Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így pingpongoztak a paksi focisták - Fotók

Az MVM-Paks labdarúgói ebben a szezonban több meglepetést is okoztak. A magyar játékosokra építő csapat a labdarúgó OTP Bank Ligában ebben a kiírásban még nem kapott ki. Négy győzelem mellett két döntetlent játszott eddig a Csertői Aurél által irányított gárda.

Kovács Gábor szerint az egységesség a legnagyobb fegyverük. A paksiak védője ezt a Magyar Szabadidősport Szövetség által megrendezett Coca-Cola Testébresztő XVI. Családi Mozgásfesztiválon nyilatkozta. Kovács csapattársával, Eppel Mártonnal vett részt a tömegsportos megmozduláson, ahol több sportágat is kipróbáltak. A két labdarúgó jobbára asztaliteniszezett a rendezvényen, és mindkettőjük otthonosan mozgott a pingpongasztalnál is. Eppel Márton szerint pont azért, mert nem nagyon számoltak velük a bajnokság nyitányán, a „surranópályán” akár még a dobogó közelében is zárhatják az őszt.

Az MLSZ döntésének értelmében szeptember 15-től, kötelező lesz a szurkolói kártya. Ez egyben azt is jelenti, hogy aki most pénteken a helyszínen szeretné végigszurkolni a PMFC - MVM-PAKS bajnoki mérkőzést (2014. 09. 19. 19:00), annak a bejutáshoz, a jelenlegi állapot szerint, mindenképp rendelkeznie kell szurkolói kártyával. A szurkolói kártya kiváltása november 15-ig ingyenes.

0 Tovább

Tegye próbára családját a Mozgásfesztiválon!

Szeptember 7-én kiderülhet, hogy "Ki a család a gáton?". A Magyar Szabadidősport Szövetség 2014-ben úgy döntött: kibővíti hagyományos női sportfesztiválját. A szervezők immár nemcsak a sportolni vágyó hölgyeket várják a Kopaszi-gátra, hanem az egész családot igyekeznek mozgásra bírni a Coca-Cola Testébresztő XVI. Családi Mozgásfesztiválon.

A szeptember első vasárnapján 10 és 17 óra között ingyenesen kipróbálható 90 sportág és mozgásforma mellett kifejezetten a családokat szólítja meg a különleges, Családi 10Próba elnevezésű vetélkedés. Az indulók számára csupán egyetlen kritériumot határoztak meg: a családoknak minimum két generációból kell állniuk.

A szervezők mindenkit buzdítanak a részvételre, ugyanakkor azt előrebocsátják, hogy erőre, ügyességre, gyors reakciókra és összefogásra lesz szüksége minden famíliának, ha végig akar haladni az ügyességi pályán! A Családi 10Próbára máris lehet jelentkezni a Magyar Szabadidősport Szövetséghonlapján, az alábbi linken:

http://www.masport.hu/?mod=mainpage&cla=mainpage&fun=access&tpl=form

0 Tovább

Családi testébresztő!

A Magyar Szabadidősport Szövetség (MSZSZ) idén szeptember 7-én rendezi meg a hagyományos országos női sportfesztivált. 2014-ben azonban nem csupán a mozogni vágyó hölgyeket várják, hanem a családokat is megszólítják. A Kopaszi-gáton megrendezendő szabadidős sportrendezvény a Coca-Cola Testébresztő XVI. Családi Mozgásfesztivál nevet kapta.

Idén 90 sportággal, illetve mozgásformával találkozhatnak az érdeklődők az ingyenes rendezvényen. A szervezők várják a csapatsportok szerelmeseit is, akik szivacskézilabda, futball, streetball, parkröplabda mérkőzéseken vehetnek részt (előnevezés a rendezvény előtt a www.masport.hu honlapon lehet, valamint az esemény napján, a helyszínen is lehetséges).

A családok számára különleges Családi Tízpróbával készülünk, ahol különböző ügyességi feladatok, erőpróbák, akadálypályák várják a csapatokat. A Kopaszi-gáton délelőtt 10 órától délután 5 óráig zajlik majd a mozgásfesztivál.

A rendezvény ingyenes!

0 Tovább

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum