Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

PAFE: LTJ BUKEM és SHY FX & STAMINA MC is eljön Szántódpusztára!

A dallamos drum & bass nagyágyúi, LTJ BUKEM (UK) és SHY FX & STAMINA MC (UK) is csatlakoztak a PAFE fellépőihez. A pünkösdkor megrendezésre kerülő fesztivál már eddig is olyan neveket vonultatott fel, mint a BIFFY CLYRO (SCO), a THE OFFSPRING (USA) és DJ FRESH (UK), de most még nagyobb buli ígérkezik.

Akik egy fergeteges zenei élménnyel akarják indítani a nyarat, azoknak egyenesen kötelező a Pannónia Fesztivál! A Balaton mellett található Szántódpusztán idén 8. alkalommal sírnak fel a gitárok és pörögnek fel a bakelitek, a legjobb magyar fesztiválzenekarok mellett rangos külföldi előadókkal.

Szinte mindegy, hogy ki milyen zenei stílust kedvel, a PAFE felhozatalában mindenki megtalálja a maga kedvencét. A BIFFY CLYRO mellett ott lesz aTHE OFFSPRINGDJ FRESH és MESSY MCLTJ BUKEM és SHY FX & STAMINA MC, a FREESTYLERS(UK) és a DUB PISTOLS (UK).

A külföldi sztárok mellett természetesen a magyar nagyságok is képviseltetik magukat. Quimby, Kiscsillag, 30Y, Intim Torna Illegál, Brains, Punnany Massif, Akkezdet Phiai, Belga, Hősök, Barbárfivérek, Sub Bass Monster, Siska Finuccsi, Depresszió, Road, The Idoru, Blind Myself, Watch My Dying, Insane és még marha sokan.

A 8. PAFE másik nagy dobása a felhozatal mellett a bérlet- és jegyár. Bár a kedvezményes jegyek mind egy szálig elfogytak, a korlátozott számban elérhető elővételes jegyekből még maradt pár darab. Napijegyek már 3500 Ft-tól, bérletek már11 900 Ft-tól kaphatók a készlet erejéig. További jó hír, hogy a helyszínen SZÉP kártyával is lehet majd fizetni, de hamarosan az elővételes jegyvásárlás is megoldott lesz SZÉP kártyával.

0 Tovább

PAFE: A legendás Smash minden számát lejátssza az Offspring!

Április 8-án töltötte be a második X-et a The Offspring világhírű korongja, a SMASH, melyen olyan dalok pörögnek, mint a Come Out And Play (Keep ’Em Separeted), Self Esteem és a Gotta Get Away. A lemez 11 millió példányban került eladásra, így önálló kiadásként a legkeresettebb titulust nyerte el magának, ráadásul a zenekar privát történelmében is ugródeszka volt. A 20. évfordulót nem is ünnepelhetné méltóbban az amúgy 30 esztendős punk banda, mint egy nagyszabású turnéval, így Európa után Észak-Amerikát is bejárják! Magyarországon, a szántódi Pannónia Fesztiválon lesz lehetőség élőben hallani a SMASH teljes egészét, június 8-án, a Nagyszínpadon! 

0 Tovább

PAFE: A Dub Pistols visszatér!

Tavaly már nagy sikert aratott a Dub Pistols (UK) a Pannónia Fesztiválon, így az élmény idén megduplázódik (avagy sor kerül a pótlásra azoknak, akik lemaradtak volna) hiszen, június 7-én újból vendégül látja a Szántódpusztán helyezkedő PaFe Barry-t és csapatát.

A zeneipar egyik legnagyszerűbb figurája Barry Asworth, aki ugyan 25 éves pályafutása alatt megfordult már több helyen is, jelenlegi brigádjával, a Dub Pistols-szal hódítja igen széleskörű rajongótáborát. A dub zene pisztolyai tavaly igen jól sültek el a Balaton déli partján fekvő fesztiválon, a hangulat olyannyira a tetőfokára hágott, hogy Barry még a közönségbe is bevetette magát! A formáció tökéletes összhangba hozza a különféle stílusokat, úgy, mint a reggae, hip-hop és a bigbeat, így kiváló talpalávaló lesz idén is! A zenekar 18 éves fennállása alatt 6 stúdiólemezt adott ki, tagok pediglen keresett remixkészítők, olyan előadóknak dolgoztak már, mint Moby, az Apollo 440, Natalie Imbruglia, a szintén fellépő Freestylers, a U2, a Limp Bizkit.

0 Tovább

PAFE: Sietni kell, ha kedvezményes bérletet szeretnénk

Már csak 100 db kedvezményes bérlet maradt a június 5-8. között megrendezésre kerülő szántódpusztai 8. Pannónia Fesztiválra, amiket a TEX/Eventim hálózataiban lehet megvásárolni: a négynapos bérlet 10.900 Ft, míg a PaFe második napjától érvényes háromnapos bérlet 9.900 Ft-ba kerül. Az idei line-up kimagaslóan erős, mind a nemzetközi, mind a hazai headliner-eket tekintve. Többek között fellép a The Offspring (USA), DJ Fresh & Messy MC (UK), Dub Pistols (UK), Freestylers (UK), Quimby, Brains, Punnany Massif, de természetesen a feltörekvő zenekarok is helyet kapnak a színpadokon!

A zenei programokon túl megannyi szórakozási lehetőséget nyújt a PaFe. Ami már biztosan lesz: ingyenes kaszinó, kertmozi (régi és új filmekkel egyaránt), standup comedy, játékok, sportolási lehetőség, színház, strand és az egy szem „tengerünk”, a Balaton!

Az utolsó 100 kedvezményes bérlet-készlet kiárusítása után a belépőket a következő árakon lehet megvásárolni: 
3 napos: 11.900 Ft 
4 napos: 12.900 Ft

0 Tovább

PAFE: Az Offspringgel robbantanak!

A hagyományokhoz hűen idén is a pünkösdi napokat érintő hétvégén – immáron nyolcadik alkalommal – kerül megrendezésre a Pannónia Fesztivál, amelynek eddigi történetét tekintve a legikonikusabb punk-rock legenda érkezik a Balaton melletti Szántódpusztára: a 8. PaFe vendége a THE OFFSPRING (USA).

30 évnyi munkásság, 1100 koncert, 40 millió eladott korong és persze egy opus, amelynek köszönhetően a 30-as, 40-es korosztályból nincs ember, aki ne tudna elszámolni 6-ig spanyolul. Június 8-án, a PaFe zárónapján a Pretty Fly c. sláger mellett most már biztos, hogy olyan örökbecsűket is meghallgathatunk, mint a The Kids Aren’t Alright és a You’re Gonna Go Far, Kid, természetesen mindezt egy másfél órás élő koncert keretében, ahogyan azt a punk-rock legnagyobbjaitól illik.

A Pannónia másik nagy meglepetése a mára világhírűvé vált DJ FRESH (UK), aki a drum ’n’ bass/dubstep stílusok lemezlovasaként olyan talpalávalókat tudhat magáénak, mint a Louder, a Gold Dust vagy az éppen aktuális kedvenc Dibby Dibby Sound. DJ Fresh Messy MC-vel június 6-án, pénteken érkezik a PaFéra, amely nap programját a ’96-ban alakult FREESTYLERS (UK) fogja megkoronázni.

A fesztiválon felvonulnak hazánk legjobb hip-hop alakulatai is, többek között: a Punnany Massif, az Akkezdet Phiai, a Belga, a Hősök, a Barbárfivérek, Sub Bass Monster és Siska Finuccsi. A dub zene nagyágyúja, a DUB PISTOLS (UK) nagyot robbant tavaly, így aki lemaradt volna, vagy átélné még egyszer, az június 7-én, szombaton megteheti! A Nagyszínpad további vendége a jelenleg a Kaktuszliget c. lemezzel hódító QUIMBY, a30Y, a BRAINS, a Kiscsillag, a Road, a Depresszió, a Metál Sátorban pedig olyan underground tehetségek zúznak majd, mint a The Idoru, a Blind Myself, a Watch My Dying, az Insane, mi több, a Mobilmánia is megmutatja magát Vikidál Gyula vendégszereplésével! Ez még nem minden, a fellépők listája folyamatosan bővül, akik mellett természetesen izgalmas napközbeni programokkal is készülnek a szervezők.

Az elővételi időszak március 6-án vette kezdetét, amelyben az első 1000 db bérlet nagy kedvezménnyel vásárolható meg. Idén négy- és háromnapos bérletek valamint napijegyek válthatók az Eventim (TEX Hungary) hálózatában.

0 Tovább

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum