Megunt, de még jó állapotú, vagy újonnan erre a célra vásárolt játékok felajánlásával a kaposváriak hatalmas örömet szereznének a kórház kis lakóinak. Az összegyűlt adományoknak a Team méltán híres és jellegzetes, sárga-fekete Mitsubishi Lancer Evo VI-os versenyautója biztosítja majd a helyet, melyet mindkét nap megtalálnak majd a felajánlók a bevásárlóközpont területén.
Február 8-án, pénteken az Ady Endre utcai Szigetvári Takarékszövetkezet új fiókjának megnyitóján lesz megtalálható a „gépsárkány”, szombaton pedig a bevásárlóközpont színpadja mellett fog leparkolni a Mitsubishi.

Természetesen a csapat tagjai sem hálátlanok. Minden adakozót egy-egy Rally Café magazinnal ajándékoznak meg a szervezők. Emellett az érdeklődőknek lehetőségük nyílik majd arra is, hogy megismerkedhessenek a Maricsek Racing Team versenyzőivel, munkatársaival, autogramokat gyűjthessenek be tőlük, és kifaggathassák őket a rally nyújtotta életérzésről.

A játékok mellett egyéb felajánlásokat (bébiétel, pelenka, stb.) is szívesen várnak a kórház dolgozói. Dr. Kósa Lajos, a Csecsemő- és Gyermekosztály főorvosa elmondta, hogy terveik között szerepel egy rehabilitációs szoba kialakítása, ahol gyógypedagógusok tudnának foglalkozni a kis betegekkel. A szoba kialakításához azonban több berendezésre (polcok, kisebb szekrények, szőnyegek, stb.) is szükség lenne. Az ilyen típusú, illetve az ország többi részéről érkező felajánlásokat előre lehet jelezni a jotekonysag@maricsekteam.hu e-mail címen, vagy az osztály címére (Kaposi Mór Oktató Kórház, Csecsemő- és Gyermekosztály, 7400 Kaposvár, Tallián Gy. u. 20-32.) is el lehet juttatni, az „Együtt a gyerekekért!” jeligével ellátva.

Az akció alatt összegyűjtött játékokat a Maricsek Racing Team versenyzői személyesen fogják eljuttatni a kicsiknek a február 11-ei hét elején. Tegyünk együtt azért, hogy a kórház falai között is a legszebb dallam, a gyermekkacaj csendüljön fel a legtöbbször!

Csatlakozz a Facebook eseményünkhöz ITT!

Bővebb információk:

Horváth Judit, Sajtófőnök – 30/533-9099
Szijártó Anikó – 30/522-4151