A magyar junior uszonyosúszó-válogatott az utolsó előtti napon is szerzett érmet a kairói világbajnokságon. A Magyar Búvár Szakszövetség információi szerint ezúttal Mozsárik Levente az 50 uszonyos gyorsúszás fináléjában csapott célba a harmadik legjobb idővel. Mozsárik mögött Wórum Regő zárt negyedikként. Ez volt a magyar küldöttség negyedik bronzérme a világbajnokságon.

Hatodik lett Horpácsy Hanna 400 méteres búvárúszásban (3:23.15-ös új ifjúsági országos csúcs), Kovács Megyer (400 m búvárúszás), Szabó Száva Hargita (400 m uszonyos gyors), Mayer Dávid (400 m uszonyos gyors).

A hetedik helyen fejezte be a vb-t a 4x200 női felszíni váltó (Németh Nóra, Fügedi Réka, Varnyu Anna Jadviga, Szili Ágnes) és Turucz Zoé (50 uszonyos gyors), Varnyu Anna Jadviga pedig a 400 uszonyos gyors döntőjében a 8.helyet szerezte meg.

Szabó László edző szerint a világverseny eddigi legnehezebb és legforróbb napján van túl a csapat. „A döntőkbe mindenki beletette a szívét lelkét. A férfi 50 gyors volt a világbajnokság eddigi legparázsabb futama, 2 tized másodpercen belül volt az első 5 helyezett, Mozsárik Levente pedig megszerezte a magyar csapat 4. érmét.” – összegzett az edző.