Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Senánszky Petra mosolygós aranyakat szerezne a világbajnokságon

Július 14. és 21. között Belgrádban rendezik a 20. Uszonyosúszó Felnőtt Világbajnokságot, ahová 11 fős, világ-, és Európa-bajnokokkal teletűzdelt magyar csapat kvalifikálta magát. Senánszky Petra pályafutása 10. felnőtt világbajnoki címéért ugrik vízbe.

„Nagyon várom már a versenyt, egyáltalán nem nyomaszt az esélyesség terhe, bízom benne, hogy színvonalas, jó versenyeket láthatnak majd az érdeklődők. Az idei évi célkitűzéseimet már majdnem mindet elértem, hiszen feltöltődtem, nagyon sok új edzésfeladaton vagyok túl, jó versenyeim voltak, már csak annyi hiányzik, hogy jól érezzem magam a világbajnokságon is. A formám a vártnál is jobban alakul, a lelkesedésemmel minden rendben, úgyhogy mosolyogva szeretném megszerezni a 10. és a 11. felnőtt világbajnoki címemet is, hiszen nem titkoltan így lennék igazán elégedett.”

A valaha volt legeredményesebb magyar uszonyosúszó ezúttal a váltók mellett két egyéni versenyszámban, az 50 és a 100 méteres uszonyos gyorsúszásban indul, amiken nemcsak címvédőnek számít, de 2011 óta egyetlen nemzetközi versenyen sem talált legyőzőre, ráadásul mindkét számban jelenleg is világcsúcstartó.

A hölgyek mezőnyében ott lesz a kaposvári Varga Krisztina is, aki többszörös világ-, és Európa-bajnoki érmesnek számít, és ezúttal is dobogós helyekért küzdhet.

Rajtuk kívül a felnőttek között még újoncnak számító, de a junioroknál korábban komoly nemzetközi rutint szerző Blaszák Lilla és Szűcs Rebeka lesznek a váltó tagjai.

A férfiaknál a tavalyi Világjátékok győztese, a szegedi „Delfinember” Kanyó Dénes mellett Bukor Ádám számít favoritnak, aki mindhárom egyéni versenyszámában esélyes a végső győzelemre is.

Az erősebbik nem képviselői közül minden magyar esélyes a döntős helyekre, így Mozsár Alex, Stadler Bence, Hamlin Matthew, Gruber Kornél és Dimák Dávid is pontszerző helyen végezhet, valamint hosszú idő után komoly éremesélyes a 4x200 méteres férfi felszíni váltó is.

A medencés versenyek július 16-án, hétfőn kezdődnek, majd 4 napon át tartanak a belgrádi uszodában, délelőtt az előfutamok, délután pedig a döntők mezőnyével.

0 Tovább

Véget ért az egyetemi öttusa-vb

Taroltak az egyiptomiak a budapesti egyetemi öttusa világbajnokságon. A Magyar Öttusa Szövetség, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség szervezésében lezajlott világversenyen a magyarok pontszerző helyezésekkel gazdagodtak.

A negyedik helyen végzett a Réti Kamilla (Eszterházy Károly Egyetem), Boros Alexandra (Eszterházy Károly Egyetem), Farkas Martin (Pannon Egyetem), Bruckmann Gergő (Testnevelési Egyetem) összeállítású magyar csapat a budapesti öttusa egyetemi világbajnokság zárónapján. Ez volt a Ludovika Egyetemi Campusán rendezett négynapos viadal legjobb magyar eredménye. A csapatverseny másik hazai kvartettje (Józan Beáta (Pécsi Tudományegyetem), Ormándi Rebeka (Szegedi Tudományegyetem), Brázda Gábor (Testnevelési Egyetem), Pataki Balázs (Budapesti Corvinus Egyetem)) hetedik lett. Korábban női egyéniben Réti Kamilla (EKE) ötödik, míg Zs. Tóth Anna (TE) kilencedik, férfi egyéniben Horváth Norbert (OE) hatodik, Farkas Martin (PE) pedig tízedik volt. A mix-váltók küzdelmében az Ormándi Rebeka, Brázda Gábor duó hetedik, a Józan Beáta, Bruckmann Gergő kettős a kilencedik lett.

Budapesten az egyiptomiak voltak a legeredményesebbek. Az afrikai kontinens öttusázói egy aranyéremmel, egy ezüsttel és két bronzzal az éremtáblázat élén végeztek, megelőzve a lengyeleket és az olaszokat.

Kármán Sándor, a szervező bizottság vezetője elmondta, sporttörténelmi világbajnokságot rendezett Magyarország. „Ez volt az első egyetemi öttusa vb, és nagyon örülünk, hogy ennek a sporttörténelmi eseménynek Budapest adhatott otthont. Úgy gondolom, hogy rendezés szempontjából magasra tettük azt a bizonyos lécet…” – összegzett Kármán Sándor.

A következő hazai rendezésű egyetemi világbajnokság a kajak-kenu sportágban lesz, melyet a MEFS a Kajak-Kenu Szövetséggel és a Neumann János Egyetemmel együtt szervez augusztus 10. és 12. között Szolnokon.

Öttusában jövőre Budapest újabb világbajnokságnak ad otthont. 2019. szeptember 3. és 9. között kerül sor ugyanis az olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokságra.

0 Tovább

Zsámboki Marcell: Az MTáSz profiljában egy új ág jelent meg…

Török Enikő bízik abban, hogy a lehető legjobb eredménnyel térhet majd haza az ifjúsági olimpiáról. A játékokat októberben rendezik meg Buenos Airesben. A magyar breaktáncos olimpiai részvétele mérföldkőnek számít a Magyar TáncSport Szakszövetség (MTáSZ) életében is.

 Török Enikő elmondta, hogy rajta kívül 11 breaktáncos lesz ott - a lányok között - Buenos Airesben. A magyar versenyző kettőzött erővel készül a játékokra.

„Tizenkét lány jutott ki az ifjúsági olimpiára. A pontozási szempontok nagyon összetettek, de bízom benne, hogy ezen a sporttörténelmi ifjúsági olimpián sikerül jól szerepelnem. Heti hat edzéssel készülök életem egyik legfontosabb versenyére” – mondta Török Enikő.

Zsámboki Marcell, a Magyar TáncSport Szakszövetség elnöke hangsúlyozta, hogy a szövetség életében kiemelt szerepet kap az ifjúsági olimpiai részvétel.

„ A Magyar TáncSport Szakszövetségnek a profiljában egy új ág jelent meg, ez a divattánc, illetve a speciális páros táncok. Ebbe beletartozik a breaktánc is. Nagy örömünkre szolgál, hogy az októberi ifjúsági olimpián lesz magyar induló ebben a kategóriában. Egy hosszú kvalifikációs időszak végén derült ki, hogy Török Enikő is ott lehet Buenos Airesben. Nagyon szurkolunk neki, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy azt az edzőjével eltervezték” – nyilatkozta Zsámboki Marcell. 

A 2018-as nyári ifjúsági olimpiai játékokat október 6. és 18. között rendezik meg Buenos Airesben.

0 Tovább

Fábri aranyérmes lett az Eb-n, jöhet a felnőttek fekvenyomó kontinensbajnoksága

Fábri János ismét maradandót alkotott. A 73 éves sportember megnyerte a 12. Európa-bajnoki aranyérmét.

 

A csehországi Plzen adott otthont az idei masters erőemelő Európa-bajnokságnak, ahol Fábri János ismét a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel – tudtuk meg Rónaszéki Andrástól, a Magyar Erőemelő Szövetség elnökétől.

Fábri János a magyar erőemelő sportág emblematikus alakja. Ő bebizonyította, hogy ezt a sportot gyakorlatilag bármeddig lehet csinálni – akár versenyszerűen is. Az a legfantasztikusabb az egészben, hogy Fábri ugyanolyan formában van, mint 15 évvel ezelőtt. Azóta 12 alkalommal szerzett Európa-bajnoki címet” – mondta Rónaszéki András.

Fábri Jánoson kívül Standinger István is dobogóra állhatott a kontinensbajnokságon, miután ezüstérmes lett a kategóriájában. Standinger István jelenleg 68 éves.

A Magyar Erőemelő Szövetség alá tartozó szakágak rendre jól teljesítenek a nagy nemzetközi versenyeken.

„Gőzerővel készülünk a fekvenyomó Európa-bajnokságra. Idén a franciaországi Bordeaux lesz a házigazda. Ez az egyik legerősebb fogásnemünk, így bizakodóan tekintünk a felnőtt Eb elé” – jelentette ki Rónaszéki András.

0 Tovább

Visszavonul a magyar kick-box legenda

Befejezi pályafutását minden idők legeredményesebb kick-box versenyzője, a magyar Mórádi Zsolt. A 30 éves klasszis a novemberi budapesti világbajnokságon két aranyérmet is nyert, ezzel összesen tíz vb-elsőséggel büszkélkedhet. Ennyit a sportág története során rajta kívül soha senkinek nem sikerült szereznie. Mórádi Zsolt visszavonulását követően sem szakad el a kick-box világától: a jövőben tapasztalatait szeretné átadni és segíteni a sportág fejlődését.

 

A Facebookon hozta nyilvánosságra döntését Mórádi Zsolt, amire rögtön özönlöttek a reakciók: a világ különböző pontjairól írták, hogy a csepeliek korszakos alakja volt a példaképük, akinek a produkciója sarkallta őket egyre jobb eredmények elérésére.

A Halker-Király Team sportolója kiújult nyaki gerincsérülése miatt döntött a búcsú mellett.

Még 2003-ban egy baleset következtében tizenkét órás életmentő műtétet hajtottak végre rajtam. Ezután hamar rendbejöttem, olyannyira, hogy 2004-ben megnyertem első korosztályos világbajnoki címemet, majd egy évre rá a szegedi felnőtt világbajnokságon is dobogóra állhattam.” – emlékezett vissza Mórádi Zsolt.

Nem sokkal később a pointfighting szabályrendszerben szinte egyeduralkodója lett súlycsoportjának, amelyet számtalan másik diadala mellett tíz világbajnoki címe is jelez. Első vb-aranyát 2007-ben szerezte, és azóta egész hihetetlen módon veretlennek bizonyult a világbajnokságokon. Az utolsó két diadalt tavaly hazai közönség előtt aratta: a BOK Sportcsarnokban fantasztikus szurkolás közepette nyerte meg egyéni súlycsoportjának küzdelmeit, majd a magyar pointfighting csapatot is aranyhoz juttatta.

A világbajnokság hónapjában az MRI-vizsgálat nyaki gerincsérvet mutatott ki, és az orvosom azt tanácsolta, hogy hagyjam abba a versenyzést. Ekkor még bíztam abban, hogy rendbe jövök, és a speciális rehabilitációs gyakorlatoknak köszönhetően tavasszal úgy is éreztem, teljesen egészséges vagyok. Egy nagy amerikai versenyen elért győzelmem is ezt sugallta, de sajnos az újbóli vizsgálat továbbra is sérvről tanúskodott.” – mesélte.

Mórádi Zsolt végül úgy döntött, lezárja káprázatos sportolói karrierjét, amelynél – ahogyan fogalmazott – senki nem kívánhat szebbet.

Felmérve, hogy kicsi, de állandó fájdalmat érzek a nyakamban, ami küzdelem közben is zavar, és hogy egy nagyobb behatástól akár le is bénulhatok, úgy döntöttem, hogy a csúcson hagyom abba. Szeretnék egészséges, teljes életet élni és a családommal lenni. Hálás és szerencsés vagyok, hogy ilyen pályafutást tudhatok magam mögött, amelyért elsősorban edzőmnek, mentoromnak és barátomnak, Király Istvánnak szeretnék köszönetet mondani.”

A sportágtól azonban – mint mondja – nem akar elszakadni. Sőt, visszaadná mindazt, amit kapott a kick-boxtól. Szeretné megosztani tapasztalatait, tudását a következő generációval, és azon dolgozna, hogy a sportág egyszer eljusson az olimpiára is.

A vállalás amúgy sem idegen Mórádi Zsolttól, aki eddigi tevékenységével már bizonyította ebbéli alkalmasságát. Eredményessége mellett sportemberként is a legkiválóbbak közé tartozott, aminek köszönhetően az elmúlt évben a tekintélyes Peace and Sports szervezet békenagykövete lett – egyedüli magyarként és egyedüli kick-boxosként. Nemrég pedig a sportág világszövetsége, a WAKO sportolói bizottsága elnökének választották. Emellett az évek során tagjává fogadta a világhírű amerikai küzdősport csapat, a hollywoodi megaprodukciókban is rendre segédkező Paul Mitchell Team, és egyik főszervezője volt az év egyik legrangosabb kick-box viadalának, a május budapesti világkupának.

A jövő hónapban Argentínában tartok szemináriumot, aztán megyek majd Spanyolországba is, és szervezés alatt áll egy ausztrál meghívás is. De hangsúlyozottabban tudom majd képviselni az európai és a világszövetség sportolói bizottságát, akárcsak a Peace and Sportot. És persze még aktívabb szerepet töltök majd be a budapesti világkupák, valamint a jövő évi utánpótlás Európa-bajnokság szervezésében, mint ahogyan azon is dolgozni fogok, hogy minél több világversenyt hozzunk Magyarországra.” – körvonalazta elképzeléseit Mórádi Zsolt.

0 Tovább

Birkózó-vb - Ritter: "céltudatos és sikerre éhes a női válogatott"

Ritter Árpád, a női válogatott szövetségi kapitánya érett birkózást vár versenyzőitől az októberi budapesti birkózó-világbajnokságon, melyen várhatóan mind a tíz kategóriában lesz hazai induló a mezőnyben – tudósít a Magyar Távirati Iroda.

    A keretben jelenleg hat versenyző, Dénes Mercédesz (53 kg), Galambos Ramóna (55 kg), Barka Emese (57 kg), Sleisz Gabriella (65 kg), Németh Zsanett (76 kg) és a szülés után visszatért Sastin Marianna (62 kg) vb-helye tűnik biztosnak. A további négy súlycsoportban fiatal birkózó szerepel majd a Papp László Arénában, a szakvezető azonban addig nem hozza nyilvánosságra jelöltjei nevét, amíg a magyar szövetség elnöksége el nem fogadja javaslatát.

    A válogatott tagjai több nemzetközi edzőtáborban és versenyen vettek, vesznek részt a felkészülés során. Az eddigi közös munka során pedig Ritter Árpád pozitív tapasztalatokat szerzett versenyzőiről.

    "Jól motiválhatók, nem kell attól tartani, hogy kényesebbek lennének, mint a fiúk. Céltudatos és sikerre éhes női válogatott készül októberre" - szögezte le az MTI-nek a szakvezető.

    A kétszeres Európa-bajnok, egykori kiváló versenyző a hazai vb-n nem titkoltan érmet vár csapatától.

    "Összességében mindenkitől azt várom, hogy érett birkózást mutasson be, persze annyira nem leszek csalódott, ha kevésbé tetszetős küzdelmekkel több érmet is nyerünk majd a világbajnokságon" - jegyezte meg Ritter Árpád.

    A budapesti birkózó-világbajnokságot október 20. és 28. között rendezik a Papp László Sportarénában.

https://budapestwrestling2018.com/

0 Tovább

Fantasztikus győzelemmel tért vissza Szvoboda Bence

Két hónap kényszerszünet után a dobogó tetejére tért vissza a HTS Team klasszisa. Ez volt karrierje első királykategóriás győzelme Csehországban.

Szvoboda Bence szenzációs motorozással nyert Dalecinben! A 26 éves magyar motorversenyző sokaknak meglepetést okozott ezzel az eredménnyel, még önmagának is. Két hónapot kényszerült kihagyni április végi csuklótörése miatt, de ez cseppet sem látszott meg a motorozásán, pedig ebben a sportban különösen igaz, hogy minden kihagyott verseny komoly veszteség az ellenfelekkel szemben!

“Nem is tudom mit mondhatnék az elmúlt hónapok után! Nehéz volt ez az időszak, pechesen indult a szezon, nem tudtam megmutatni, hogy mit tudok valójában az MX1-es motoron. A mai napon sikerült törlesztenem, nagyon jó érzés volt újra hallani a Himnuszt a dobogó tetején a sérülésem utáni első versenyen. Karrierem egyik legemlékezetesebb győzelme volt ez!” - nyilatkozta elérzékenyülten a magyarok legjobbja.

Szvoboda győzelme jelzés értékű lehet a csehek verhetetlen bajnokának és a kategória jelenlegi Európa-bajnokának, Martin Micheknek, hiszen a magyar fiú tisztán legyőzte őt mindkét futamban. Bence sikere azért is meglepő, mert ez az első éve ebben kategóriában, korábban a kisebb teljesítményű motorokat felvonultató MX2-es géposztályban versenyzett, ahol tavaly a bajnoki címig jutott, de MX1-ben nem számoltak vele komolyan az év kezdetén. Ezzel a győzelemmel viszont bizonyította, hogy a “királykategóriában” is a legjobbak között kell őt számon tartani!

Dalecin egyébként különleges helyszín Szvoboda karrierjében, mert a 80-as években világbajnoki versenyeknek helyt adó földcsíkon még nem veszített futamot pályafutása során, és ennek a páratlan sorozatnak a kategóriaváltása sem vetett véget!

Szvoboda Bence parádés győzelme mellett a hétvége másik magyarja is elégedett lehet a teljesítményével. A junior korú Jakob Kristóf (15) két pontot szerzett a felnőttek MX2-es kategóriájában 19. helyezésével, ami tapasztalatlansága és technikai hátránya tudatában komoly eredmény!

A cseh bajnokság mezőnyének nincs pihenő, hétvégén már a negyedik fordulót rendezik a lengyel-cseh határnál fekvő Petrovicében.

Cseh MX1-es bajnokság 3. forduló, Dalecin:

1. Szvoboda Bence (Magyarország, KTM) - 50 pont

2. Martin Michek (Csehország, KTM) - 44 pont

3. Filip Neugebauer (Csehország, Kawasaki) - 38 pont

4. Marek Sukup (Csehország, KTM) - 35 pont

5. Vaclav Kovar (Csehország, KTM) - 34 pont

A 8 fordulós bajnokság állása 3 verseny után:

1. Martin Michek - 141 pont

2. Vaclav Kovar - 125 pont

3. Tomasz Wysocki - 101 pont

4. Marek Sukup - 100 pont

5. Szvoboda Bence - 90 pont

(htsteam.com)

 

0 Tovább

Szatmári András: Mindenkinek az életébe belefér heti 3X45 perc mozgás!

Szatmári András igazi példakép lett. A világbajnok kardvívó az élsport mellett egyetemi tanulmányait végzi, emellett komoly szerepet vállal a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) hamarosan induló, a rendszeres testmozgást népszerűsítő kampányában.

 

„Nekem fontos, hogy minél több fiatalhoz eljuttassam azt az alapinfót, hogy jobb lesz minden, ha rendszeresen sportol”- mondja a legutóbb Újvidéken Európa-bajnoki címet szerző vívó. A kontinensbajnokságon a Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád, Decsi Tamás alkotta csapat 25 év után nyert Eb-aranyat Magyarországnak.

„Ha bemegyek az egyetemre, azt látom, hogy sok fiatal bizony a mozgás minden formáját elkerüli, és onnantól már csak egy lépés a túlsúly és mindenféle betegség. Én az élsport mellett, ha úgy tetszik, ’szabadidősportoló’ is vagyok, kikapcsolódásként is elmegyek úszni, vagy futni. Ezt kellene tennie mindenkinek: hetente legalább háromszor 45 percet sportoljon!” – tette hozzá Szatmári, aki lélekben már a tokiói kvalifikációs szezonra készül.

„Kemény időszak lesz, azért mindent megteszek, hogy kijussak az olimpiára. Sőt, további terveim is vannak, hiszen egyre többet gondolok a párizsi játékokra is”.

Szatmári Andrásnak egyébként a közeljövőben is bőven lesz feladata. A Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatója természetesen pástra lép a világbajnokságon, a napi edzések mellett pedig készül a hamarosan induló MEFS-kampányra, valamint többek között az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) egy kerekasztal-beszélgetésen is találkozhatnak vele a hallgatók.

„Jó lenne, ha minél több felsőoktatásban tanuló magyar fiatal ébredne rá arra, hogy a szervezetüknek tényleg kell az a heti 3x45 perc mozgás. A MEFS-sel karöltve nagyon készülünk az Egyetemi Sport Nemzetközi Napjára (#IDUS2018), amely szeptember 20-án lesz. Ennek az eseménynek a központi rendezvényét a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Campusán tartják” – tette hozzá Szatmári András.

0 Tovább

Sárvári szkander országos bajnokság – nemzetközi mezőnyben avattak bajnokokat

Nemzetközi mezőny a szkanderosok országos bajnokságán! A sárvári ob-n ugyanis bolgár, orosz, ukrán és török versenyzők is asztalhoz álltak.

 

A magyar válogatott tagjai közül többen is eredményesek voltak. Az ob ismét remek lehetőséget biztosított arra, hogy a megváltozott korosztály- és súlycsoportváltásokat nemzetközi mezőnyben ’tesztelhesse’ a szakvezetés.

„Ezen az ob-n fantasztikus mezőny jött össze. Több feltörekvő klub bizonyította, hogy remek munkát végeztek az elmúlt időszakban. Több érdekes eredmény is született, többek között a masters korosztályú Dobrocsi József a felnőtt korosztályban is elindult, és ott bronzérmes lett. A paraversenyző Simon Dani pedig – a saját kategóriáján kívül – a juniorok között is győzni tudott. Visszatérve a klubokra: a szkander-társadalom egyre szélesebb. Győrben, Bakonyszentivánon például egyre többen sportolnak a korábbi meghatározó klubok mellett” – összegzett Csabai Attila, a Magyar Szkander Szövetség elnöke azután az ob után, amely csapatversenyét a Dóró Team nyerte meg.

A szkander-válogatott a nyár folyamán folytatja a felkészülést a hazai rendezésű Világkupára, a Judgement Day-re, amelyet szeptemberben rendeznek meg Verőcén.

0 Tovább

Nehézkes vasárnap

Amilyen jól sikerült a szombat, olyan balszerencsés lett a vasárnap Kiss Norbert számára a Kamion Európa-bajnokság németországi hétvégéjén.

A Tankpool24 csapat magyar versenyzője kőkemény csatákba keveredett, technikai hibával is küzdött, ráadásul a szakszerűtlen mentés következtében is megsérült Mercedes kamionja.

A szombati harmadik és negyedik hely után ígéretesnek tűnt a vasárnapi kezdés a kétszeres Európa-bajnok kamionversenyzőnek: a vasárnapi időmérőn harmadik lett. Később aztán minden összeesküdött a szombathelyi pilóta ellen.

“Nem a mi napunk volt. Az időmérőig még jól ment, sikerült javítanom az előző napihoz képest és harmadik lettem, de a verseny már nem alakult jól. A rajt és az első kanyar még rendben volt ugyan, de a második kanyarban René Reinert be tudta dugni mellém az autója orrát, a harmadik kanyarhoz érve elfékezte magát és nekem jött. Csak a negyedik-ötödik helyre tudtam visszajönni, közben Adam Lacko hátulról ütközött nekem. Továbbmentünk, akkor már Steffi Halmot támadtam és meg is tudtam előzni, de defektet kapott rajtam, emiatt később mehettem a versenyirányításhoz, büntetést végül nem kaptam. Egy darabig a negyedik helyen autóztam, aztán a kormánymű hibája miatt fel kellett adnom a versenyt.”

Ekkor még nem ért véget Kiss Norbert drámája, kamionja mentése közben ugyanis a szakszerűtlen vontatás miatt a Mercedes előbb pattogni kezdett, majd leesett a vontatóról, ez pedig extra károkat okozott a járműben.

“Tönkrement a gumi, a kormánylengéscsillapító is. A csapat jól összerakta a kamiont, de  valami rejtett hibát nem vettünk észre, ezért nem volt benne elég erő az utolsó futamon. Ezen a versenyen a végéről indultam, a kilencedik helyre sikerült feljönni, voltak még előttem büntetések, így a hetedik helyen zártam. Szereztünk ugyan néhány pontot, de összességében katasztrofális nap volt. Nem volt szerencsénk, ez a legrosszabb napunk eddig az idei szezonban.”

Kiss Norbert három versenyhétvége után a harmadik helyen áll a bajnokságban 88 ponttal. Jochen Hahn 137 ponttal vezeti az összetettet, Adam Lacko a második 95 ponttal.

Két hét múlva, július 13-a és 15-e között a Budapesttől alig 150 km-re fekvő Slovakia Ringen, Dunaszerdahely mellett folytatódik a Kamion Európa-bajnokság.

0 Tovább

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum