Megtisztelő feladatok előtt áll Veres Zoltán. Műrepülő Európa-bajnokunk előbb az augusztus 20-i budapesti légiparádén repül majd bemutatót, amely programjának összeállításában, szervezésében tevékenyen is részt vesz, majd a szegedi kajak-kenu világbajnokságon kápráztatja el a nézőket.


„Az a légiparádé, amelyet Budapesten, augusztus 20-án láthat a nagyérdemű, eltér a korábbi évek gyakorlatától. Idén a magyar aviatika kiválóságait láthatjuk majd a levegőben, történelmi gépeket, mint a LI-2-es, a Cimbora, vagy a Po-2-es, és a hazai állami, illetve polgári üzemeltetők szinte teljes palettája bemutatkozik olyan kötelékekben, amelyeket együtt ritkán láthat az ember” – mondta Veres.
Az Európa-bajnok egy nappal később a szegedi kajak-kenu világbajnokságon lesz látható.
„A versenynap végén érkezem meg a Maty-éri nézők fölé, és remélem, hogy egy elégedett közönség előtt repülhetek. Ez a világbajnokságon a vb-érmeken kívül a londoni kvótákért is fognak harcolni legjobb kajak-kenusaink, és remélhetőleg, amire én megkezdem programomat, addigra már a magyar válogatott teljesítette az elvárásokat” – nyilatkozta Veres Zoltán.