Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Játékos sportverseny a Pécsett

A Széchenyi István Iskola és a PMFC MATIAS közös szervezésében megrendezik az I. Pamacs foci játékos sportversenyt, melyre a PMFC óvodás korú játékosait várják a szervezők kedden délután. Az iskola, valamint a PMFC vezetőségének nem titkolt szándéka, hogy a verseny során betekintést engedjenek a szülőknek az általános iskola működésébe, induló sportosztályaiba, valamint a PMFC által az iskolába működtetett labdarúgó akadémiai rendszerbe.

A TÁSI-ban megrendezendő játékos versenyen a gyerekek képességeiknek, életkoruknak megfelelő feladatokban mérhetik össze a tudásukat szüleik segítségével. A játék színvonalát emeli, hogy a zsűri elnöke várhatóan Matyi Dezső, a PMFC MATIAS tulajdonosa lesz, a további zsűritagok pedig a Széchenyi István Iskola valamint a PMFC vezetőségi tagjai közül kerülnek ki. A játék előtt a közös bemelegítést a felnőtt csapat egyik kiváló játékosa fogja vezetni.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezők!

 

0 Tovább

Jó formában a baranyai fiatalok

A PMFC-MATIAS labdarúgócsapatánál öt utánpótlás játékos tréningezik Supka Attila együttesével. Márkvárt Dávid (belső középpályás), Gajág Gergő (belső védő), Gránicz Patrik (szélső), Zelenyánszki László (védekező középpályás) és Erőss Csaba (szélső hátvéd) folyamatosan bizonyított korosztályos csapatában.

A fiatalok már túl is estek a bemutatkozáson, a Vasas elleni Ligakupa találkozókon nagyszerű teljesítményt nyújtottak a felnőttek között. Supka Attila, és a szakmai stáb döntésének értelmében, az ötös fogat mostantól a hét első felében (hétfőtől szerdáig) a felnőttek között edz.

0 Tovább

Iskolások a lelátón, veterán kezdőrúgás és iksz az Eger ellen

Döntetlennel folytatta szereplését a bajnokságban a PMFC-MATIAS. A labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában a baranyai együttes gólnélküli összecsapást játszott az Egerrel. A gólszerzéshez Pécs állt közelebb: az 59. percben Nagy Olivér a kapufát találta el.

A hazai szurkolótáborban sok lelkes kisiskolás szorított a pécsiekért. „Az őszi szezonban meghívót küldtünk az összes pécsi közoktatási intézménynek. Szeretnénk, ha minél több iskolás ráérezne szurkolás ízére. Az Eger ellen három iskola képviseltette magát a lelátón.” – mondta dr. Elbert Gábor, a PMFC-MATIAS ügyvezetője.

A találkozó kezdőrúgását Bencsik Vilmos, volt pécsi játékos végezte el. Az egykori balszélső tagja a PMFC veterán együttesének, amely ma is rendszeresen mérkőzéseket játszik.  

A PMFC-MATIAS a következő fordulóban a Haladás vendégeként lép pályára.

 

OTP Bank Liga, 11. forduló

PMFC-MATIAS – Eger 0-0

0 Tovább
12
»

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum