Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Krajcsák: javítanom kell a világranglistás helyezésemen

Felemás évet zárt Krajcsák Márk. A legjobb magyar fallabdás úgy érzi, hogy összességében fejlődött, és jól ment a játék számára, de a szerencse 2011-ben elpártolt mellőle.


„Bár a világranglistán a 79. helyen zárom az évet, úgy gondolom, hogy sokat javult  a játékom.  A kiemelt versenyeken a döntő meccseimen több 3-2-es, azaz szoros vereséget szenvedtem, de nem panaszkodom. Bízom benne, hogy 2012-ben jelentősen javítani tudok a ranglistás pozíciómon, hiszen a legjobb 50 körüli helyezéssel lehetek esélyes a Világjátékokon való indulásra” – mondta Krajcsák Márk.

A kétszeres Világjátékok-résztvevő sportoló 2011-es versenyszezonját egy Dél-Afrikában összeszedett vírus is megnehezítette. „Nyáron közel másfél hónapot ki kellett hagynom egy vírusos megbetegedés miatt, így a nagyon fontos alapozás kimaradt, de már a jövőre koncentrálok. Január 6-án indulok Kanadába, ahol megkezdem a 2012-es évet” – tette hozzá Krajcsák, aki a január 10-én kezdődő vancouveri Világkupán lép pályára.


0 Tovább

Balzsay: Bacskai ott lehet Londonban

Balzsay Károly szerint az angyalföldi ökölvívók kitettek magukért a múlt heti országos bajnokságon, Bacskai Balázs pedig jó eséllyel pályázik az olimpiai kvótára.

A Vasas-Süllős Ökölvívó Szakosztály igazgatójaként tevékenykedő sportember, aki a Boksz Világszövetség (WBA) nagyközépsúlyú világbajnoka, különösen a csapatversenyben elért első helyre büszke. „A szombathelyi ob volt az első olyan nagy megmérettetés, amelyen egy egész szakosztályért szorítottam. Embert próbáló volt, a bajnokság végére rekedtre kiabáltam magam” – kezdte Balzsay.

                                               Balzsay Károly - fotó: Császár Attila

„Öt döntősünk volt, három aranyat és két ezüstöt szereztünk, valamint miénk lett a csapatelsőség is. A Vasas ezzel bebizonyította, hogy egy dinamikus, lüktető egyesület, és továbbra is az élvonalban van a helye. Ez persze akkor válik teljessé, ha Bacskai Balázs áprilisban olimpiai indulási jogot szerez, amire minden esélye megvan” – hangsúlyozta a világbajnok.

                                        A Vasas csapata - fotó: Doba István

Az olimpiai kvalifikációs versenyt Isztambulban rendezik meg tavasszal, ahol a döntősök kapnak kvótát.

A Vasas-Süllős Ökölvívó Szakosztály színeiben ők szereztek érmet a szombathelyi országos bajnokságon:

Arany:

69 kg – Bacskai Balázs

91 kg – Darmos József

+91 kg – Kurtucz Csaba

Ezüst:

52 kg – Berna Dávid

60 kg – Fodor Milán

0 Tovább

Magyar légiparádé az Egyesült Arab Emírségek születésnapján

Egy magyar műrepülő-csapat hatalmas légiparádét csinált az Egyesült Arab Emírségek születésnapján. Az arab állam fennállásának 40. évfordulóját ünnepli.


Dubaiban fantasztikus ünnepsorozat vette kezdetét, ahol Veres Zoltán és csapata tette emlékezetessé a kerek évfordulót. A magyar műrepülő Európa-bajnokon kívül Góger Attila és Ferencz László kápráztatta el a nézőket a Pálma-sziget felett. A csapat Deme János főmérnökkel egészült ki.


„Több éve jó kapcsolatban vagyok a helyiekkel, így örömmel vállaltam a felkérést a légiparádéra. Igyekeztünk felejthetetlen produkcióval előrukkolni. Az egyik ilyen mutatványunk például az volt, hogy a műrepülők füstölőivel egy 40-es írtunk az égre” – nyilatkozta Veres Zoltán.



Fotók: Bogdan Pop, alias RATus



0 Tovább

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum