Megérkezett a tavasz, sőt kis túlzással a nyár is, így egyre többen hódolnak szenvedélyüknek, a vitorlázásnak és más vízi sportoknak a Balatonnál. Május 16. és 19. közöttre van számukra egy tippünk, hogyan tudnák jól érezni magukat a vízen és a partin, vagyis parton egyaránt!

Az évek során több tízezer ember látogatott el a Pannónia Fesztiválra, hogy együtt bólogasson Flo Rida-val, AFU-RA-val és az ONYX tagjaival, együtt rázza a sérót a Twisted Sisterrel, együtt robbanjon a Tankcsapdával, és együtt ugráljon hazánk legnépszerűbb és kevésbé ismert, ámde annál tehetségesebb bandáival. Kívánságotok a PAFE számára mindig is parancs volt, Ti pedig éltetek is a lehetőséggel, így tavaly rekordidő alatt fogyott el a több ezer szavazópont, az idei szavazáson pedig ismét bebizonyosodott: imádjuk a hazai zenét! 

Apropó, több ezer: a PAFE idén is – talán – a legmegfizethetőbb fesztiválnak számít a maga négy napja alatt felvonultatott tengerentúli hírességeivel, közel 200 hazai fellépőjével és a még mindig négy számjegyű jegy- és bérletáraival. A Balaton közelségéről, Szántódpuszta hangulatáról és a tihanyi apátság látványáról ne is beszéljünk – ezek megfizethetetlenek. 

Ha május, akkor tehát Pannónia Fesztivál, immáron hetedik alkalommal. 

Ha nem akarsz lemaradni a fellépőkről, nyereményekről, kedvezményekről, nosztalgiázásról és információkról, lájkolj a Facebookon: www.facebook.com/pannoniafesztival!