Knoch Viktor után újabb téli olimpiai bajnok lép színpadra a Pesti Magyar Színházban. Az „Amiről még nem meséltem…” sorozat vendége Hunyady Emese lesz, aki gyorskorcsolyázóként gyakorlatilag mindent elért. Összesen hat téli olimpián lépett jégre, olimpiai világ- és Európa-bajnok.

Az est házigazdája, dr. Elbert Gábor állítja: egy újabb sportcsillag történetével, gondolataival ismerkedhet meg a közönség. „Nekem fontos, hogy olyan vendégekkel beszélgessek ebben a sorozatban, akik a sportban és azon kívül is nagyot alkottak és példaképként állíthatók a mai gyerekek elé. Hunyady Emese ilyen. Kíváncsi vagyok például, hogy magyarként milyen lehetett neki osztrák himnuszt hallgatni a dobogó tetején, miközben Ausztria lobogóját húzzák fel a zászlórúdra?” – számolt be a május 6-i estre készülve a korábbi szakállamtitkár, akinek gondozásában és vezetésével egy rangos sorozattá nőtte ki magát a beszélgetős műsor a Pesti Magyar Színházban.

„Úgy gondolom, ilyen példaképekre nagy szüksége van a társadalomnak. És direkt nem sportos közeget említettem, mert ezek a sportteljesítmények motiválóak lehetnek egy könyvelőnek, boltvezetőnek, vagy egy sofőrnek is, – egyszóval mindenkinek, aki munkát végez, de leginkább a gyerekeknek és a szülőknek ” – tette hozzá dr. Elbert Gábor.

Hunyady Emese lesz az „Amiről még nem meséltem…” sorozat 26. vendége. A vele folytatandó beszélgetést május 6-án, 18 órától láthatja a közönség.