Már érkeznek a regisztrációk az őszi Budapesten rendezendő TAFISA Világkongresszusra. Az október 14-től 18-ig tartandó esemény nem csupán egy kongresszus lesz. A Szabadidősport Nemzetközi Világszervezete (TAFISA) és itthon a Magyar Szabadidősport Szövetség (MSZSZ) is sokat vár a kongresszustól, amelyet a Pesti Vigadóban rendeznek meg.

Korábban elindult a kongresszus hivatalos honlapja, amely két címről is elérhető: www.tafisaworldcongressbudapest.com és http://www.hungariansportforall.hu.

A szervező bizottság havonta állít össze hírleveleket, amelyeket a TAFISA-tagok kapnak meg szerte a világban. „Informálunk, friss hírekkel szolgálunk, és egyben bemutatjuk Budapestet a sportdiplomatáknak. Örömteli, hogy bár több hónappal vagyunk a kongresszus előtt, már érkeznek a regisztrációk” – mondja Füleky András, a szervező bizottság operatív vezetője.

A TAFISA vezetése a budapesti kongresszustól azt reméli, hogy a jelenleginél jobban rá tudják fordítani a figyelmet a szabadidősport, és a rendszeres mozgás fontosságára.