Nincs még szállásod az EFOTT-on? Jól jönne egy sátor, de nincs kedved bajlódni cipeléssel, felállítással, lebontással? A Jófogás 100 sátras, full extrás kempinget állít fel a Velencei-tó partján, ahol napközben szóda segíti a belső hidratálást, jóga a felfrissülést, masszázs pedig az igazi kikapcsolódást az esti bulik megpróbáltatásai után.

Akarod az egyiket?

Nézzük is, hogyan szerezhetsz Te is egy fullos sátrat magadnak! Majdnem olyan könnyű, mint albérletet találni a Jófogáson, igaz ide kell egy kis szerencse, viszont fizetned egy forintot sem kell érte…

Nincs más dolgod, mint feladni egy hirdetést a Jófogáson július 3-ig egy számodra kedves fesztiválos tárgyról. Meséld el a történetét, tölts fel képeket róla, és mindenképpen írd bele a hirdetésbe, hogy “Kell egy sátor!”

75 sátor még gazdát keres!

Tehát kb. 3 perc meló, és ha benne leszel a 75 legérdekesebb, legviccesebb, legkreatívabb hirdetőben, akkor július 4-én biztosan kiválaszt a Jófogás zsűrije. Ezután felveszik Veled a kapcsolatot, és megtudhatod, hogyan veheted birtokba az előre felállított hipermenő fesztiválsátradat! A felszerelések között megtalálható a polifoam matrac is, de a Jófogás túlélő csomaggal is kedveskedik a lakóknak, benne többek között olyan hasznos cumókkal, mint az esőkabát, cserepóló vagy éppen nasi. A sátrak egyenként 3 személyesek, így nyereményedet akár barátaiddal is megoszthatod!

Nem elég még? Akkor tudd meg, hogy a Karma Camp mindössze 1 percre van a Nagyszínpadtól.