A párosok között is véget ért az országos bajnokság a teqballosoknál. A sportág első magyar bajnokságát végül az összes fordulóban diadalmaskodó Blázsovics Ádám, Bányik Csaba kettős szerezte meg. (A kettős mindkét tagja rendelkezik már világbajnoki címmel). Másodikként a Bakó Ádám, Fördős Soma duó zárt. A bronzérem a Csereklye Martin, Bene Zsombor egységé lett.

Korábban eldőlt, hogy Bányik Csaba nyerte a több állomásból álló I. Teqball Országos Bajnokság egyéni aranyát. A magyar fejlesztésű sportágban az ob zárófordulójában az ezüstöt Blázsovics Ádám, a bronzot pedig Csereklye Martin szerezte meg Budapesten.

A sportágban 2020-ban felpörögtek az események.  Júniusban megalakult az Országos Teqball Szövetség (OTESZ), amelynek közgyűlése id. Gattyán Györgyöt választotta meg első elnökéül. Rá egy hónapra elstartolt az első országos bajnoki sorozat, és egyre többen kapcsolódnak be a dinamikusan fejlődő sportágba. Az első osztály mellett már idén megrendezték a másodosztály küzdelmeit is, amely hamarosan zárul, így kiderül, hogy kik jutnak fel az ob I-be.