Vereséggel folytatta az FC Kassa. A labdarúgó Niké Liga 2. fordulójában a többségi magyar tulajdonban lévő csapat Szakolcán lépett pályára a Trencsén ellen.

Jó előjelekkel nézett az összecsapás elé a Kassa, hiszen az első fordulóban ikszelt a Dunaszerdahellyel, azt megelőzően pedig a stadionavatón szintén döntetlent játszott az olasz AS Romaval. A szombati találkozón aztán a Trencsén szerezte meg a vezetést a 30. percben Emmanuel Uchegbu volt eredményes.

A félidő hajrájában aztán ismét a pályaválasztók örülhettek, miután Chinonso Emeka talált be. A nigériai továbbra is főszereplő lett az összecsapáson, mivel az 53. percben megkapta a 2. sárgalapját, így kiállították.

Az eredmény végül nem változott, így a trencsénieké lett a 3 pont.

Trencsén  - Kassa 2-0 (2-0)

Gólok: Uchekbu (30. p.), Emeka (45.+3. p.)

Kiállítva: Emeka (53. p.)

Trencsén: Sláviček - Hájovský, Bondarenko, Stojsavljevič, Holúbek - Ibrahim (66. Zorić), Ben Sallam (66. Bariš), Gajdoš (75. Donkor) - Uchegbu (85. Pavek), Emeka, Sunday (85. Praženka). Tréner: Ilija Stolica.

FC Kassa: Šípoš - Kružliak (85. Magda), Gorosito, Krivák - Fabiš (70. Dos Santos), Bokros - Gallovič, Zsigmund (85. Varga), Takáč (46. Niarchos) - Faško (66. Miljanić) - Medved. Tréner: Geri Gergely