Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Socca Eb – Németek, románok és írek lesznek a mieink ellenfelei​​​​​​​

Nehéz csoportba került a socca-válogatott az idei Eb-n – adta hírül a SOCCA Kispályás Magyar Labdarúgó Szabadidő Sportszövetség.

Sorsoltak a socca Európa-bajnokságra. A magyar válogatott a B-csoportba került, ahol a németekkel, a románokkal és az írekkel játszik majd Roni Ribeiro da Silva együttese. Közben kijelölték a kispályás labdarúgó-válogatott keretét is a május 8-án kezdődő kontinensbajnokságra. Az Eb-nek Kisinyov ad otthont.

Kapusok: Szacskó László, Iváncsik Norbert.

Mezőnyjátékosok: Petric Branko, Czerman Márk, Sós Márkó, Jáger Roland, Szabó Marcell, Sóron Tibor, Vörös-Torma Martin, Huszty Dániel, Tolnay Rokkó, Nyilas Elek és Sztojka Márk.

A socca a kispályás labdarúgásnak az egyik legdinamikusabban feljődő változata. Öt plusz egyes felállásban játsszák.  

0 Tovább

Socca – Magyar ezüstérem a Copa Américán​​​​​​​

Ezüstérmes lett a Socca Copa Américán a magyar kispályás labdarúgó-válogatott. A Cancúnban megrendezett világverseny fináléjában Roni Ribeiro da Silva együttese ugyanis 2-0-ra kikapott Mexikótól.

A magyarok az elődöntőben 6-1-re lelépték a belgákat, és mivel a másik ágon a tornának otthont adó mexikóiak kiütötték 5-0-ra Chilét, eldőlt, hogy a magyarok ismét megmérkőznek a közép-amerikaiakkal, mivel a csoportmeccsek során volt már egy magyar-mexikói párharc.

A teltház előtt megrendezett fináléban végül Mexikó nyert, ezzel Magyarország a dobogó második fokára állhatott fel a Socca Copa Américán.

A magyar együttes a csoportban Guatemalát és Uruguayt győzte le, majd kikapott Mexikótól. A nyolcaddöntőben Panamát verte, a negyeddöntőben pedig az amerikaiak gárdáját múlta felül. A fináléba jutásért Belgiumon jutott túl a nemzeti csapat.

A torna gólkirálya 5 találattal az a Vörös-Torma Martin lett, aki sérülés miatt nem tudott pályára lépni a fináléban.

0 Tovább

Socca – Finalisták a magyarok a Copa Américán​​​​​​​

Döntőbe jutott a magyar kispályás labdarúgó-válogatott a Socca Copa Américán. A Cancúnban zajló világversenyen Roni Ribeiro da Silva együttese az elődöntőben kiütötte Belgium legjobbjait miután 6-1-re nyert. A szenzációs magyar játékot hozó összecsapáson Sóron mesterhármast ért el, Barcsay duplázott, míg Vörös-Torma egyszer volt eredményes.

A másik elődöntőben Mexikó 5-0-ra nyert Chile ellen, így a magyarok a házigazdákkal játszanak a fináléban, amelyet hazai idő szerint éjjel 1 órától rendeznek.

Ezen a tornán már volt egy magyar-mexikói összecsapás, a csoportmeccsek során ugyanis már találkozott a két válogatott. Azt a mérkőzést a házigazdák nyerték 4-1-re.

Élő közvetítés magyar kommentárral a Socca Hungary Facebook-csatornáján.

Eredmény

Socca Copa América

elődöntő

Magyarország-Belgium 6-1 (3-0)

0 Tovább

Socca – Kikapott a mexikóiaktól a magyar csapat a Copa Américán​​​​​​​

Mexikó megnyerte a csoportrangadót, a magyar válogatott Panama ellen harcolhatja ki a negyeddöntőbe jutást a Socca Copa Américán.

A Cancúnban zajló világversenyen a kispályás labdarúgó-válogatott a házigazdák ellen lépett pályára a harmadik csoportmeccsén, és végül 4-1-re kikapott. A magyar gólt Huszty szerezte. Nem sokat pihenhet a nemzeti csapat, hiszen szombat délután (magyar idő szerint) már Panama ellen játszhat a negyeddöntőért.

A magyar csapat előbb Guatemalát verte 3-1-re, majd az uruguayiak elleni 1-0-ás siker következett, a Mexikó elleni vereség pedig azt jelenti, hogy csoportmásodikként jutott tovább Roni Ribeiro Da Silva együttese.

A szakember elmondta, a csapat mindent meg fog tenni a negyeddöntőért, a továbbjutásért. „Fejlődésünk szempontjából nagyon fontos meccseket játszunk itt a Copa Américán. Bízom benne, hogy Panama ellen nyerni fogunk, ezért mindent meg fogunk tenni. A mexikóiak elleni meccsből is sokat tanulhatunk. Jó iramú összecsapást vívtunk a hazaiakkal” – összegzett a szövetségi kapitány.

SOCCA COPA AMÉRICA

A-csoport. 3. forduló

Mexikó–Magyarország 4–1 (2–0)

A csoport végeredménye: 1. Mexikó 9 pont, 2. Magyarország 6, 3. Guatemala 3, 4. Uruguay 0

0 Tovább

Socca – Újabb magyar győzelem a Copa Américán!​​​​​​​

Már biztos továbbjutó a magyar válogatott a socca Copa Américán. A Socca Kispályás Magyar Labdarúgó Szabadidő Sportszövetség információi szerint a nemzeti csapat a mexikói Cancúnban zajló világversenyen az A-csoportban Guatemala után Uruguay ellen is nyert, ez azt jelenti, hogy továbbjut a kvartettből.

Roni Ribeiro da Silva együttese első csoportmeccsén 3-1-re verte Guatemalát, a második összecsapáson pedig 1-0-ra nyert Uruguay legjobbjai ellen. A mindent eldöntő találatot ezen a meccsen Vörös-Torma Martin szerezte.

A magyar válogatott az utolsó csoportmeccsét a házigazdák ellen játssza – magyar idő szerint – szombatra virradó éjjel.

„Nem volt könnyű mérkőzés. Egy kifejezetten küzdelmes összecsapáson vagyunk túl, de nyertünk, és úgy gondolom, hogy ez a siker még sokat fog érni a későbbiekben. Egy nehéz mérkőzés vár ránk a házigazdák ellen, a mexikóiak minden bizonnyal teltház előtt futnak ki ellenünk a pályára, felemelő érzés lesz ellenük  küzdeni” – nyilatkozott Hollauer Balázs, a válogatott játékosa.

Eredmény

SOCCA COPA AMÉRICA

A-csoport. 2. forduló

Magyarország–Uruguay 1–0 (1–0)

Gólszerző: Vörös-Torma

0 Tovább

Socca – A Guatemala elleni sikerrel kezdték a Copa Américát a magyarok

Győzelemmel kezdett a magyar kispályás labdarúgó-válogatott a socca Copa Américán. A Socca Kispályás Magyar Labdarúgó Szabadidő Sportszövetség információi szerint a mexikói Cancúnban zajló világversenyen a nemzeti csapat az A-csoportban Guatemala ellen lépett pályára az első meccsén, és 3-1-re nyert.

A magyarok góljait Huszty Dániel, Hollauer Balázs és Tolnay Rokkó szerezte. A socca Copa Américán induló csapatok közül négy ország az utolsó pillanatban nem kapott beutazási engedélyt Mexikóba, ezért a szervezők újrasorsolták a csoportokat. Ezek szerint a brazilokkal nem játszhat a magyar csapat, de egy bizonyosan teltházas mérkőzésen a szervező Mexikóval igen.

Roni Ribeiro Da Silva szövetségi kapitány együttesének következő ellenfele Uruguay lesz, magyar idő szerint csütörtök este 9 órától, míg a harmadik csoportmeccset szombaton játssza a válogatott. A mexikóiak elleni összecsapás éjjel 2-kor veszi kezdetét.

A socca nemzeti csapat egyébként megfogyatkozva indult ki a Copa Américára, ugyanis Czerman Márk lebetegedett a kiutazás előtt, így ő nem tudott az együttessel tartani. 

0 Tovább

Socca – Dél-amerikai ellenfeleket kapott a magyar válogatott a Copa Américán​​​​​​​

Kiderült, hogy mely válogatottakkal találkozik a nemzeti csapat a socca Copa Américán. A Socca Kispályás Magyar Labdarúgó Szabadidő Sportszövetség információi szerint a mexikói Cancúnban rendezendő kupán az E-csoportba kerültek a magyarok. Az ellenfelek között ott lesz Brazília, Peru és Nicaragua.

„Izgatottan vártuk a sorsolást. Volt egy általam elképzelt álomcsoport, melyben ha meglepő is, de szerepelt a 2022-es világbajnok brazil válogatott. Már a csoportban találkozni egy igazán erős ellenféllel mindig hálás teher. Brazíliában születtem, természetes, hogy mindig is a terveim között szerepelt megmérettetni magam a honfitársaimmal, ez most ugyan csak a pályán kívülről, de sikerül, igazán színvonalas mérkőzésre számítok. Szívből remélem, hogy az általunk képviselt játékstílus tud majd meglepetést okozni a technikás futballt játszó dél-amerikaiaknak. Nem igazán ismerjük Nicaragua és Peru válogatottját, lesz miből felkészülnünk a következő napokban. Attól, hogy eme két ország nem socca nagyhatalom, ugyanolyan erős ellenfélnek számít, mint Brazília. Célunk természetesen a csoportelsőség, őszintén bízom a csapatomban, melyben a rutin ötvöződik a fiatal lendülettel, ami recept lehet a sikerre.” – összegzett a sorsolás után Roni Ribeiro Da Silva, a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

Csuhai Tibor elnök szerint nem a legerősebb csoportba kerültünk, és reális esélyünk van megcélozni a továbbjutást. „A brazilokat ismerjük, a budapesti vb-t ők nyerték, legutóbb az esseni világbajnokságon is játszottunk ellenük, azonban Peru és Nicaragua ellen is először lépünk pályára a Copa Américán. Egyenes ágon a két csoportelső jut tovább, de a legjobb harmadik együttes is folytatja a küzdelmeket.” – fogalmazott Csuhai Tibor, a Socca Kispályás Magyar Labdarúgó Szabadidő Sportszövetség elnöke.

A torna résztvevői között ott lesznek többek között Anglia, Argentína, az Amerikai Egyesült Államok, Belgium, Kanada, Kolumbia, Uruguay, Mexikó és Chile legjobbjai is.

A socca Copa Américát február 21. és 26. között rendezik meg Mexikóban.

Mi a socca?

„A kispályás labdarúgás jövője, a jövő kispályás labdarúgása” – hirdeti a Socca Hungary szlogenje. A Socca-t a nagypályás labdarúgás és a futsal keverékeként emlegetik. Egyidejűleg 5 mezőnyjátékos és 1 kapus tartózkodik a 25 méter széles, 45 méter hosszú pályán csapatonként, ahol a kapu 4 méter széles és 2 méter magas. Büntetőnél, vagy döntetlen esetén szétlövésnél nem állítottból rúgják a labdát kapura, hanem rávezetéssel, amit adott idő alatt kell végrehajtani. A kapu mérete lehetővé teszi a gólgazdag mérkőzéseket, emiatt gyors, pörgős, látványos játék alakul ki.

0 Tovább

Socca – A National Iron Team sikerével ért véget a 2023-as szezon​​​​​​​

A magyar bajnok nyerte az év utolsó kispályás labdarúgó tornáját. A Debrecenben megrendezett rangos esemény a szigetszentmiklósi National Iron Team győzelmével fejeződött be.

A Hódos Imre Sportcsarnokban a magyar bajnok a fináléban a torna címvédője ellen győzött, miután 3-1-re verte a Szilasi és barátai nevü formációt – adta hírül a SOCCA Kispályás Magyar Labdarúgó Szabadidő Sportszövetség. Debrecenben a Royal Store csapatáé lett a bronzérem, a kisdöntőben ugyanis legyőzte a Flotal FC-t.

Eredmények:

Baromfiudvar - STB Kupa, Debrecen

Döntő

National Iron Team - Szilasi és barátai 3-1

Bronzmérkőzés

Royal Store - Flotal FC 3-2

0 Tovább

Socca – Többek között a BL-selejtező volt a tét Kartalon​​​​​​​

Négy csapat jutott a socca Bajnokok Ligája jövő évi hazai selejtező körébe Kartalon. A tornát végül a Nuno Barátiköre elnevezésű csapat nyerte meg. Az eseményen az újságírók és a színészek is pályára léptek. A socca a labdarúgásnak az egyik legdinamikusabban fejlődő kispályás változata. 5+1-es felállásban játsszák.

 Az ország egyik legsikeresebb és legszínvonalasabb kispályás labdarúgó tornáját bonyolították le Kartalon, ahol 23 magyar csapat indult, emellett többek között pályára lépett a horvát nemzeti bajnok Sunprotect Sisak is. Az V. Id. Száraz Zoltán Emléktorna 1.6 millió forintos összdíjazású volt, ahol a végső győzelmet a Nuno Barátiköre együttes szerezte meg, megelőzve a Maxim O - Ziccer Sport Pubot, a Vasutas Club Sörözőt és a Royal Store-t. Ez a négy csapat kvalifikálta magát a jövő évi hazai BL-selejtező körbe. A torna legjobb játékosa Huszty Dániel, a legjobb kapusa Sándor Bence, míg a gólkirálya Sóron Tibor lett.

A kétnapos eseményen megmérkőzött egymással a színész- és az újságíró-válogatott, az összecsapást a művészek nyerték 2-1-re. 

0 Tovább

Socca – Magyarország ott lesz a Copa Américán!

Meghívást kaptak a magyarok a Socca America’s Fiestára. Európából a magyar socca-válogatotton kívül a spanyolok játszanak majd Cancúnban. A torna résztvevői között ott lesznek Argentína, az Amerikai Egyesült Államok, Kanada, Kolumbia, Uruguay, Mexikó és Chile legjobbjai is. Az eseményt február 21. és 26. között rendezik meg Mexikóban.

Roni Ribeiro Da Silva szerint a mexikói tornán részt venni megtiszteltetés lesz. „Ez valójában a sportágban nem más, mint a Copa América. A mezőny fantasztikus lesz, tele technikás, jó iramú, és világszinten jó eredményeket elért csapatokkal. Gondoljunk csak a brazilokra, mexikóiakra, és az amerikaiakra” – mondta a magyar socca-válogatott szövetségi kapitánya, aki hozzátette: kiderül, hogy hol tart most a nemzeti csapat. „Nyilván szeretnénk minél tovább jutni, hiszen ezzel a socca világranglistán elfoglalt helyünkön is tudnánk javítani.”

Magyarország a világranglistán jelenleg a 17. Az élen Kazahsztánt találjuk, amely Brazíliát és Lengyelországot előzi meg.

A socca a kispályás labdarúgásnak az egyik legdimanikusabban feljődő változata. Öt plusz egyes felállásban játsszák.   

0 Tovább
«
123

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum