Miközben éjszakánként lélegzetvisszafojtva szorítunk a magyar sportolókért, akik az olimpián küzdenek az érmekért, érdemes egy kis speciális testmozgással leveztni a feszültséget. Sztárfellépők egész sora érkezik ugyanis most szombaton Siófokra, a Plázsra, ahol a Total Dance szervezésében kerül sor a Balatoni Retro Láz elnevezésű eseményre. A 18 órától egészen hajnalig tartó rendezvényen külföldi és hazai előadók szórakoztatják majd a közönséget. A legtöbben talán a legendás Brooklyn Bounce koncertjét várják: az 1996-ban alapított német együttes a house, a techno és a trance műfajában ismert, és várhatóan most is alaposan megmozgatja a bulizni vágyókat, akárcsak mondjuk 20 évvel ezelőtt.

A szintén német, 1999-ben alakult Groove Coverage elsősorban a trance kedvelőit szórakoztatja majd, ismert régi slágereket feldolgozva.

Természetesen nem hiányozhatnak a partiról a 90-es évek népszerű magyar előadói sem: ott lesz a siófoki Plázson az Ámokfutók, a Splash, a Happy Gang, Csordás Tibi, Náksi, Sub Bass Monster, az Animal Cannibals, az UFO és DJ André is.

Az előrejelezések szerint hétvégén kiváló idő várható a Balaton partján, így semmi nem állhat egy fergeteges retrobuli útjába!

További részletek, köztük a kedvezményes jegyárakkal kapcsolatos információk a www.tdf.hu oldalon találhatók!

Reméljük, a szpíker - mint szombat óta megannyi rendezvényen - ezen az éjszakán is bejelent majd egy (vagy akár több...) magyar sikert a riói olimpiáról!