Címvédés a profi táncosok latin Európa-bajnokságán! A Lipcsében megrendezett kontinensbajnokságon az Andrea Silvestri, Váradi Martina kettős bejutott a döntőbe, és minden táncot megnyerve, megvédte címét. A Silvestri-Váradi duó világranglista éllovasként érkezett az Eb-re, és magabiztos versenyzéssel hódította el ismét az Eb-trófeát.

A hat párost felvonultató fináléban a magyarok mögött egy lett páros szerezte meg az ezüstöt, megelőzve egy moldáv duót. Latin táncokban szambában, cha-cha-chában, rumbában, paso dobléban és jive-ban mérik össze tudásukat a versenyzők – több körben.

Váradi Martina az eredményhirdetés után elmondta, színvonalas Európa-bajnokságot rendeztek a németek, és jó volt ott versenyezniük. „Fantasztikus hangulatban teltház előtt zajlott az Európa-bajnokság, ez ilyenkor nekünk is több energiát ad. Az külön öröm, hogy magabiztosan győztünk, egyik legkedvesebb győzelmünk lesz ez a címvédés. Ebben az évben már nincs több versenyünk, fellépéseink lesznek főleg Ázsiában.” – mondta Váradi Martina.