Több, mint kétezer sportolni vágyót mozgatott át az NN Family Run! A Városligetben megrendezett eseményen mindenki találhatott magának legyőzhető távot, és a szervezők a szórakoztatásról sem feledkeztek meg: az Ötvenhatosok terén felállított versenyközpontban egész nap színes programokkal várták a sportos közönséget.

 

A Maratonman szervezésében először bonyolították le az NN Family Run-t, melyen a kutyás futástól kezdve, a családi váltó át, egészen a félmaratonistákig rajthoz állhattak a futás szerelmesei. A szórakozásról többek között a Bagi-Nacsa duó, a MintaPinty zenekar, Rudi bohóc és Harmony Style Akrobatikus spottánc formáció gondoskodott, de zumbaórát tartott Cseh-Szakál Tibor és Angyal András is. A délután folyamán a családi számokat bonyolították le, míg az estére a DJ által kevert zenére változott bulihangulatúvá a versenyközpont. Az esti felnőtt futás már a hosszabb távokról szólt, ahol színes fényekkel, fáklyákkal megvilágított pályán futhattak az indulók.

A férfiaknál a félmaratont Koháry Maros nyerte meg Roskovics Miklós és Balatoni Gábor előtt, míg a nőknél Bosznay Diána, Bálint Évi, Zólyomi Kinga volt a sorrend.

További eredmények:

Félmaraton váltó

1. DreamTeam, 2. Cuni Runnig Team, 3. Dósa team

10.5 km, férfiak

1. Csíki Gergely, 2. Fazio Zalányi Zénó, 3. Szaniszló Máté

10.5 km, nők

1. Drahos Veronika, 2. Böröcz Kata, 3. Sipos Fanni

10.5 km, váltó

1. Csillag Duó, 2. Utálunk futni running club, 3.SZ§D

Családi váltó

1. Multitalentum, 2. Tószegiék, 3. RunnerSchmidt

5.25 km, férfiak

1. Ryan Sparks, 2. Peter Schurch, 3. Vanó Imre

 5.25 km, nők

1. Nagy Gyöngyi, 2. Bán Éva, 3. Rajnai Katalin

A szervezők következő nagy rendezvénye a szeptember 12-i Balatonman Kenese triatlon verseny lesz, ahol betétprogramként szintén lesz futás is 7, 14, 21 kilométeren és maratoni távon.