Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Socca – Magyarország ott lesz a Copa Américán!

Meghívást kaptak a magyarok a Socca America’s Fiestára. Európából a magyar socca-válogatotton kívül a spanyolok játszanak majd Cancúnban. A torna résztvevői között ott lesznek Argentína, az Amerikai Egyesült Államok, Kanada, Kolumbia, Uruguay, Mexikó és Chile legjobbjai is. Az eseményt február 21. és 26. között rendezik meg Mexikóban.

Roni Ribeiro Da Silva szerint a mexikói tornán részt venni megtiszteltetés lesz. „Ez valójában a sportágban nem más, mint a Copa América. A mezőny fantasztikus lesz, tele technikás, jó iramú, és világszinten jó eredményeket elért csapatokkal. Gondoljunk csak a brazilokra, mexikóiakra, és az amerikaiakra” – mondta a magyar socca-válogatott szövetségi kapitánya, aki hozzátette: kiderül, hogy hol tart most a nemzeti csapat. „Nyilván szeretnénk minél tovább jutni, hiszen ezzel a socca világranglistán elfoglalt helyünkön is tudnánk javítani.”

Magyarország a világranglistán jelenleg a 17. Az élen Kazahsztánt találjuk, amely Brazíliát és Lengyelországot előzi meg.

A socca a kispályás labdarúgásnak az egyik legdimanikusabban feljődő változata. Öt plusz egyes felállásban játsszák.   

0 Tovább

Socca Bajnokok Ligája – A nyolcaddöntőben búcsúzott a magyar bajnok!

A nyolcaddöntő volt a végállomás! A magyar bajnok National Iron Team (NIT) a socca BL-ben kikapott a georgiai Caucasustól.

A szlovéniai Mariborban zajlik az 5+1-es kispályás labdarúgás legrangosabb európai kupasorozata. A csoportmeccsek során a magyarok egy kezdeti megingást követően magabiztosan zártak a kvartett élén.

A C-csoportban egy döntetlennel nyitottak az angol International FC ellen. 1-1 lett annak a találkozónak a végeredménye. A második összecsapáson a mieink a román Boromirt győzték le 2-1-re. Az utolsó csoportmeccsen az olasz Traina következett, és egy magabiztos NIT-siker, a 4 szerzett gól mellett érintetlen maradt a hálónk.

A nyolcaddöntőben a georgiai Caucasus végül 2-1-re nyert a National Iron Team ellen, így a magyar együttesnek ez volt a végállomás a tornán.

Budai Richárd csapatvezető így értékelt a Caucasus elleni vereség után: „Több sérülés is nehezítette a csapatot. Sajnos a végére elfogytunk, összességében csalódottak vagyunk, hiszen nagyobb reményekkel érkeztünk Mariborba. Van még hova fejlődni, mert a nemzetközi mezőny nagyobb ritmust diktál”.

0 Tovább

Socca – Iksz az első BL-csoportmeccsen

Megkezdte szereplését a National Iron Team (NIT) a socca Bajnokok Ligájában, a szlovéniai Mariborban.

Döntetlennel kezdett a magyar bajnok a socca Bajnokok Ligájában. A National Iron Team Mariborban az International FC  ellen lépett pályára és 1-1-re végzett. A magyar gólt Sulyok szerezte.

Ma két meccset játszik a magyar csapat, déltől a román Boromir, 17 órától pedig az olasz Traina lesz az ellenfél.

A C-csoportból az első két csapat jut a nyolcaddöntőbe. A socca az egyik legdinamikusabban fejlődő kispályás foci. Öt plusz egyes felállásban játsszák. 

0 Tovább

Socca-vb: Kikapott és továbbjutott a magyar válogatott

Vereség a világbajnoktól! A magyar válogatott 3-1-re kikapott a második csoportmeccsén az Essenben zajló socca-világbajnokságon. Az 5+1-es kispályás világversenyen ezen a mérkőzésen a magyarok gólját Bognár Bence szerezte.

Schrancz Balázs szövetségi kapitány szerint a vereség ellenére csapatként jelesre vizsgázott a nemzeti együttes. „Lehet, hogy furcsán hangzik, de ezúttal csapatként jobban játszottunk, mint a törökök ellen 4-1-re megnyert összecsapáson. Ez egy olyan vereség volt, amelyből tudunk építkezni” – mondta a szövetségi kapitány.

Fekete Róbert csapatkapitány kiemelte, a brazilok azzal nyertek, hogy nagyobb százalékban tudták kihasználni a helyzeteiket. „Egyénileg jól képzett játékosokból álló válogatottat vonultattak fel a dél-amerikaiak, de mi nagyon tudtunk egymásért küzdeni. Kikaptunk, de jó volt ebben a válogatottban ma játszani” – összegzett a magyar socca-válogatott csapatkapitánya.

Lieszkovszky Zalán a három brazil gól ellenére több extra védést is bemutatott. „Valójában az első két találatot sajnálom, azok takarásból jöttek. Helyt álltunk, talán még ha egy kicsit szerencsésebbek vagyunk, döntetlen is lehetett volna” – értékelt a válogatott kapusa.

A magyar válogatott már biztos, hogy továbbjutott, mivel a következő csoportellenfél, Elefántcsontpart nem tudott kiutazni a vb-re.

0 Tovább

Socca-vb – Győzelem Törökország ellen

Magabiztos magyar győzelem a socca-világbajnokságon. A 5+1-es kispályás labdarúgó nemzeti csapat a németországi Essenben zajló vb első mérkőzésén 4-1-re verte Törökországot, ezzel nagy lépést tett a továbbjutás felé. A magyar gólokból Hollauer Balázs hármat is bevállalt, a negyedik találat pedig Irhás Ignác nevéhez fűződik.

Hollauer Balázs elmondta, mindig nehéz elkezdeni egy világversenyt. „A nyitány sikerült, a törökök nagyon lelkesek voltak, gyakorlatilag hazai pályán játszottak, olyan sok török szurkoló volt itt Essenben. Külön köszönjük a magyaroknak, akik eljöttek ide, és bíztattak minket” – mondta a mesterhármast szerző Hollauer Balázs.

Schrancz Balázs szövetségi kapitány kiemelte, a 2. félidőben egy új arcát mutatta a válogatott, ezzel sikerült győzni. „Az első játékrész után azt kértem, hogy próbáljunk meg csapatban gondolkodni. Nagyot változott a játékunk, és végül sikerült sok gólos sikert aratni.” – összegzett a szövetségi kapitány.

A magyar válogatott következő ellenfele a világbajnok Brazília lesz.

0 Tovább

Socca – Kijelölték a magyar válogatott vb-keretét​​​​​​​

Kerethirdetés a socca-válogatottnál. Az 5+1-es kispályás labdarúgó-világbajnokságra készülő nemzeti csapat az egyik legnehezebb csoportba került, a cél azonban nem változott: tovább kell jutni a négyesből.

A németországi Essenben megrendezendő világbajnokságon a magyarok Törökország ellen kezdenek, ezután a regnáló világbajnok Brazília, végül Elefántcsontpart lesz az ellenfél a csoportkörben.

Schrancz Balázs szövetségi kapitány szerint a cél a továbbjutás. „Élőben néztem a sorsolást, a közvetítő riporter is megjegyezte, hogy amolyan ’halálcsoportba’ kerültünk. Ezzel azonban mi nem szeretnénk foglalkozni, az első kettőben szeretnénk végezni a csoportban, és akkor biztos a továbbjutás.” – mondta a szövetségi kapitány.

A magyar keret:

Kapusok: Szacskó László, Lieszkovszky Zalán

Mezőnyjátékosok: Bartucz Martin, Bánfalvi Balázs, Bognár Bence, Petric Branko, Czerman Márk, Érsek Róbert, Fekete Róbert, Fülöp Noel, Hollauer Balazs, Huszty Dániel, Irhás Ignác, Sulyok Richárd, Titkó Gergő

Szövetségi kapitány: Schrancz Balázs, segítője: Jenei Ottó

0 Tovább

Socca Eb – Az A-divízió 3. helyén zárt a magyar csapat

A magyar válogatott győzelemmel búcsúzott a socca Európa-bajnokságon. Az 5+1-es kispályás labdarúgó kontinenstornán a nemzeti csapat az A-divízió harmadik helyéért megrendezett összecsapást 2-1-re megnyerte a moldávok ellen. Az Eb-t a kazahok nyerték meg, miután  a döntőben – büntetők után – 5–4-re múlták felül a románokat. 

A kisinyovi Eb-n a magyarok a csoportból másodikként jutottak tovább, miután a németeket legyőzték 4-1-re, a hazaiaktól pedig 2-1-re kikaptak. A szombati divízió-elődöntőben aztán következett egy 4-1-es vereség Kazahsztántól. A zárónapi kiemelt ági bronzmeccsen ismét a moldávok ellen játszott Schrancz Balázs szövetségi kapitány csapata, és végül 2-1-es sikert aratott, ezzel revansot vett a házigazdákkal szemben, a csoportban elszenvedett vereségért.

Schrancz Balázs szövetségi kapitány: "Biztos  voltam benne, hogy kétszer ugyanattól a csapattól nem kapunk ki. Hasznos volt ez az Eb, izgalmas meccseket játszottunk. Két hónap múlva Németországban megrendezik a világbajnokságot. Mostantól arra készülünk."

 

Socca Európa-bajnokság

Divízió-bronzmérkőzés

 

Magyarország-Moldova 2-1

Gólszerzők: Czerman, Irhás, illetve Molla

 

Korábban

Divízió-elődöntő

 

Magyarország-Kazahsztán 1-4

Gólszerzők: Irhás, illetve Imashev, Adilov, Berdibek, Kulekemov

 

Csoportmeccsek

Magyarország-Németország 4-1

Gólszerzők: Czerman (2), Sulyok, Fekete, illetve M. Yilmaz

 

Moldova-Magyarország 2-1

Gólszerzők: Ignat, Plamadeala, illetve Romhányi

0 Tovább

Socca Eb – Vereség a kiemelt ági elődöntőben

A magyar válogatott kikapott a vb-ezüstérmes Kazahsztántól a socca Európa-bajnokságon. Az 5+1-es kispályás labdarúgó kontinenstornán így a nemzeti csapat az A-divízió harmadik helyéért megrendezendő összecsapáson folytathatja.

A Kisinyovban zajló Eb-n a magyarok a csoportból másodikként jutottak tovább, miután a németeket legyőzték 4-1-re, a hazaiaktól pedig 2-1-re kikaptak. A szombati divízió-elődöntőben aztán következett egy 4-1-es vereség Kazahsztántól. A vasárnapi kiemelt ági bronzmeccsen ismét a moldávok következnek, így revansot vehet Schrancz Balázs szövetségi kapitány együttese a csoportban elszenvedett vereségért.

 

Socca Európa-bajnokság

 Divízió-elődöntő

 

Magyarország-Kazahsztán 1-4

Gólszerzők: Irhás, illetve Imashev, Adilov, Berdibek, Kulekemov

0 Tovább

Socca Eb – Továbbjutott a magyar válogatott a csoportjából

Győzelemmel kezdte a magyar socca-válogatott a Kisinyovban zajló Európa-bajnokságot. Az 5+1-es kispályás labdarúgó kontinensbajnokságon - az első meccsen - a nemzeti csapat 4-1-re verte a németeket. A folytatásban is közel volt a győzelem, ám a moldávok a végén jól hajráztak és 2-1-re nyertek, így a magyar válogatott egy győzelemmel és egy vereséggel továbbjutott csoportjából.

Csuhai Tibor, a Socca Kispályás Magyar Labdarúgó-sportszövetség elnöke szerint a válogatott már teljesítette a küldetését.

„Amiért jöttünk az már megvan, hiszen ebből a nehéz csoportból továbbjutottunk, folytatjuk majd a kazahok ellen. Egy felfrissített kerettel vágtunk neki ennek a kontinenstornának, a fiatalok jól beilleszkedtek” – mondta az elnök.

Socca Európa-bajnokság, Kisinyov

Eredmények:

Magyarország-Németország 4-1

Gólszerzők: Czerman (2), Sulyok, Fekete, illetve M. Yilmaz

 

Moldova-Magyarország 2-1

Gólszerzők: Ignat, Plamadeala, illetve Romhányi

0 Tovább

Socca – Hamarosan kezdődik a kontinenstorna

Újabb kihívás előtt áll a magyar socca-válogatott. Az 5+1-es kispályás labdarúgó nemzeti csapatnál keretet hirdettek az Európa-bajnokságra. A kontinenstornának Kisinyov ad otthont március 29. és április 2. között.

„A tavalyi hazai rendezésű világbajnokság után egy vérfrissítésen átesett nemzeti csapattal megyünk Kisinyovba. Az idei év fő célja azonban az, hogy a lehető legütőképesebb csapatot sikerüljön összerakni a nyári világbajnokságra” – mondta Csuhai Tibor, a hazai szövetség elnöke.

Schrancz Balázs szövetségi kapitány a következő kerettel vág neki a moldáviai kontinenstornának:

Kapusok: Szacskó László, Isztolyka Ádám 

Mezőnyjátékosok: ifj. Nyilas Elek, Bartucz Martin, Fekete Róbert, Hollauer Balázs, Bánfalvi Balázs, Czerman Márk, Romhányi Bálint, Titkó Gergő, Érsek Róbert, Sulyok Richárd és Irhás Ignác.

A szakember hangsúlyozta: több új név is csatlakozott a vb-n részt vett csapathoz, akiktől azt várja, hogy új lendületet adjanak a válogatottnak. „Az elvárások között most a legfontosabb, hogy a debütálók beépüljenek a válogatottba. Arra számítok, hogy például a komoly NB I-es múlttal rendelkező Irhás Ignác tudása, a régiek, Hollauer, Fekete, Nyilas játéka egy sikeréhes gárdát eredményez majd.” – nyilatkozta  Schrancz Balázs.

A magyar válogatott a moldávokkal és a németekkel került egy csoportba. „Nem is álmodhattam volna ennél jobb csoportellenfeleket, hiszen a  hazaiak biztos megtöltik majd a lelátót, és jó hangulat lesz, a németekkel szemben pedig revansot vehetünk, mivel a hazai rendezésű vb-n pont ellenük estünk ki.” – tette hozzá a szövetségi kapitány.

0 Tovább
«
12

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum