Megjelent a Sportime Magazin legújabb száma. Ezúttal is olvashattok életmódtanácsokról, találhattok ebben a számban ismét tartalmas Technika rovatot, amelyben többek között Felipe Massa is megszólal.

Az újság összeállítói minden egyes lapszám megírásánál arra törekszenek, hogy a sportot, a rendszeres mozgást időről időre úgy mutassák be, hogy azok is kedvet kapjanak az aktivitáshoz, akik egyébként általában a fotelben pöffeszkedve jól megmondják a tutit.

A tartalomból: A Maratonman bemutatta: NN Family Run - Életveszélyben volt Mányoki Attila - Ki vigyáz a fogakra? - Ötkarikás napló -  Erdélyi Zsófia portré - Új dimenzióban a magyar torna - Aki Balzsay Károllyal kesztyűzik… - Küszöbteljesítmény és edzészónák - Sebesség és állóképesség - Kitartás - Nyersen enni, vagy jól megfőzni? Az itt a kérdés! - Miért délelőtt teljesítesz jól, míg ellenfeled az esti órákban van kirobbanó formában? - A Kinesiotape karrierje - A nyújtás szerepe és fontossága - Főszerepben a fehérje - Őszi hajrituálé - Mindenkinek szüksége van egy kis extrára! - Ahol a WTCC elkezdődött - Felipe Massa karrierről, családról – Exkluzív interjú - A bajnokcsapat a bajnok nélkül - Sok Kiss-dobogó, nagy fesztivál - Swift Cup Europe fesztiválhangulatban

Bővebb infók: http://sportime.hu/sportime-minta-magazinok/sportime-magazin-2016-2108