Szerdán, az „igazi” nyitónapon már valóban nagyüzem lesz az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján, vagyis az EFOTT-on. Kedden is rengetegen érkeztek a zánkai Új Nemzedék Központba, a hét harmadik napján viszont minden bizonnyal ellepik majd a fesztiválozók Zánkát és környékét: vonattal, autóval, sőt kerékpárral is sokan jönnek a Tekerj az EFOTT-ra! program, a MOL és a Magyar Kerékpárosklub közös kezdeményezése keretében. A lelkes bringások Balatonalmáditól tekerhetnek Zánkára, a táv nem annyira vészes, alig 35 kilométer.

Amint arról korábban beszámoltunk, szinten nem is lesz olyan sportág a rendezvény területén, melyet nem próbálhatnak ki az érdeklődők, akik az EFOTT SportKözPontban hódolhatnak szenvedélyüknek – ha marad erejük az éjszakai partizás után…

Márpedig a buli szerda éjjel is garantált, hiszen fellép többek között a N.O.H.A., a Brains, a Kosheen, de jót mulathatunk majd a Zorall, a Paddy & The Rats, a Magashegyi Underground vagy éppen a Bon Bon koncertjén is, és a lényeg: színpadra lép az örökifjú Korda György és elmaradhatatlan kedvese, Balázs Klári is! Az énekesnek a közelmúltban orvosai állítólag szigorúan előírták, hogy este tíz órakor ágyban kell lennie, ehhez képest éppen ekkorra van kiírva az előadás, kíváncsian várjuk, hogy bírja majd…EFOTT: csak szabadon!