A népszerű amerikai vagy ausztrál szörf- és vitorlásparadicsomokban a körítéshez régóta hozzátartozik, hogy a napközbeni sportolás után éjszaka jót partiznak a legmenőbbek, és most már a Balatonnál is adott ez a lehetőség – akár májusban is!

 

Május 16. és 19. között Szántódpusztán rendezik meg – immár hetedik alkalommal – a Pannónia Fesztivált, amely talán Magyarország leghangulatosabb ilyen jellegű rendezvénye, a legkedvezőbb ár-érték aránnyal. Nézzük most át a fesztivál Nagyszínpadának programját.

16-án, csütörtökön a rockerek igazán jól érezhetik majd magukat, hiszen az Ossian nyit, aztán a Road, a Depresszió, végül a Tankcsapda lép fel.

Pénteken a Subscribe után az Alvin és a Mókusok, a Zagar, a brit Rudimental Live és a PASO igyekszik megmozgatni a látogatókat – van egy olyan érzésünk, hogy sikerülni fog…

Szombaton Intim Torna Illegal, Punnany Massif, Vad Fruttik, Foreign Beggers (brit), Brains a sorrend.

Vasárnap is lesz buli, de semmi gond: a hétfő a Pünkösd miatt munkaszüneti nap, így mindenki nyugodtan ellazulhat a Supernem, Péterfy Bori és a Love Band, valamint a brit Dub Pistols és az Irie Maffia koncertjén.

Szóval, tengerre, vagyis hogy bulira magyar!