Rövidesen beindul a versenyszezon a 125 éves Magyar Torna Szövetség valamennyi szakágánál, így a jövő hét végén az Év sportolójának választott, világbajnok tornászt, Berki Krisztiánt is láthatja a közönség Budapesten.


A ritmikus gimnasztikázók már februárban megnyitották a versenyek sorát, ugyanis a II. Nemzetközi KFK Grácia Kupa keretében válogató versenyeket is rendeztek. A tornászok első idei nagy megmérettésére március első hétvégéjén kerül sor, a csapatbajnokság 1. fordulójának és a szerbajnokságnak az FTC Kőbányai úti Kézilabdacsarnoka ad otthont, ahol a nagysikerű decemberi Tornászgála is lebonyolításra került. Természetesen bemutatkozik a világ- és Európa-bajnok Berki Krisztián is, aki ezekkel a megméretettésekkel is hangol az áprilisi berlini kontinensviadalra.

Az aerobikosok egy héttel később szerepelnek, méghozzá a Magyar Kupán, ugyanekkor Szolnokon lesz a gumiasztalosok vidékbajnoksága. Akrobatikában márciusban a fiataloké a főszerep, a felnőttek számára áprilisban indul el a komoly versenyszezon. (Kaszala Claudia)