Újabb rangos elismerésben részesült az egyik legjobb hazai strandfutballista. Fekete Viktor a magyar válogatott áprilisi, oroszországi túráján felhívta magára a CSZKA Moszkva figyelmét, melynek vezetői meghívták a gólerős játékost az orosz Szuperliga osztályozójára - adta hírül a www.strandfoci.hu.



A május 30. és június 3. között megrendezendő nyolccsapatos viadal első két helyezettje kivívja a jogot arra, hogy részt vegyen a legjobbak küzdelmében, és ebben – egyetlen légiósként – számítanak Fekete segítségére. Ha a moszkvaiak sikerrel járnak, június 13. és 17., valamint június 25. és 29. között ott lehetnek a bajnoki fordulókban, melyekből az első négy helyezett az augusztus 14. és 19. között sorra kerülő szuperdöntőben csaphat össze a dobogós pozíciókért – akár Fekete Viktor részvételével.

A csatárra egyébként az oroszországi vendégjátéktól függetlenül a Mare di Roma szakmai stábját is erősítő, a magyar válogatott szövetségi edzői posztját betöltő Massimiliano De Celis is számít a nyáron: az elmúlt években több honfitársunkat is foglalkoztató római klub ezúttal Fekete mellett Badalik Szabolcsot és Besenyei Ferencet nevezi a Serie A-ba.