Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

TáncSport- A profi Eb következik

Andrea Silvestri és Váradi Martina a profi latintáncok Európa-bajnokságára készül. A rangos versenyt a hétvégén rendezik meg Lipcsében.

A sokszoros magyar bajnokról, többszörös Világjátékok-résztvevő párosról Zsámboki Marcell, a magyar TáncSport Szövetség elnöke elmondta, hosszú pályafutásuk során a világ élvonalába küzdötték fel magukat. „Profi latin kategóriában jelenleg vezetik a világranglistát, és esélyes párosként lépnek parkettre Lipcsében, hogy megvédjék címüket. A hazai táncsport legnagyobb alakjai jelenleg” – mondta Zsámboki Marcell, aki beszámolt arról is, hogy a sportág hamarosan ráfordul a Világjátékok-kvalifikációra.

„Sajnos a Nemzetközi Világjátékok Szövetsége (IWGA) legutóbbi döntése érzékenyen érint minket, hiszen a nem olimpiai sportágak multisport versenyének programjáról lekerült az akrobatikus rock and roll. Maradt a latin, illetve a standard táncok versenye.” – mondta az elnök, aki kitért a legutóbbi Savaria Táncversenyre is.

„Az 56. Savariát rendeztük idén, méghozzá egy világversennyel, hiszen ifjúsági standard vb-t láthatott a szombathelyi közönség. Kovács Ádám és Faludi Eliza Eszter a nyolcadik, Molnár Ákos és Prozlik Melinda Lenke 27. lett. A Kovács-Faludi kettős 8. helye jónak mondható, ám táncaikat látva még jobb eredményt is elérhettek volna. Sajnos volt olyan pontozó, aki nem ezt látta.” – mondta Zsámboki Marcell.

0 Tovább

Küzdősportok Világjátéka - Esküt tett a magyar csapat​​​​​​​

Letette az esküt a Rijádba utazó magyar csapat. A Szaúd-Arábiában október 20-án kezdődő Küzdősportok Világjátékán 15 magyar sportoló vesz részt 7 sportágban. A fogadalomtétel szövegét Kőváriné Ivánfi Brigitta (szkanderos) és Fésű Lajos (kick-boxos) mondta.

Schmidt Gábor, a Honvédelmi Minisztérium (HM) sportigazgatási és fejlesztési ügyekért felelős helyettes államtitkára köszöntőjében elmondta, azok, akik kijutottak Rijádba, már győzteseknek mondhatják magukat. „A sport stratégiai ágazat Magyarországon, a Küzdősportok Világjátékára kvalifikációt szerzett sportolók pedig igazi példaképek, akiknek a tevékenysége, sikerei hozzájárulhatnak ahhoz, hogy minél többen válasszanak sportágat, és egyre többen mozogjanak rendszeresen, így a sportnemzet sportoló nemzetté váljon.” – mondta Schmidt Gábor.

Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke hangsúlyozta, a Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) tevékenysége egyre szélesedik. „Jó ezt látni, és azt is, hogy egyre több, az NVESZ égisze alá tartozó sportági szövetség felkarolja a fogyatékos sportolókat. Ennek bizonyítéka az is, hogy a Rijádba kiutazó magyar csapatban a szkanderos Simon Dániel személyében lesz parasportoló.”

Dr. Mészáros János, a Nemzeti Versenysport Szövetség elnöke kiemelte, örömteli, hogy hét sportágban lehet magyar versenyző Szaúd-Arábiában. „Csaknem minden sportágban van magyar dobogóesélyes indulónk azon az eseményen, amely gyakorlatilag a sport ünnepe lesz, hiszen a World Combat Games-en az olimpiai és az olimpián kívüli sportágak is jelen vannak. Eddig mindig jól szerepeltek a magyarok a játékokon. Korábban Pekingben és Szentpéterváron volt ez a multisport esemény, mindkettőről több éremmel tért haza a magyar küldöttség. Remélem, hogy folytatódik ez a szép hagyomány” – mondta az elnök.  

A Küzdősportok Világjátéka október 20-án kezdődik és a hónap végéig tart. Magyarországon a játékokra utazó csapatot az NVESZ koordinálja, a magyar delegációt, és a kiutazást, a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága támogatja.

A magyar csapat:

Grappling: Tóth Alexa, Tóth Zoltán, Szmolka Nikoletta

Jiu-Jitsu: Tereza Crisley Cordeiro de Souza

Kendó: Komjáti Tamás

Kick-Box: Busa Andrea, Kondár Anna, Zajácz Bence, Fésű Lajos

Muaythai: Nardelotti Ajsa

Szkander: Kőváriné Ivánfi Brigitta, Barzsó Henrietta, Simon Dániel

Szumó: Buzás Patrik, Pap Arnold

Az idei lesz a harmadik Küzdősportok Világjátéka. Legutóbb 10 évvel ezelőtt Szentpétervár adott otthont a multisport versenynek, azt megelőzően 2010-ben Peking volt a házigazda.

(Fotók: Szalmás Péter)

0 Tovább

Küzdősportok Világjátéka:  Éremesélyes kick-boxosok a magyar csapatban

Négy kick-boxos indul a Küzdősportok Világjátékán (World Combat Games). A Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) információi szerint pointfighting szabályrendszerben Kondár Anna (70 kg), Busa Andrea (65 kg), Zajácz Bence (69 kg) és Fésű Lajos (79 kg) lesz ott Rijádban ebben a sportágban. Bálint Martin (79 kg) első számú tartalékként folyamatosan készül, bármikor behívhatják, amennyiben valaki megsérül vagy visszalép a súlycsoportjában. Magyarországon az NVESZ koordinálja a Szaúd-Arábiába utazó csapatot, a kick-boxosok bejelentésével így teljessé vált a magyar küldöttség, miszerint 7 sportágban 15 versenyzőért szoríthatunk az október 20-án kezdődő multisport eseményen, amely a hónap végéig tart.

Galambos Péter, a Magyar Kick-Box Szakszövetség elnöke szerint a sportága eddig is sikeres volt a Combat Games-ek során, és ezúttal is több éremesélyes indulónk van. „Eddig kétszer rendezték meg a Küzdősportok Világjátékát. Először Pekingben 2010-ben, majd Szentpéterváron 2013-ban voltak játékok, és a magyar kick-boxosok eddig három aranyérmet szereztek, emellett több érmet is begyűjtöttek. Ebből kiindulva úgy megyünk Szaúd-Arábiába, hogy több dobogó várományosunk is van” – mondta Galambos Péter, aki  sportági delegációvezető lesz.

A kick-boxos csapatban edzőként szerepet kap még Jároszkievicz Krisztián, aki Pekingben aranyérmes volt, míg bíróként Balázs Jácint is utazik a csapattal.

Azok a sportágak, amelyekben szurkolhatunk magyaroknak a Küzdősportok Világjátékán: grappling, jiu-jitsu, szkander, szumó, kendó, muaythai és kick-box. A Küzdősportok Világjátékára készülő magyar csapatot és a kiutazást  a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága támogatja.

A World Combat Games-re készülő kick-boxosok így látják a saját esélyeiket:   

Busa Andrea:

Utolsóként kerültem be a kiutazó csapatba. A visszavonulás határán voltam, amikor kiderült, hogy képviselhetem a magyar színeket Rijádban. Bízom benne, hogy a formaidőzítésem jó lesz, és minden úgy alakul, ahogy szeretném. Először versenyezem majd Szaúd-Arábiában. Izgalmas lesz.

Zajácz Bence:

Ismerem a mezőnyt, amely indul a súlycsoportomban Rijádban. Azzal a szándékkal megyek ki, hogy meg szeretném nyerni. Úgy érzem, hogy a felkészülésben ott tartok, ahol most jelenleg lennem kell.

Kondár Anna:

Célegyenesben vagyunk már a felkészülésben. Jövő héten elindul egy hajrá, hiszen Csepelen kezdődik egy edzőtáborunk. A Küzdősportok Világjátékán várhatóan az európai mezőny fog dominálni, de lesznek más földrészekről is indulók. Az Európa Játékokról jól ismerem a magasabban jegyzett ellenfeleimet. Bizakodó vagyok.

Fésű Lajos:

Egy kicsit zsúfolt időszakot élek, mert tanulásban és a sportban is megsokasodtak a tennivalók, de természetesen teszem a dolgom, és egyértelmű, hogy a győzelemre hajtok majd. A cél az, hogy  felkészülten érkezzek meg a játékokra.

Bálint Martin (tartalék):

Alapvetően 74 kilogrammos súlycsoportba tartozom, de a játékokon a 79 kilósok között indulok, ha lesz rá lehetőségem. Az aranyért mennék Szaúd-Arábiába. Nem sokat számít ez a pár kiló differencia, hiszen ebben a szabályrendszerben az észjáték is dominál. Szerintem jó formában vagyok, ha eljutok a Játékokra, akkor mindent meg fogok tenni a sikerért. 

0 Tovább

Küzdősportok Világjátéka – Magyar kendós is lesz a szaúdi multisportversenyen

A kendósoktól egy versenyző képviseli a magyar színeket a Küzdősportok Világjátékán (Combat Games). Szaúd-Arábia fővárosában Komjáti Tamás lesz ott ugyanis ebben a sportágban. A Hara Kendó Klub kiválósága úgy gondolja, az év egyik legfontosabb versenye következik számára.

"Tizenhat fős mezőny indul kendóban. Kiváló képességű versenyzők között lesz lehetőségem bizonyítani, így természetesen az éremszerzés a cél, de ne feledjük, hogy ez már önmagában jutalomjáték, hogy a Küzdősportok Világjátékán ott lehetek” – mondta Komjáti Tamás.

A kendós küzdelmeken kívül a bemutatók során is lesz magyar: Mihalik Hunor iaido gyakorlattal készül a Combat Games-re. „Hatalmas megtiszteltetés, hogy európaiként meghívást kaptam erre a bemutatóra. Ez egy kata gyakorlat. A szamuráj kultúrában az iaido a kardkirántás művészete. Erre épül a bemutató is” – tette hozzá Mihalik Hunor, aki a Magyar Kendo, Iaido és Jodo Szövetség főtitkára, emellett a Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) elnökségi tagja is egyben.

A kendós küldöttségben helyet kapott Bárány Tibor is, így bírói szinten is lesz magyar képviselet a játékokon.

Magyarországon egyébként az NVESZ koordinálja a Küzdősportok Világjátékára készülő magyar csapatot, és a kiutazást, amelyet a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága támogat.

A kendón kívül grapplinges, jiu-jitsus, szkanderos, szumós, muaythai-os magyar részvételt jelentett be eddig az NVESZ.

A Küzdősportok Világjátékát a szaúd-arábiai Rijádban rendezik meg október 20. és 30. között.

0 Tovább

Ifi-világbajnokságot rendeznek a 56. Savaria Nemzetközi Táncfesztiválon!​​​​​​​

A legendás magyar táncverseny következik! A hétvégén megrendezik az 56. Savaria Nemzetközi Táncfesztivált. A szombathelyi eseményen négy kontinens 33 országának 60 párosa vesz részt.

A Magyar TáncSport Szakszövetség információi szerint idén a WDSF Ifjúsági Standard Világbajnokság kiemelt verseny lesz az AGORA Savaria Művelődési és Sportházban. A vb-n a hazai színeket a szombathelyi magyar bajnok Kovács Ádám, Faludi Eliza Eszter, valamint a magyar ranglista legjobb párosa, a szentesi Molnár Ákos, Prozlik Melinda Lenke duók képviselik. A két versenynap során egyébként az összes kategóriát beleszámítva összesen 600 táncos lép parkettre.

„A hazai versenytánc élet kiemelkedő eseménye a Savaria táncverseny, melyet minden tánckedvelő és táncos egyaránt ismer.  A kétnapos viadalon latin és standard táncokban szombaton 10 kategóriában, vasárnap pedig 9 kategóriában avatnak bajnokokat”- mondta Zsámboki Marcell, a Magyar TáncSport Szakszövetség elnöke.

Hozzátette: az ifjúsági standard világbajnokságot szombaton rendezik meg. „Érdekesség, hogy a WDSF Ifjúsági Standard Világbajnokságra 22 országból, Japántól az afrikai Lesothóig érkeznek pontozóbírók. A verseny hivatalos szakmai rendezője a Magyar TáncSport Szakszövetség, valamint a helyi Lorigó és Claudius Táncsport Egyesület, amelyek több meglepetéssel is készülnek a tánc szerelmeseinek.” – mondta a sportvezető.

0 Tovább

Autós hegyi Eb – A már Európa-bajnok Nagy Norbert győzelemmel fejezte be a szezont​​​​​​​

Nagy Norbert úgy zárta le a versenyszezont, ahogy végigversenyezte azt. A Nagy Norbi Racing Team (NNRT) szakmai vezetőjeként is tevékenykedő autóversenyző már Európa-bajnokként aranyérmes lett a hegyi Eb horvátországi állomásán.

A kontinensbajnoki arany a svájci futamon dőlt el, ahol Nagy behozhatatlan előnyre tett szert az 5-ös kategóriában. A horvátországi Buzet a magyar klasszis kedvenc pályájának számít, nem véletlen hogy a győzelem mellé kategóriája pályacsúcsát is megdöntötte.

„Jó volt így lezárni az idei Eb-sorozatot. Úgy gondolom, hogy végig kiegyensúlyozott teljesítménnyel toltam végig a szezont, és ez egy-két kisebb technikai nehézség ellenére az eredményeken is meglátszott. Fantasztikus sorozat van mögöttem, nyilván fogom még elemezni az egészet, de most az ünneplésnek van itt az ideje. Ha visszagondolok az évre, a portugáliai futam volt a legjobb. És nem azért, mert ott is nyertem, hanem mert az a versenyhétvége hangulatában jelentett sokat. Eszméletlen tömeg volt, egyerűen nem lehetett megmozdulni a pálya mellett.” – emlékezett vissza Nagy Norbert.

A Nagy által megszerzett hegyi Európa-bajnoki arany az első összetett magyar győzelem a szakágban. 

0 Tovább

Küzdősportok Világjátéka – Három magyar szkanderes indul a multisport versenyen​​​​​​​

A magyar szkanderesek évről évre egyre markánsabb nyomot hagynak a hazai és a nemzetközi sporttérképen. A világversenyeken a válogatott tagjai jól teljesítenek, színvonalas hazai versenyeket rendeznek, sportdiplomáciai szempontból egyre jobbak, egyszóval minden adott, hogy a korábbi kocsmasporttól eltávolodva egyre nívósabb, a semleges nézők számára is élvezhető sportteljesítménnyel hívják fel magukra a figyelmet. A Küzdősportok Világjátékán három magyar versenyzőért szoríthatunk. A női 65 kilogrammos mezőnyben Kőváriné Ivánfi Brigitta és Barzsó Henrietta, a paraszkanderosok között pedig Simon Dániel szerzett indulási jogot a Rijádban megrendezendő multisport versenyre.

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy mi is ott lehetünk, és a magyarok hárman is asztalhoz állhatnak a Küzdősportok Világjátékán” – mondta Csabai Atilla, a hazai sportági szövetség elnöke, aki a Szkander Világszövetség és a kontinentális szervezet alelnöke is egyben.

„Messziről indultunk, mind itthon, mind pedig nemzetközi színtéren, de folyamatosan bizonyítunk. A sportág egyre fogyaszthatóbb, látványos küzdelmeket láthat a közönség, nincs szükség különösebb szabálymagyarázatra a helyszínen vagy a tévéközvetítések során, hogy mi történik egy szkanderversenyen. És hála istennek vannak kimagasló tudással rendelkező magyar versenyzők, akik most, Szaúd-Arábiában is örömet okozhatnak a hazai sporttársadalomnak” – mondta az elnök, aki sportági delegáció-vezető is lesz Rijádban.

A világbajnokság a közelmúltban fejeződött be Almatiban, ahol a legeredményesebb szkanderos Kőváriné Ivánfi Brigitta volt a megszerzett három érmével (ebben a sportágban több kategóriában is indulhatnak a versenyzők, és külön viadalokat rendeznek jobb-, illetve bal kézzel is).

„A vb-n a masters kategóriát 80 kilogrammban toltam, ez nagyobb erőfeszítésre késztetett. Rijádban 65 kilogrammban szereztem indulási jogot. Bízom benne, hogy dobogóra tudok állni. Multisport versenyen már szereztem érmet. 2018-ban a Nomád Világjátékokon ezüstérmes lettem, az volt a teljes magyar küldöttség első dobogós helyezése. Remélem, hogy erről a multisport eseményről is hozok haza érmet” – mondta a hétszeres világbajnoki arany mellett összesen tizennégy Eb-elsőséget begyűjtő világklasszis, aki hivatásos katonaként dolgozik a hétköznapokban.

Barzsó Henrietta szintén ebben a kategóriában lesz érdekelt. „Büszke vagyok, hogy képviselhetem hazámat Szaúd-Arábiában. Ez már a sportág krémje, ide bekerülni már nagy dolog. Keményen dolgozom azért, hogy legyen esélyem a dobogós helyezésre” – nyilatkozta a vb-ezüst-, és Eb-aranyérmes szkanderos.

Ez az egyik olyan sportág, amely nem szeret különbséget tenni az épek és a paraversenyzők között. A hazai szövetség pedig élharcosa ennek a szemléletnek. Nem véletlen, hogy paraszkanderos is lesz Rijádban. Simon Dániel a szigetszentmiklósi otthonában kialakított edzőteremben készül a Küzdősportok Világjátékára. „Életem egyik legnagyobb versenye lesz. Bár kerekesszékes vagyok, a szkander asztalnál fel tudok állni, így az álló kategóriában leszek érdekelt. Igaz, hogy a mezőnyben én leszek a legfiatalabb, és a legkönnyebb a mérlegelésnél, de szeretnék meglepetést okozni” – mondta Simon Dániel.

A Küzdősportok Világjátékának hazai koordinációját a Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) látja el, a teljes magyar delegáció kiutazását pedig a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága támogatja. Az NVESZ információi szerint a szkanderosokon kívül magyar grapplingesek és jiu-jitsus is lesz Szaúd-Arábia fővárosában, de további sportágak bejelentése is várható az előttünk álló időszakban. A Küzdősportok Világjátékát októben 20. és 30. között rendezik meg Rijádban. 

0 Tovább

Küzdősportok Világjátéka – Éremszerzésben bízik a jiu-jitsuban induló brazil származású magyar​​​​​​​

Egy versenyző képviseli a magyar színeket jiu-jitsuban a Küzdősportok Világjátékán (World Combat Games). A szaúd-arábiai Rijádban Tereza Crisley Cordeiro de Souzának szurkolhatunk – adta hírül a multisport verseny hazai koordinációjáért felelős Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ). A földharcban (abszolút kategóriában) induló Tereza az éremszerzést tűzte ki célul maga elé. 

„Felvillanyoz, hogy a Küzdősportok Világjátékán is meg tudom mutatni, hogy mire vagyok képes, és képviselhetek egy olyan országot, amely megnyitotta szívét és ajtaját előttem. Ez Magyarország. Nem lesz könnyű dolgom, hiszen a küzdősportok csúcsversenye a Combat Games, itt lesznek a legjobbak.” – fogalmazott a brazil születésű sportoló. 

„Több szempontból is fontos ez a világverseny. Többek között bízom benne, hogy  a sportágunk is népszerűbb lesz, és én is hozzá tudok járulni a jiu-jitsu promotálásához”- tette hozzá. 

A jiu-jitsus delegáció tagja Max Carvalho – Tereza edzője –Tálos Lajos, a hazai szövetség elnöke és Spalovszky Csaba, sportszakmai alelnök, aki egyben a szövetségi kapitányi feladatokat is ellátja. 

„A Combat Games gyakorlatilag a küzdősportok olimpiája. Kettőzött erővel készülünk, és megtisztelő számunkra, hogy ott lehetünk a legjobbak között Rijádban, ahol több sportág is képviselteti magát. A jiu-jitsunak így ez egy fontos állomás lesz a fejlődéstörténetében” – mondta a szövetségi kapitány.

A jiu-jitsun kívül további nyolc sportágban lesznek magyarok, a Világjátékok Magyar Csapat kiutazását és Rijádban való versenyzését a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága támogatja. 

Az idei Küzdősportok Világjátékát október 20. és 30. között rendezik meg. 

0 Tovább

Küzdősportok Világjátéka – Három magyar grapplinges lesz ott Rijádban​​​​​​​

Három magyar grapplinges indulhat az idei Küzdősportok Világjátékán (World Combat Games). A Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) közlése szerint Tóth Alexa (no gi, 58 kg), Szmolka Nikoletta (no gi, 90 kg) és Tóth Zoltán (gi, 71 kg) lesz ott Rijádban – ebben a sportágban. Az eseményt október 20. és 30. között rendezik meg.

Hármójuk közül Szmolka Nikolettának lesz még versenye a játékok előtt. „Az utóbbi időben nem nagyon versenyeztem, így nekem kell a küzdelem. Szabadkártyával jutottam ki Rijádba, és bízom benne, hogy sikerül majd maradandót alkotnom. A játékok előtt a szeptember 19-i magyar bajnokságon indulok.” – mondta a korábbi világbajnok.

Tóth Alexa a tavalyi vb-aranyával kvalifikálta magát a multisport eseményre. A zalaegerszegi gimnazista a felnőttek között lett világelső. „Természetesen Rijádba is úgy megyek, hogy dobogóra szeretnék állni. Ebben az évben magántanuló lettem, így az élsporton van most a főhangsúly az életemben. Heti kétszer Budapesten hangolódok Rijádra, de gyakorlatilag majdnem minden nap edzem.” – számolt be felkészüléséről Tóth Alexa.

Tóth Zoltán a varsói világbajnokságon versenyzett utoljára. Az augusztusi világversenyen bronzérmes lett. „Egy éremmel Szaúd-Arábiában is kiegyeznék. Hatalmas megtiszteltetés, hogy képviselhetem Magyarországot ezen a viadalon, és úgy érzem, hogy a lengyelországi világbajnokságon megszerzett bronz újabb lendületet adott, ez remélem kitart a Combat Games-ig” – jegyezte meg Tóth.

 Gi grapplingben a küzdő felek a hagyományos ruházatban (gi-ben) vannak, és maga a ruházat is felhasználható a küzdelem során. A no gi-ben passzos ruházatban vannak a versenyzők, és ez nem használható fel a küzdelemben (a birkózáshoz hasonlóan).

A grapplinges delegációt Kovács Gábor, a hazai szövetség elnöke vezeti, míg Berkes László bíróként, Skáfár Bence pedig szövetségi kapitányként vesz részt a játékokon (Skáfár Bence egyben edzői feladatokat is ellát). A magyar csapatot edzőként erősíti még Száz Richárd és Lakatos Sándor.

A grapplingeseken kívül további nyolc sportágban lesznek még magyarok a szaúd-arábiai küzdősportos csúcseseményen, amelyre a Világjátékok Magyar Csapat a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága támogatásával utazik ki. 

0 Tovább

Autósport - Európa-bajnok lett Nagy Norbert​​​​​​​

Nagy Norbert Európa-bajnok lett! A magyar autóversenyző a hegyi Eb-sorozat nyolcadik állomásán – két versenyhétvégével a kontinensbajnokság vége előtt – megszerezte az 5-ös kategóriában az aranyérmet, mivel 147 pontjával behozhatatlan előnyre tett szert az őt „üldözőkkel” szemben. Ezt a Saint-Ursanne-ben megrendezett futamon elért ezüstérmével biztosította be. Ez Magyarország első Európa-bajnoki címe a szakágban.

„Óriási érzés kimondani, hogy megnyertem. Fantasztikus, hogy ezt így sikerült megcsinálnunk. Ebben a szezonban minden versenyt úgy zártam, hogy dobogón álltam. Természetesen a hátralévő két futamon sem állok le...” – mondta Nagy Norbert.

„Hosszú sorozat hajrájában vagyunk, és így képzeltük el ezt az időszakot, hogy mostanra eldől a bajnoki cím sorsa. Igyekeztünk az egész szezonban olyan autót versenyeztetni, amely bírta a tempót. A legnehezebb dolgom az új pályákon volt, de sikerült mindenhol megoldani a feladatokat. Nagyon boldog vagyok!” – zárta összegzését Nagy az eredményhirdetés után.

A BMW-vel versenyző magyar klasszis előtt Svájcban az olasz Lukas Bicciato (Renault) nyert. A hegyi Európa-bajnokság következő állomása Szlovéniában lesz.

0 Tovább

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum