Jön Magyarország legnépesebb tömegsport rendezvénye! A XVII. NN Ultrabalatont május 4. és 7. között rendezik meg balatonfüredi versenyközponttal. A táv 211 kilométer, a szervezők tájékoztatása szerint rekordlétszám lesz a tókerülő eseményen, ez 22 ezer indulót jelent, egyéniben 250-en állnak rajthoz.

Környezetbarát verseny, rekord és kiállítás

A részvételi rekordon túl a szervezőknek továbbra is fontos a környezetbarát lebonyolítás. A váltópontokon nem használnak műanyag poharakat a frissítéshez, valamint szelektíven gyűjtik a szemetet. A szemléletnek köszönhetően évről-évre sikerül jelentősen csökkenteni a szemét mennyiségét. A 21. századi szemlélethez hozzátartozik egy a lehető legtöbb részletre kiterjedő applikáció, amely a futókat segíti majd.

 

Mindezek mellett a futók egy Bogár János kiállítást is megtekinthetnek a versenyközpontban. A magyar ultrafutó klasszis korábban így nyilatkozott: „Ez hatalmas megtiszteltetés. Ezúton is köszönöm a szervezőknek, hogy lesz egy ilyen kiállítás. A pályafutásom során megszerzett serlegeket láthatja a nagyközönség. Nehéz lesz kiválasztani, hogy melyik trófeákat állítsuk ki. Megszámoltuk, 500 serlegről beszélünk, ezek közül 17-et láthat a nagyközönség Balatonfüreden. Természetesen a legkülönlegesebbek nem maradnak otthon. A spanyolok előszeretettel adtak egymétereseket, azok ott lesznek, mint ahogy ott a helye az első százas serlegemnek is, amelyet a Hungaroringen szereztem, és nem maradhatnak ki az Ultrabalatonosok sem.” Bővebb infók, programtábla és versenyinformációk az https://ultrabalaton.hu/nnultrabalaton/  oldalon.

 

Minden NN Ultrabalaton résztvevő 50%-os kedvezménnyel vásárolhat jegyeket vagy bérleteket az atlétikai világbajnokságra!

Velünk lesz az idei NN Ultrabalatonon Magyarország történetének legnagyobb sporteseménye, a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság is. Augusztus  19. és 27. között a világ legjobb atlétáival találkozhattok majd a Nemzeti Atlétikai Központban és Budapest belvárosában, a maraton útvonalán. A világbajnokság szervezőinek célja, hogy minél többen kezdjenek el sportolni és egészségesebb élni. Aki pedig már sportol és tesz az egészségéért, kedvezményes áron nézheti meg a atlétika világsztárjait. A vb-t felvezető Hősök Tere szurkolói klub országos roadshow egyik kiemelt állomása az NN Ultrabalaton. A versenyközpontban sportos aktivitásokkal és nyereményekkel, a balatonlellei váltóponton pedig frissítéssel, éjszaka meleg itallal, mosdóhasználati lehetőséggel és pár perces frissítő masszázzsal várják az Ultrabalaton résztvevőit!

Minden információ a vb-kedvezményekről: www.hetkoznapihos.hu

Egészségügyi intézményeknek segíthetünk!


A BioTechUSA-cégcsoport és az NN Ultrabalaton hagyományos közös jótékony kampánya keretében idén ötödik alkalommal biztosítják a lehetőséget a résztvevők számára, hogy időmérő chipjeik letéti díját visszaváltás helyett jótékony célra ajánlhassák fel, vagy tetszőleges összeget adományozhassanak. A szervezők minden évben olyan célokat karolnak fel, melyeket a közösség javaslatai alapján állítanak össze, és szavazással ők is döntenek arról, hogy kik kapják a támogatást. Újdonság, hogy idén egészségügyi intézményeket és kórházi osztályokat lehetett javasolni az NN Ultrabalaton közösségi média oldalán, ahol rekordmennyiségű, több mint 5000 komment érkezett. Emellett a BioTechUSA-cégcsoport fogyasztóit is bevonták az adományozásba, akik a vállalat webshopján keresztül történő vásárlásukat tetszőleges összeggel kiegészítve maguk is hozzájárulhattak a támogatáshoz.  Ezt a támogatást, valamint a helyszínen a futók által összegyűlt összeget a BioTechUSA felelősségvállalási programja égisze alatt 5-5-5 millió forinttal kiegészíti, és az NN Ultrabalatonnal közösen felajánlja az első három legtöbb közönségszavazatot kapó intézmény számára.

 

Idén a döntőbe jutottakra több mint 51.000 szavazat érkezett. Az idei nyertesek: Peter Cerny Alapítvány - 20.967 szavazattal, Bethesda Gyermekkórház - 14.422 szavazattal és a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház - 8.632 szavazattal. A BioTechUSA idén is egyedi shakerrel jutalmazza a nagyvonalú helyszíni felajánlásokat. A kezdeménye  jótékony nagykövete Kovács-Nyári Diána színésznő, aki maga is fut a versenyen. További részletek itt!

Nem csak a futás a cél! - BioTechUSA NN Ultrabalaton Charity 2023 

Bővebben a BioTechUSA-ról 

 A BioTechUSA Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő étrend-kiegészítő és speciális élelmiszer gyártójaként és forgalmazójaként jelenleg több, mint 100 országban, 50 saját kézben lévő webshoppal, 279 franchise üzlettel, 1800 munkavállalóval és 4500 partnerrel van jelen. A BioTechUSA-n túl a cégcsoporthoz további négy márka tartozik: az edzőtermi edzést életvitelszerűen űzőket kiszolgáló Scitec Nutrition, Magyarország legnépszerűbb étrendkiegészítő webáruháza, a Builder; az egyedi keverőpalackokat gyártó ShakerStore és az átlag vitaminfogyasztókat megszólító multibrand webáruház, a VitaminShop, A vállalat folyamatosan fejleszti termékportfólióját, hogy az egyre színesebb vásárlói igényeknek maximálisan megfeleljen. Aktuális termékkínálata több mint 2000 termékből áll, így támogatva a legkülönfélébb vásárlói célokat, legyen szó fogyásról, izomtömeg-növelésről vagy teljes életmódváltásról. A vállalat aktív adományozási tevékenységet is folytat, mely során többek között egészségügyi dolgozókat, rászorulókat és nonprofit szervezeteket támogat.