Három női és tizenkét férfi csapat részvételével rendezték meg a fallabda Decathlon Magyar Kupát. Mindkét nem versenyében a tatabányai Squashberek csapata vehette át a győztesnek járó kerámia kupát.

A Marczibányi téri City Squash Clubban lebonyolított viadalon Budapest és környékének legjobb játékosai mellett Tatabánya, Eger, Debrecen és Szeged is két-két csapattal képviseltette magát, valamint érkezett együttes Szombathelyről is.

A férfiaknál a jelenlegi elsőszámú hazai squash játékos, a szeptemberben Eb-negyedik helyet szerzett Farkas Balázs mellett Kamocsai Bendegúz, Szebenyi Péter és Farkas János alkották a tatabányai alakulatot. A fiatal együttes a döntőben kiélezett mérkőzésen 2-1-re bizonyult jobbnak a Budaörsi LE együttesénél. A bronzérmet a szegedi Marostő I-es csapata nyerte, akik a Top Challenge-t szorították le a dobogóról. 

A nőknél a tatabányai gárdában a tizenéves tehetség, Chukwu Hannah társai Farkas Fatime és Harmath Eszter voltak, akik a BSA és az Eger csapatát megelőzve nyerték el a magyar kupát.