Megalakult a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) médiabizottsága, amelynek elnöke Riskó Géza, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sportfőszerkesztője lett.

Riskó Géza a hétfői ülésen elmondta, hogy az újjáalakult, 12 fős testület célja az olimpiai mozgalom szolgálata mellett a kibővült MOB tevékenységének, munkájának megismertetése, ideértve a paralimpiai sportot, a szabadidősportot és a nem olimpiai sportágakat. 

Ezt a célt tükrözi a bizottság összetétele is, amelyben a vezető hazai sportorgánumok újságírói mellett helyet kaptak az említett területek képviselői is.

A médiabizottság tagjai:
Riskó Géza elnök (MTVA)
Ambrus Gábor (MTI), Ballai Attila (Magyar Nemzet), Bányász Árpád (szabadidősportért felelős tagozat), Bernau Péter (fogyatékosok sportjáért felelős tagozat), Buzgó József (Nemzeti Sport), Kaszala Claudia (nem olimpiai sportágak versenysportjáért felelős tagozat), Lantos Gábor (Magyar Rádió), Máté Pál (Sport1), Pajor-Gyulai László (Magyar Sportújságírók Szövetsége), Török Olivér (MOB), Vasvári Ferenc (az utánpótlás-nevelés területének felelőse)

(MOB)