Hosszú időt követően ismét nagyobb beruházásra került sor a Csepel SC Béke téri sporttelepén, ahol műfüves pályát avattak szombaton. 

Az eseményen részt vett és beszédet mondott Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Csepel SC újraálmodója, a Magyar Labdarúgó Szövetség képviseletében Gellei Imre tartott köszöntőt, de az átadón ott volt többek között Lovász Tamás István az MLSZ budapesti igazgatója, és Süle László a Csepel SC Alapítvány elnöke is. A Csepel SC korábbi kiváló labdarúgói közül Gelei Károly, Gálhidi György, Elekes József és Buronyi Tibor is megtisztelte jelenlétével az ünnepséget.

Németh Szilárd elmondta: „50 év után ismét labdarúgó pályát avattunk a Csepel SC-ben. Példás összefogással, a Kormány, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), a Csepel SC, a Csep-Gól FC, a LATEREX és az ÉPKAR Zrt.-k együttműködésében, 165 millió forintból készült el az új műfüves pályánk, és szépült meg a környezete.”

Gellei Imre felidézte a régmúlt csepeli sikereit, és az olyan emblematikus labdarúgókat, mint Czibor Zoltán, Fatér Károly, Keszthelyi Mihály - akire külön is kitért, mint egykori mentorára- de természetesen megemlítette Tóth II Józsefet az Aranycsapat csepeli tagját is. Emlékeiben felidézte, hogy az általa korábban vezetett csapatok nem egykönnyen jutottak pontokhoz annak idején a Béke téren, és reményét fejezte ki, hogy a csepeli labdarúgás ismét elindul a régi sikerek felé vezető úton.

Fotó: Northstar Kommunikáció

(Az ünnepélyes szalagátvágást Németh Szilárd országgyűlési képviselő, Süle László a Csepel SC Alapítvány elnöke, Gellei Imre az MLSZ képviselője, Lovász Tamás az MLSZ budapesti igazgatója, Gelei Károly a Csepel SC korábbi kiváló labdarúgó kapusa, Kókai Krisztina a Kizotti Csepel TC női együttesének csapatkapitánya, Zsivoczky- Pandel Péter a Csepel TC férfi futballistáinak csapatkapitánya, valamint Pusztai Zalán és Szüsz Laura a Csepel TC U11-es csapatának játékosai végezték el.)