Ünnepel a Horfer Serleg Kft. A magyar és a nemzetközi sportban is jól ismert cég serlegek, érmek, valamint ajándéktárgyak gyártásával foglalkozik, és idén immár 20 éves. A jubileumi ünnepséget a Magyar Sportházban tartották, ahol együttműködési megállapodást írtak alá az Albert Flórián Utánpótlás Labdarúgó és Sportalapítvánnyal.   

A cég egyéni vállalkozásként kezdte működését a '90‐es években. A Horfer Serleg Kft. tulajdonosát, Horváth Ferencet minden szál a sporthoz köti. Európai sportdiplomataként évekig dolgozott külföldön: „24 évet tevékenykedtem a sportban különböző tisztségekben, sportolóként, sportvezetőként. Eredetileg kézilabdáztam, de súlyemelésben kezdtem sportvezetői munkámat, válogatottakkal dolgoztam nagyon sokáig, különböző tisztségeket töltöttem be a technikai vezetőtől a szövetség főtitkáráig, olimpián is vettem részt. Ebből is adódott később, hogy vállalkozásba kezdek és mindenképpen a sport közelében szerettem volna maradni, San Marinóban dolgoztam európai sportdiplomataként a súlyemelők európai elnökségében, és pont az egyik feladatom volt a versenyek szervezése, a helyszínek bejárása, a díjazás. Egyik olasz kollégám adta meg a lökést, miszerint nincs szebb dolog annál, mint a sportolók díjazása, a díjak elkészítése, leszállítása, és ezáltal így is hozzá tudunk járulni a sikerhez” – mondja Horváth Ferenc.

A Kft. Magyarország minden pontjára szállít, és a 90‐es évek óta komoly tapasztalatra tett szert, de emellett igyekszik lépést tartani a technológiai fejlődéssel, ezért folyamatosan korszerűsítenek.