A legjobb magyar latinpáros is elindul a II. Buda Openen. A szervezők információi szerint az Andrea Silvestri, Váradi Martina kettős jelenleg Kínában versenyezik, és készülnek a budaörsi versenyre is. A II. Buda Opent április 29-én és 30-án rendezik meg.

Andrea Silvestri és Váradi Martina tavaly is parkettre lépett a Buda Openen, akkor meg is nyerték az amatőr latinversenyt. A páros azóta sokat fejlődött, jelenleg a világranglista 7. helyén találhatjuk őket. Ez a rangsor egyébként több, mint 3000 párost tart nyilván. A napokban jelentette be a Magyar TáncSport Szakszövetség, hogy a kilencszeres magyar bajnok tagja a Világjátékokra utazó keretnek, így Váradi Martináéknak sűrű a versenynaptárjuk. A páros férfitagja olasz, de felvette a magyar állampolgárságot, ezzel minden akadály elhárult az elől, hogy ott legyenek a világ legjobb táncosai között a wroclawi parketten. A lengyelországi városban rendezik meg ugyanis a Világjátékokat július végén.

 

Andrea Silvestri és Váradi Martina tavaly is a közönség egyik kedvenc párosa volt a Buda Openen. Világklasszis koreográfiáik magával ragadóak, és táncaikban kiválóan ötvözik a művészetet és a sportot.

A II. Buda Opennel kapcsolatos hírek, és jegyinformációk megtalálhatók a verseny hivatalos honlapján, a www.budaopen.hu -n.