Befejeződtek a nyolcaddöntők visszavágói a tekézők Bajnokok Ligájában. A magyar színeket egy együttes képviseli majd a folytatásban, miután a szegediek továbbléptek a legrangosabb európai kupában. A Tisza-partiakon kívül lesznek még magyarok a negyeddöntőkben, hiszen idegenlégiósaink közül többen is sikert ünnepelhettek a nyolcaddöntős párharcban.

A férfiak mezőnyében hazai pályán is győzött, így továbbjutott a Szegedi TE együttese a magyar rangadón. A hazai csapat legjobb játékosa Karsai László volt 661 fás eredménnyel, a ZTK részéről 647 fával Fehér Zoltán bizonyult a legjobbnak. Szegedi TE- Zalaegerszegi TK 6:2 (3644 - 3583).  Az Investment Közutasok Kaposvári TK hazai pályán fogadta a rutinos SKK Raindorf csapatát. Az újoncnak otthon sem sikerült nyerni, így a vendégek léptek tovább. A somogy vármegyei alakulat azonban pozitív tapasztalattal lett gazdagabb első Bajnokok Ligája szereplésén. A magyar csapat legjobbja Farkas Sándor lett 631 fás eredménnyel. Investment Közutasok Kaposvári TK - SKK Raindorf 0:8 (3538 - 3730).

Továbbjutott csapatával Kiss Tamás, aki a visszavágón 660 fás eredménnyel szerzett csapatpontot. Búcsúzott az idei kiírás küzdelmeitől az SK FWT - Composites Neunkirchen játékosaként Cserpnyák Martin, miután csapata az első mérkőzés győzelmét követően idegenben kikapott (7:1).

A nőknél közel járt a bravúrhoz a Ferencvárosi TC. A zöld-fehéreknek sikerült visszavágni az odavágós vereség után, 7-1-re nyert a Fradi, azonban összesítésben 1,5 szettponttal a szerbek bizonyultak jobbnak, és ezzel bejutottak a negyeddönttőbe. A magyarok legjobbja a világbajnoki ezüstérmes Hári Boglárka (619 fa) lett. Ferencvárosi TC - KK Alimenta 7:1 (3493 - 3338) .

Jól zárult a légióskodó magyar női játékosok számára a visszavágó. Méhész Anita és Sáfrány Anita idegenben is sikert ünnepelhetett a CS Electromures Romgaz csapatával és továbbjutott. Méhész Anita csapata legjobbja volt 621 fás eredménnyel. Fantasztikus 631 fás eredményt ért el Nemes Irén is, aki együttesével (KK Mlaka) ugyancsak továbbjutott.