Sikeresen szerepeltek a fiatal magyar karatésok a Budapesten megrendezett ISF Combat Games elnevezésű versenyen, amelyen két első, négy második és öt harmadik helyezést szereztek. A Magyar Diáksport Szövetség szervezte viadalon húsz ország mintegy 400 tehetsége vett részt négy sportágban: a karate mellett  birkózásban, cselgáncsban és taekwondóban.


A 2002 és 2004 között született karatésok versenyszámaiban Kiss Zsófia és Ilankovic Aleksandra állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Kiss Zsófia formagyakorlatban 16 induló közül bizonyult a legjobbnak, míg a februári korosztályos Európa-bajnokságon aranyérmet nyert Ilankovic Aleksandra a Combat Games-en, a lányok 53 kg-os súlycsoportjának küzdelmei során sem talált legyőzőre.

A kategóriák közül fiú katában szerezték a legtöbb érmet a hazai karatésok, akik közül Mérő Bálint második lett, míg a harmadik helyen Csicsay Gergely és Bárdos Ádám osztozott.

Küzdelemben a második helyen végzett a fiúknál az 55 kilós Szöllősi Patrik, akárcsak a lányoknál a 48 kg-ban Lintz Alexandra és a +59 kilogrammosok mezőnyében Benkő Zsófia.

A 61 kg-os Szabó Marcell bronzérmet szerzett. Szintén a harmadik helyen zárt a nehézsúlyú fiúknál Frankó Dániel, az 59 kilós lányoknál pedig Udvari Zsófia.

Összességében az ISF Combat Games karate versenyének éremtáblázatán Magyarország két arany-, négy ezüst- és öt bronzéremmel Azerbajdzsán mögött második lett, a pontszámítás szerint azonban az élen végzett a nemzetek versenyében.