli Viktóriával a sokadik bajnokságára készül. A sportág egyik legrangosabb hazai versenysorozatát két hétvégén rendezik meg a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban.

A magyar bajnokságokon dől el, hogy mely párosok képviselhetik a magyar színeket az idei világbajnokságon, illetve Európa-bajnokságon. László Csaba elmondta, több koreográfiájukon is módosítottak, és a magyar bajnokság jó alkalom arra, hogy versenyhelyzetben is bemutassák. „A magyar bajnokság után egy hosszabb felkészülés vár ránk, amelynek a csúcspontja a Világjátékok lesz. Az utóbbi években hangulatában és küllemében is sokat fejlődött a magyar bajnokság. A közönség látványos versenyekre számíthat” – mondja László Csaba, aki Páli Viktóriával a profi standard mezőnyben lép parkettre.

A szervezők tájékoztatása szerint a bajnokságok február 4-én kezdődnek a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban, majd 5-én folytatódnak. A második hétvégén (február 18–19.) a magyar bajnokságokon kívül lebonyolítják a WDSF Hungarian Dance Open versenyeit is.