Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ismét Total Summer a Parkban!

Augusztus 15-én, szombaton a Virtual Planet és a Seven Music Records együttműködésével harmadik alkalommal rendezik meg a nagysikerű Total Summer Fesztivált a Budapest Parkban, mely idén sem kecsegtet kevésbé szórakoztató estével, mint az előző két évben. Az este jó hangulatáról, és a hatalmas buliról 8 sztárfellépő gondoskodik.

A retró feeling fő zászlóshajója az angol East 17 lesz, amely annak idején rengeteg fiatal lány szívét dobogtatta meg, ők legalábbis be is vallották...Biztosak lehetünk benne, hogy az akkori fiatalok - jórészt immár anyukaként, családos emberként - ismét jót tombolnak a koncertjükön.

A magyar "csapatot" a közelmúltban a siófoki Nagy Retro Partyn is pazar koncertet produkáló Happy Gang, valamint a V-Tech/Kefír, az Animal Cannibals, az UFO, Csordás Tibi és Josh képviseli majd, illetve DJSpyTheGhost és Orbán Tamás is igyekszik gondoskodni a bulihangulatról.

Kapunyitás 17 órakor, a koncertek 18 órától indulnak!

0 Tovább

Újra Nagy Retro Party Siófokon!

Egy év elteltével ismét a Balaton partjára látogatnak a 90-es évek legnagyobb sztárjai! Az I LOVE RETRO Fesztiválsorozat keretében augusztus 8-án a siófoki Beach House-on lépnek fel a korszak legkedveltebb magyar előadói, idén pedig egy külföldi sztárcsapat, a Brooklyn Bounce is szórakozatja majd a közönséget.

A német együttes mellett színpadra lép a TNT, az Ámokfutók, Zoltán Erika, az UFO, az FLM Update, a Groovehouse, Csordás Tibi, a Happy Gang és a Splash is, és DJ Dominique, valamint DJ Náksi is igyekszik gondoskodni a jó hangulatról.

Tavaly szeles, hűvösebb idő volt a koncert alatt, ennek ellenére fantasztikus volt a hangulat, most szombaton viszont még ebből a szempontból is adva lesz minden egy fergeteges bulihoz.

0 Tovább

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum