Balzsay Károly felfedezte a teljesítménykényszer-mentes sportolás örömét. A visszavonult profi ökölvívó világbajnok áprilisban félmaratonon indult, június 15-én pedig fél iromman-t teljesít majd.

A Sportos Elmék tagját Hájas Barnabás és Thuróczy Richárd látta vendégül, beszélgetésükből pedig sok érdekes dolog kiderül a versenysportról, a tanulásról, és nem utolsó sorban Balzsay Károlyról.

Balzsay a Balatonman Triatlon fesztiválon indul. A balatonfüredi prémiumkategóriás verseny nem lesz új számára, hiszen tavaly már váltóban ott volt a mezőnyben. „A futás az mindig jelen volt a profi pályafutásom alatt, meg az úszás is. Úgy gondolom, hogy nekem a kerékpározással kell a legtöbbet foglalkoznom, hogy teljesíteni tudjam a távot. Igaz, minden bizonnyal ez is olyan lesz, mint az áprilisi Maratonman-en való részvételem. Élvezni akarom minden pillanatát" – mondta Balzsay Károly

Balzsay Károly a Juventus Lights vendége volt.



Hájas Barnabás és Thuróczy Richárd beszélgetős műsora március óta hallható a Juventus Rádióban minden szombaton és vasárnap 20 órától.
Az adás meghallgatható itt: http://juventus.hu/hangok/511_1.mp3

Fotó: DigiSport

Sportime Magazin

  • Ha szereti a sportokat, és nem csak a bulvárra kíváncsi!
  • Ha fontosnak tartja a hiteles információkat!
  • Ha támogatni szeretné a magyar sportutánpótlást!

Válassza a kéthavonta megjelenő Sportime magazint, ahol színes sportválasztékkal a sportolók szólnak Önhöz, és mindezzel a sportutánpótlást is támogathatja.

Legyen az előfizetésével a TÖMASU Program támogatója!