Elképesztő siker küszöbén a magyar kick-boxosok! A hazai rendezésű világbajnokságon tarolnak a nemzeti csapat tagjai. A felnőtt kategóriában ugyanis több mint 20 érmest ünnepelhet pénteken és szombaton a közönség. A felnőtteken kívül további magyar dobogósok is lesznek, ugyanis a masters korosztályban is jól szerepelnek a mieink.  

Továbbra is remek formában küzdenek a magyarok a budapesti kick-box világbajnokságon. A BOK-csarnokban zajló világversenyen Veres Roland pointfighting szabályrendszer után light-contactban és kick-lightban is elődöntőbe jutott, így biztos érmesnek tekinthető mindhárom szakágban.

Ugyancsak a legjobb négy között van a pointfighting szabályrendszerben Bálint Zoltán (89 kg), Rohonczy Jenő (94 kg), és a masters korosztályban Debreczeni Dezső (74 kg), a kick-lightban Zsarkó Dániel (74kg). Zsarkó egyébként light-contactban is bejutott az elődöntőbe.

A ringeseknél a két magyar favorit is biztos érmes: Görbics Gábor (full-contact, 67 kg) és Habash Antoine (K-1, 63.5 kg) is elődöntőzhet a folytatásban.

A budapesti világbajnokság sporttörténelminek tekinthető, ugyanis korábban nem fordult elő, hogy az összes szabályrendszernek egy időben, egy helyen rendeznek vb-t.