Élete első Salgó Rally-ján, új navigátorával, Maricsek Miklóssal negyedik helyen ért célba Vogel Adrienn a Peugeot-kupa első állomásán.

A 2021-ben az Év magyar női autóversenyzőjének választott pilóta idén nem eddigi navigátorával, Notheisz Ivettel, hanem Ivett férjével, a tapasztalt raliversenyző Maricsek Miklóssal kezdte meg a szezont. Vogel Adrienn beszámolója szerint könnyen megtalálták a közös hangot, habár azért hiányzott neki korábbi partnere.

“Miki ügyes és segítőkész volt, sokat tanultam tőle. Rengeteget biztatott, ennek is köszönhető, hogy feszegettem a határaimat, és stabilan átmentünk mindenhol. Nem volt nagy kalandunk, csak kisebbek, ami különösen biztató ezeken a rendkívül nehéz, technikás gyorsaságinkon. Volt két második időnk is, ezt kifejezetten előremutatónak látjuk. Elképesztő hangulat volt a helyszínen, rengetegen szurkoltak nekünk, ugráltak a gyorsaságik mentén, nagyon élveztük. Köszönjük a partnereinknek, a csapatnak, a csapatvezetőnknek, és természetesen a szurkolóknak” - számolt be élményeiről Vogel Adrienn.

Minden rutinja ellenére izgatottan ült a jobb egybe Maricsek Miklós, aki tapasztalt versenyzőként nagyon meg akart felelni új szerepében.

“Őszintén mondom, nagyon izgultam, és saját magam számára meglepően jól teljesítettem. Nagyon jól, jó tempóban mentünk, Adri egy profi autóversenyző, öröm vele dolgozni. Vannak még finomságok, amiken dolgoznunk kell, hogy egyre javuljon az eredményünk, de kezdésnek ez teljesen megfelel” - mondta Maricsek Miklós.

A páros legközelebb április elején Csehországban versenyez.