Az örökifjú énekesnő, Kovács Kati már rutinos EFOTT-fellépő, aki, ha már fesztiválozik, a sportolást sem hagyja ki. Tavaly Szolnok polgármesterét hívta ki egy teniszmeccsre a koncertje előtt.


Az EFOTT közönsége mindig fantasztikus. Fel sem foghatom, honnan ismerik a dalaimat. A sport tulajdonképpen nagyon hasonló a színpadi léthez, mert kondícióban kell tartani magunkat. Emellett pedig a kontrollra is oda kell figyelni, úgy a színpadon, ahogy a sportban is. Ez egy életforma, és egyben lelki feltöltődés is. Nagyon érdekes, hogy úgy tudjuk szellemileg is karban tartani magunkat, ha testileg frissek vagyunk. Én olykor teniszezem, így felejthetetlen élmény volt, amikor tavaly a szolnoki polgármesterrel lejátszottunk néhány játszmát. Legtöbbször mostanában mégis a gyaloglást választom. Míg a párom teniszezik, én lesétálok 5-6 km-t. Így vagy úgy, de mindenkinek javaslom, hogy sportoljon!” – tette hozzá Kovács Kati.

Pattanjon mindenki két kerékre, aki csak tud, és irány Velence július 3. és 8. között! Használjuk ki a lehetőséget, hogy az EFOTT-on a szórakozás mellett a sportról sem kell lemondanunk!

EFOTT – Csak szabadon…