Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Socca Masters EuroCup – Ezüstérmesek lettek a magyarok​​​​​​​

Magyar ezüst az először megrendezett Socca Masters EuroCup-on.. A Kisinyovban lebonyolított Európa-bajnoksággal párhuzamosan zajló torna döntőjében a Ziccer Sport Pub csapata a rendes játékidőben 2-2-re zárt a moldáv Geotermal ellen. A rávezetéses büntetők végül a hazaiaknak sikerültek jobban, így 3-2-re nyertek, és ezüstérmesként végzett a magyar együttes.

Schrancz Balázs, a Ziccer Sport Pub játékosa: „Pörgős döntőn vagyunk túl, úgy gondolom nincs szégyenkezni valónk. A soccának ez az első ilyen kezdeményezése, hogy Masters EuroCup-ot rendeztek. Biztos vagyok benne, hogy egyre népszerűbb lesz, és örülök, hogy Magyarországon összeállt egy ilyen ütős csapat.”

A magyar csapat kerete: Ács Gábor, Ficsór Dávid, Fekete Róbert, Fekete Viktor, Schrancz Balázs, Roni Ribeiro Da Silva, Dusan Vasiljevic, Farkas Balázs, Cseri Gergő Attila, Berkes László.

0 Tovább

Socca Eb – Kikapott a nyolcaddöntőben a magyar válogatott​​​​​​​

A nyolcaddöntő jelentette a végállomást  a magyar kispályás labdarúgó-válogatott számára az Európa-bajnokságon.

A Kisinyovban zajló kontinensbajnokságon Roni Ribeiro da Silva szövetségi kapitány együttese veretlenül jutott tovább csoportjából, miután a románokkal (1-1) és a németekkel (1-1) is döntetlent játszott, majd 7-3-ra verte Írországot.

A nyolcaddöntőben Bulgária következett, és végül a magyar együttes 6-2-es vereséget szenvedett.

Roni Ribeiro da Silva szövetségi kapitány: „Úgy gondolom, hogy partiban voltunk a bolgárokkal. 0-2-ről felálltunk, kiegyenlítettünk, utána azonban nekik jött ki jobban a lépés. Mindent megpróbáltunk a folytatásban, kockáztattunk, de ez benne van a játékban.”

Az Eb-vel párhuzamosan zajlik a Masters EuroCup, itt a Ziccer Sport Pub már elődöntős. A magyar együttes a negyeddöntőben a román Liriada csapatát búcsúztatta rávezetésekkel. 1-1-re végződött az összecsapás, majd a rávezetéseket 2-1-re nyerte a Ziccer.

0 Tovább

Socca Eb – Továbbjutott csoportjából a magyar válogatott

Tízgólos meccsen 7-3-ra kiütötte Írországot a magyar kispályás labdarúgó-válogatott.

A Kisinyovban zajló socca Európa-bajnokságon Roni Ribeiro da Silva szövetségi kapitány együttesének ez volt az első győzelme, ugyanis a halálcsoportban előbb a románokkal, majd a korábbi világbajnok németekkel játszott egyaránt 1-1-es győzelmet.

A nemzeti csapat ezzel már továbbjutott a csoportjából, a Románia – Németország találkozón dől el, hogy elsőként vagy másodikként kezdheti meg az egyenes kieséses szakaszt.

A magyar gólok közül Huszty hármat, Nyilas, Jáger, Szabó és Sóron pedig egyet-egyet szerzett.

Az egyik gólszerző, Nyilas Elek így értékelt a találkozó után: „A mi csoportunk a legkeményebb ezen a kontinensbajnokságon, és nagyon örülünk, hogy sikerült továbbjutni. Ez az Eb egyébként merőben más, mint a korábbiak. Itt nagyon sok az azonos kvalitású csapat, nincsenek nagy különbségek az egyes nemzetek között”.

0 Tovább

Socca Eb – Döntetlen Németország ellen​​​​​​​

A magyar kispályás labdarúgó-válogatott a németek elleni döntetlennel folytatta szereplését a moldáviai kontinensbajnokságon.

Második csoportmérkőzését is döntetlennel zárta a magyar csapat. A kisinyovi socca Európa-bajnokság legkeményebb csoportjában Roni Ribeiro da Silva szövetségi kapitány együttese Németország legjobbjaival végzett 1-1-re. A magyarok találatát Huszty Dániel szerezte. A nemzeti csapat következő ellenfele holnap Írország lesz.

A socca Európa-bajnokságot a válogatott ugyancsak döntetlennel kezdte, miután első csoportmeccsén 1-1-et ért el a románok ellen.

Az Eb-vel párhuzamosan zajlik a Masters EuroCup, itt a Ziccer Sport Pub együttese 2-0-ra legyőzte a román Gufirosa csapatát. Ezzel mindkét csoportmérkőzését megnyerve tovább jutott az egyenes kieséses szakaszba. Itt mindkét magyar gólt Farkas Balázs szerezte.

0 Tovább

Socca Eb – Iksz a románok ellen​​​​​​​

Zajlik a socca Európa-bajnokság. A kontinensbajnokság mellett a moldáv fővárosban Masters EuroCup-ot is rendeznek.

Döntetlennel kezdett a magyar kispályás labdarúgó-válogatott. A Kisinyovban zajló socca Európa-bajnokságon Roni Ribeiro da Silva szövetségi kapitány együttese Románia legjobbjai ellen lépett pályára az első csoportmeccsükön. A találkozó 1-1-re végződött, a magyar gólt Sóron Tibor szerezte.

A kontinensbajnoksággal párhuzamosan a moldávok megrendezték a Masters EuroCup-ot is, itt is indul magyar csapat. A Ziccer Sport Pub néven pályára lépő magyarok első találkozójukon 4-2-re verték a román Juventus Braila csapatát. Itt a magyar találatok közül Fekete Viktor kettőt, Fekete Róbert és Schrancz Balázs pedig egyet-egyet szerzett.

A válogatott következő ellenfele Németország lesz holnap, míg a Ziccer az ugyancsak román Gufirosa ellen folytatja.

0 Tovább

Socca Eb – A románok ellen kezdi a kontinensbajnokságot a magyar csapat​​​​​​​

Kezdődik a socca Európa-bajnokság! A szerdán Kisinyovban startoló kontinensbajnokságon a magyar válogatott nehéz csoportba került. A románok elleni összecsapással indulnak a mieink számára a csoportküzdelmek, majd Németország és Írország következik. A négyesből az első három helyezett jut tovább, onnan pedig kezdetét veszi az egyenes kieséses szakasz.

A magyar válogatott legutóbb nagy nemzetközi tornán a februári Copa Américán szerepelt, ahonnan hazahozta az ezüstöt.

„Az Eb-n sokkal nehezebb feladat vár a fiúkra, de bízom benne, hogy a nemzeti csapat ezúttal is helyt áll. Népes delegációval érkeztünk meg Kisinyovba, hiszen a Masters EuroCup-on is indul magyar csapat.” – mondta Csuhai Tibor, a SOCCA Kispályás Magyar Labdarúgó Szabadidő Sportszövetség elnöke.

 A magyar válogatott:

Kapusok: Szacskó László, Iváncsik Norbert

Mezőnyjátékosok: Petric Branko, Czerman Márk, Sós Márkó, Jáger Roland, Szabó Marcell, Sóron Tibor, Vörös-Torma Martin, Huszty Dániel, Tolnay Rokkó, Nyilas Elek és Sztojka Márk.

Szövetségi kapitány: Roni Ribeiro da Silva

0 Tovább

Socca Eb – Németek, románok és írek lesznek a mieink ellenfelei​​​​​​​

Nehéz csoportba került a socca-válogatott az idei Eb-n – adta hírül a SOCCA Kispályás Magyar Labdarúgó Szabadidő Sportszövetség.

Sorsoltak a socca Európa-bajnokságra. A magyar válogatott a B-csoportba került, ahol a németekkel, a románokkal és az írekkel játszik majd Roni Ribeiro da Silva együttese. Közben kijelölték a kispályás labdarúgó-válogatott keretét is a május 8-án kezdődő kontinensbajnokságra. Az Eb-nek Kisinyov ad otthont.

Kapusok: Szacskó László, Iváncsik Norbert.

Mezőnyjátékosok: Petric Branko, Czerman Márk, Sós Márkó, Jáger Roland, Szabó Marcell, Sóron Tibor, Vörös-Torma Martin, Huszty Dániel, Tolnay Rokkó, Nyilas Elek és Sztojka Márk.

A socca a kispályás labdarúgásnak az egyik legdinamikusabban feljődő változata. Öt plusz egyes felállásban játsszák.  

0 Tovább

Socca – Magyar ezüstérem a Copa Américán​​​​​​​

Ezüstérmes lett a Socca Copa Américán a magyar kispályás labdarúgó-válogatott. A Cancúnban megrendezett világverseny fináléjában Roni Ribeiro da Silva együttese ugyanis 2-0-ra kikapott Mexikótól.

A magyarok az elődöntőben 6-1-re lelépték a belgákat, és mivel a másik ágon a tornának otthont adó mexikóiak kiütötték 5-0-ra Chilét, eldőlt, hogy a magyarok ismét megmérkőznek a közép-amerikaiakkal, mivel a csoportmeccsek során volt már egy magyar-mexikói párharc.

A teltház előtt megrendezett fináléban végül Mexikó nyert, ezzel Magyarország a dobogó második fokára állhatott fel a Socca Copa Américán.

A magyar együttes a csoportban Guatemalát és Uruguayt győzte le, majd kikapott Mexikótól. A nyolcaddöntőben Panamát verte, a negyeddöntőben pedig az amerikaiak gárdáját múlta felül. A fináléba jutásért Belgiumon jutott túl a nemzeti csapat.

A torna gólkirálya 5 találattal az a Vörös-Torma Martin lett, aki sérülés miatt nem tudott pályára lépni a fináléban.

0 Tovább

Socca – Finalisták a magyarok a Copa Américán​​​​​​​

Döntőbe jutott a magyar kispályás labdarúgó-válogatott a Socca Copa Américán. A Cancúnban zajló világversenyen Roni Ribeiro da Silva együttese az elődöntőben kiütötte Belgium legjobbjait miután 6-1-re nyert. A szenzációs magyar játékot hozó összecsapáson Sóron mesterhármast ért el, Barcsay duplázott, míg Vörös-Torma egyszer volt eredményes.

A másik elődöntőben Mexikó 5-0-ra nyert Chile ellen, így a magyarok a házigazdákkal játszanak a fináléban, amelyet hazai idő szerint éjjel 1 órától rendeznek.

Ezen a tornán már volt egy magyar-mexikói összecsapás, a csoportmeccsek során ugyanis már találkozott a két válogatott. Azt a mérkőzést a házigazdák nyerték 4-1-re.

Élő közvetítés magyar kommentárral a Socca Hungary Facebook-csatornáján.

Eredmény

Socca Copa América

elődöntő

Magyarország-Belgium 6-1 (3-0)

0 Tovább

Socca – Kikapott a mexikóiaktól a magyar csapat a Copa Américán​​​​​​​

Mexikó megnyerte a csoportrangadót, a magyar válogatott Panama ellen harcolhatja ki a negyeddöntőbe jutást a Socca Copa Américán.

A Cancúnban zajló világversenyen a kispályás labdarúgó-válogatott a házigazdák ellen lépett pályára a harmadik csoportmeccsén, és végül 4-1-re kikapott. A magyar gólt Huszty szerezte. Nem sokat pihenhet a nemzeti csapat, hiszen szombat délután (magyar idő szerint) már Panama ellen játszhat a negyeddöntőért.

A magyar csapat előbb Guatemalát verte 3-1-re, majd az uruguayiak elleni 1-0-ás siker következett, a Mexikó elleni vereség pedig azt jelenti, hogy csoportmásodikként jutott tovább Roni Ribeiro Da Silva együttese.

A szakember elmondta, a csapat mindent meg fog tenni a negyeddöntőért, a továbbjutásért. „Fejlődésünk szempontjából nagyon fontos meccseket játszunk itt a Copa Américán. Bízom benne, hogy Panama ellen nyerni fogunk, ezért mindent meg fogunk tenni. A mexikóiak elleni meccsből is sokat tanulhatunk. Jó iramú összecsapást vívtunk a hazaiakkal” – összegzett a szövetségi kapitány.

SOCCA COPA AMÉRICA

A-csoport. 3. forduló

Mexikó–Magyarország 4–1 (2–0)

A csoport végeredménye: 1. Mexikó 9 pont, 2. Magyarország 6, 3. Guatemala 3, 4. Uruguay 0

0 Tovább
«
123

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum