Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Világkupát nyert a Zalaegerszeg, a Győr pedig aranyérmes lett az NBC Kupában!

Jól teljesítettek a magyar együttesek a nemzetközi teke csapatkupákban. A magyarok két aranyérmet szereztek, emellett két bronzérmet is begyűjtöttek. 

taekwondo uszonyosúszás búvárúszás akrobatikus rock and roll szumó Túraautó-világbajnokság

Aranyérmet szereztek a zalaegerszegiek a teke Világkupán. A Zalaegerszegi TK a csehországi Blanskóban megrendezett VK-n a döntőben a német Zerbst együttesét verték 5-3-ra. A nőknél a Rákoshegyi VSE indult a Világkupán, amely az ötödik helyet szerezte meg Csehországban.

Az NBC Kupában a nőknél magyar győzelem született: az Ipartechnika Győr SE ugyanis megnyerte a rangos nemzetközi viadalt. Ugyancsak a nőknél a Balatoni Vasas SE a 6. helyen zárt. A férfiaknál az NBC Kupában nem volt éremszerzés. A Répcelaki SE - tekeshop.hu a 7., a Győr - Szol TC pedig a 10. lett. Az NBC Kupát idén Münchenben rendezték meg.

Az Európa Kupában két bronzérmet szereztek a magyar csapatok a németországi Hirschauban. A férfiaknál az Alabárdos Szegedi TE, a nőknél pedig a ZTE-ZÁÉV TK lett harmadik.

0 Tovább

Hamarosan kiderül, hogy milyen autóba ül Michelisz

Michelisz Norbert fantasztikus évet tudhat maga mögött. A túraautó-világbajnokság első magyar versenyzője az év újonca lett, mindezt a sorozat utolsó állomásán megfejelte egy vb-futamgyőzelemmel, így összetett 9. lett. A 23 éves autóversenyző nagyon készül az idei sorozatra – igaz, még pontosan nem tudja, hogy milyen autóval vág neki a 2011-es évnek.

Michelisz Norbert

- Az előttünk álló két hét alatt minden eldől. Két márka között vacilálunk, a lényeg, hogy a lehető legütőképesebb autó álljon rendelkezésemre – mondta a tőle megszokott visszafogottsággal és higgadtsággal Michelisz.
- Vagy Seat, vagy BMW lesz az új gép. Sok idő nincs, mert február 25-ig be kell konténerezni az autót, mert különben nem ér oda a március 20-i első versenyre, melynek helyszíne a brazíliai Interlagos.
A magyar versenyző a tavalyi debütálásával magasra tette a lécet, de nem kell őt félteni.
- Nem hagyom, hogy az elvárások a sportolók esetében oly sokat emlegetett teherként nyomasszanak. Fölösleges energiaveszteségnek tartom a görcsölést. Ha elég jó vagyok, akkor úgyis eljön az én időm. Idén egy picit könnyebb lesz abból a szempontból, hogy ismerem a vb ritmusát, hangulatát.

Makaói eredményhirdetés

A várható szereplésével kapcsolatban meglehetősen markáns véleménye van Michelisznek. Nem akar a középmezőnyben harcolni…

- A tavalyi évzáró futamból kiindulva, ha jó lesz az autóm, és tudok egy jó pár napot tesztelni, a teljes vb-sorozat alatt az élmezőnyben szeretnék küzdeni a minél jobb helyekért – jelentette akinek Michelisz Norbert, akinek a futamgyőzelme lejjebb látható.

Fotók: zengodensionteam.com

2 Tovább

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum