Mindhárom magyar duó elődöntős a teqball-világbajnokságon. A Bangkokban zajló vb-n a Bányik Csaba, Katz Balázs kettős a vasárnapi döntőbe jutásért megrendezendő összecsapáson a thaiföldi Phakpong Dejaroen, Boonkoom Tipwong páros ellen áll asztalhoz. A magyarok a legjobb 16 között egy kuvaiti, a negyeddöntőben pedig egy francia egységet győztek le.

A Bányik Csaba, Ács Krisztina vegyespáros a nyolcaddöntőben a román színeket képviselő Barabási Kinga, Szilágyi Arnold duó ellen nyert, a negyeddöntőben pedig a Gabriela Zachova, Lukas Flaks cseh kettőst búcsúztatták. Elődöntős ellenfelük a hazai környezetben versenyző Suphawadi Wongkhamchan és Phakpong Dejaroen lesz.

A vb-újonc Péchy Petra, Vicsek Nóra kettős a kínai Wang Sha Sha, Yazhen Cui pároson lépett túl, majd a német Nelly Wilke, Daytona Hansen duó következett, amelyet szintén legyőzött. Elődöntős ellenfelük Brazíliából  Vania Moraes Da Cruz és Ester Viana Mendes lesz.

A két egyéni magyar induló a negyeddöntőig jutott, ahol nem sikerült nyernie. A háromszoros világbajnok Blázsovics Ádám, és a kétszeres vb-aranyérmes Janicsek Zsanett a világbajnokságok történetében először távozik majd érem nélkül.