Idén május 31-én lesz a Kihívás Napja. A Magyar Szabadidősport Szövetség ezúttal is várja azon önkormányzatok, iskolák, tűzoltóparancsnokságok, munkahelyek valamint médiacsapatok jelentkezését, amelyek 2017-ben is csatlakoznak a Kihívás Napja programjaihoz.

 

Magyarország legnagyobb szabadidősport rendezvényére, a Kihívás Napjára már elindult a nevezés a www.kihivasnapja.hu oldalon. „Ez a nap nem egy újabb, rutinnal átitatott nap az életünkben. Most az élet egyik legfontosabb, de manapság háttérbe szorult eleme kerül középpontba, a mozgás. A kihívás és a mozgás hallatán sokan meghátrálnak, de május 31-én tegyünk másképp, és győzzük le önmagunkat.” – nyilatkozta Salga Péter, a Magyar Szabadidősport Szövetség főtitkára.

A Kihívás Napjáról

Az eredetileg „Challenge Day” néven ismertté vált játékban a világon, idén – hazánkkal együtt – legalább 50 ország városai, falvai vesznek majd részt. Idén 26. alkalommal rendezik meg a Kihívás Napját Magyarországon. Mindeddig 1596 hazai település vett részt az eseményen és 8 millió ember játszott, sportolt a Kihívás Napján. „Célunk a kedvteremtés a mozgásban gazdag életmódhoz, a rendszeres sportoláshoz. Iskoláktól, munkahelyi csapatoktól, tűzoltó-parancsnokságoktól valamint médiacsapatoktól nevezési díjat nem kérünk, ingyenesen lehet a rendezvényhez csatlakozni az esemény weboldalának online regisztrációs felületén” – tette hozzá Salga Péter.

A jelentkezés további feltételeiről az országos rendezvény hivatalos oldalán, a www.kihivasnapja.hu –n olvashatnak.