Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sportol a Nemzet szabadidős sportmozgalom

A sportolanemzet.hu 2014. szeptember 7-én Sportol a Nemzet szabadidős sportmozgalom rendezvénysorozatot indít a Dél-Alföldön, mely a tervek szerint, 2015 januárjától Kárpát-medencei méretet ölt.

Sportol a Nemzet sportmozgalom:

Fővédnök: Czene Attila

a MOB szabadidősportokért felelős alelnöke

Közel 400 sportpályán, 12 hónapon keresztül, több mint 50 sportágban 6.400 sporttal töltött alkalom, több mint 100.000 sportolói aktivitás! Ezek a számok fogják jellemezni a SPORTOL A NEMZET mozgalmat, melyet a sportolanemzet.hu össznemzeti sportportál indít 2015-ben, a Kárpát-medencei magyar, sportot kedvelők részére.

Az éves projektet 2014-ben egy 3 hónapos bevezető ciklus előzi meg a Dél-Alföldön.

A Sportol a Nemzet sportmozgalom, egy olyan rendezvény sorozat, melynek célja, hogy:

-          minél többen sportoljanak

-          minél többet és rendszeresen sportoljanak

-          minél több sportágat próbáljanak ki

A Sportol a Nemzet sportmozgalmon belül a résztvevők heti rendszerességgel próbálhatnak ki sportokat és ez által bevezethetik az életükbe a rendszeres testmozgást. A meghirdetett időpontokban, a sportpályákon az eredeti óradíjaktól látványosan olcsóbban (minimum 50%) lesz lehetőség a sportolásra.

Hoffmann Pál,  a Sportol a Nemzet szabadidős sportmozgalom projektvezetője


A sportalkalmakon való részvételt pontozzuk. (a rendszeres heti részvétel 1 pont, kiemelt rendezvényen 2 pont, sportáganként 5 pont).

A rendszeres és igen kedvezményes sportolás-adta előnyökön túl a legtöbb pontot gyűjtő sportoló, család sorsoláson vesz részt egy a rendezvénysorozatot lezáró, „SPORTOL A NEMZET” díjátadón, ahol értékes, a sportoláshoz köthető nyeremények várják. Egyéniben 150.000, 100.000 és 50.000 forint értékű vásárlási utalvány, családi kategóriában pedig 300.000, 200.00 és 100.000 forint értékű vásárlási utalvány a tét. Ezen kívül –havonta- díjazzuk a legsportosabb egyéni indulót és családot, valamint a legnépszerűbb sporthelyszínt.

 Célközönség, Sportolók:

A sportmozgalom célja, hogy minél szélesebb sportági palettát kínálva, rendszeres – közösségben végzett - sportolási lehetőséget biztosítson mindenki számára, minimális anyagi ráfordítással.

A "SPORTOL A NEMZET" egy a közösségi sportolásra invitáló versenysorozat, amelyben egyénileg és/vagy családdal is lehet nevezni.

A mozgalomban való részvétel feltételei:

-          Minden nevezni szándékozó sportolónak regisztrációval kell rendelkeznie a www.sportolanemzet.hu portálon. (fényképes, teljesen kitöltött adatlap)

-          Mindenki indulhat egyéniben és családdal is.  A családnak min. 3 tagúnak kell lennie. A nevezések egyénileg történnek – igény esetén - a család megjelölésével.

-          valamennyi induló rendelkezik azonosító kártyával, amit a rendezvényekre magával kell vinnie, hogy a részvételét regisztrálni tudja a rendszerben

-          a kártyák aktiválása csak személyes megjelenés esetén a sportág szabályos kipróbálása után lehetséges és érvényes

Kecse-Nagy Sándor, a sportolanemzet.hu marketingvezetője

 

Miért jó sportolóként részt venni a mozgalomban?

-          rendszeres és kedvezményes sportolási lehetőség

-          a közösségben való sportolás élménye

-          részvétel egy nagyszabású versenyben

-          széles sportági kínálat

-          értékes nyeremények

 

Sporthelyszínek:

A sportmozgalomhoz folyamatosan kapcsolódhatnak azok a sportolásra alkalmas létesítmények, helyszínek, melyek képesek és hajlandók kedvezményes áron, sportág specifikus nyílt estéket (alkalmakat) biztosítani, havonta 1-4, de rendszeres alkalommal. A tervezett időpontok a kevésbé kihasznált esti-éjszakai, hétvégi időszak.

A mozgalomban való részvétel feltételei:

-          teljes körű regisztrációval kell rendelkezni a www.sportolanemzet.hu portálon (fénykép, kitöltött adatlap)

-          szabályos méretű sportpálya biztosítása

-          sportolói kártyát aktiváló eszközzel kell rendelkezni

-          az eredetinél látványosan olcsóbb óradíjat kell biztosítani (minimum 50%)

-          a rendezvények időpontját a sportpályán fel kell tüntetni.

Miért érdemes sportpályaként részt venni a mozgalomban?

-          új sportolók a kevésbé kihasznált időpontokban

-          a színvonalas szolgáltatás más időpontokra is foglalásokat hozhat

-          ismeretség a széles médiatámogatottság által

Természetesen minden kedves sportújságírót is szeretettel várunak a www.sportolanemzet.hu regisztrált tagjai között! Szeptemberben induló párhuzamos projektben a sportújságírókat is megszólítják majd.

Horváth András, a Magyar Szabadidősport Szövetség tiszteletbeli elnöke

 

0 Tovább

Régi árak és családi bérlet Pakson

A tavasszal az OTP Labdarúgó Ligában vitézkedő paksiak is megkezdik a bérletárusítást. Jó hír a szurkolóknak, hogy az MVM Paks hazai összecsapásait a bérletesek múlt szezonbeli árakért tekinthetik meg. Külön érdekesség, hogy speciális, négy főre szóló családi bérlet is kapható lesz július 14-től.

A bérletek az immáron három friss válogatottal (Fiola Attila, Heffler Tibor, Szabó János) is büszkélkedő zöld-fehérek mérkőzéseire és valamennyi hazai bajnoki, Magyar Kupa és Liga Kupa meccsre érvényesek.

A paksiak az elmúlt szezon utolsó 6 fordulójában hatalmasat hajrázva, 13 pontot szerezve végül a pontvadászat 11. helyén zártak.

A bérletárusítással kapcsolatos infók bővebben itt olvashatók.

 

(PaksiFoci - Hírek)

 

0 Tovább

Okleveles lett a Juventus rádió futást népszerűsítő riportja

A 25 éves Juventus rádió munkatársát is díjazták a Sportújságírás Világnapján. Budapesten tartották meg a Magyar Sportújságíró Szövetség (MSÚSZ) szervezésében azt a díjátadó ünnepséget, amelyen Bányász Árpád, a Juventus rádió 103.9-en hallható SportBánya szerkesztő-műsorvezetője átvehette az MSÚSZ Nívódíj, elektronikus sajtó kategória második helyezettjének járó oklevelét.

Bányász Árpád a Mert futni jó! című riportjáért kapta az elismerést. A 2014-es Telekom Vivicittáról készült összeállítással a sportriporter célja a futás és az egészséges életmód népszerűsítése volt.

A kategória győztese Fejér Balázs (Lánchíd Rádió) lett a Fűzy Andrásról, a Győri Kosárlabda Klub elnökéről, a tavaly autóbalesetben elhunyt Fűzy Ákos edző unokatestvéréről készített portréjával. Harmadik Kalapos Mihály (MTVA) Arcvonások – Pásztory Dóráról készített anyaga lett. Különdíjat kapott Pecsuvácz Péter (Pecsu Press) televíziós összefoglalója az áprilisi kempo-világbajnokságról. 

 

Hanganyag itt található: Mert futni jó!

0 Tovább

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum