Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Világjátékok-résztvevő lett az Év Női Sportolója Csíkszeredában

Szász Kincső magára talált. A csíkszeredai fallabdázó jelenleg a 155. a világranglistán. A magyar színekben versenyző játékos Mexikóvárosban egy PSA Challenger tornán indult– adta hírül a Magyar Fallabda (Squash) Szövetség.

Szász Kincső a birminghami Világjátékokon a magyar csapatot erősítette, így a szabályoknak megfelelően most csak Magyarországot képviselve játszhat.

Közben Csíkszeredában idén is begyűjtötte az Év Női Sportolójának járó díjat. „Második alkalommal szervezték meg a gálát, itt díjazták a megyeszékhely legjobb sportolóit, edzőit és csapatait. Másodszor vehettem át a megtisztelő elismerést, és bízom benne, hogy ezek a pillanatok erőt adnak majd a szürke hétköznapokban” – mondta Szász Kincső, aki a negyeddöntőben fejezte be végül a mexikói PSA Challenger tornát, ahol a későbbi finalistától a kolumbiai Laura Tovartól kapott ki.

A magyar szövetség főtitkára szerint Kincső kezd magára találni, és ez biztató a jövőt illetően. „Volt egy elhúzódó sérülése, és a hosszú kihagyás meglátszott a világranglistás helyezésein. Most újra közelíti a TOP 100-at” – nyilatkozta Országh Péter, a  Magyar Fallabda (Squash) Szövetség főtitkára. 

0 Tovább

Squash – Túl az utolsó összevont versenyen

A fallabdázóknál megrendezték az utolsó összevont versenyt. A tornának a fővárosi City Squash Club adott otthont.

 Püski Lénárd nyerte meg az A-kategóriát a fallabdázóknál az utolsó összevont versenyen. A budapesti állomáson ebben a kategóriában Simon Dániel zárt másodikként, megelőzve Kamocsai Bendegúzt.

A B-kategória küzdelmei Tóth Miklós sikerével értek véget, az ezüstérmet Rózsa Barnabás szerezte meg, míg a dobogó harmadik fokára Muth Lóránt állhatott fel. Női győztest avattak a C-kategóriában, miután Szécsi-Páj Linda nyert, megelőzve Kozma Jánost és Wiandt Andrást. A D-kategória érmesei: 1. Dósa Norbert, 2. Dombay Miklós, 3. Szabó Attila. 

0 Tovább

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum