Idegenben kapott ki a Kassa labdarúgócsapata a szlovák Niké Liga 19. fordulójában. A többségi magyar tulajdonban lévő csapat Trencsénben szenvedett 4-1-es vereséget.

A találkozó végkimenetele szempontjából egy nagyon fontos mozzanat megpecsételte a vendégek sorsát. Az 5. percben ugyanis kiállították Golikovot, innen pedig nehéz volt újrahúzni a védelmet. Az első félidőben két gól esett, előbb Gong volt eredményes, majd Kruzliak öngólt vétett. 2-0-ás hátrányból és megfogyatkozva kezdte a Kassa a 2. félidőt. Az 58. percben Holly tovább növelte a hazaiak előnyét. A 70. percben Fabis ugyan szépíteni tudott, ám végül az utolsó találat is a trencsénieké volt, a 71. percben Gajdos állította be a végeredményt.
 

Szlovák Labdarúgó Niké Liga, 19. forduló
 

Trencsén-Kassa 4-1 (2-0)
 

Gólok: Gong (6.), Holly (58.), Gajdos (71.), illetve Kruzliak (43. - öngól), Fabis (70.)
 

Trencsén: Kukucka - Kmet, Bondarenko, Stojslavljevic (64. Bagin), Kozlovsky (64. Skovajsa) - Rahim (80. Derlek), Baris, Gajdos - Gong, Soares (80. Jude Code Sunday) - Holly (80. Hájovsky). Edző: Ilija Stolica.
 

Kassa: Figueiredo - Jonec (59. Innocenti), Kruzliak, Sindelár - Gressák (61. Qose), Gallovic - Fabis, Fasko (84. Petrák), Golikov - Medved (84. Sovic), Obounet (59. Jones). Edző: Ján Kozák Jr.