Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fesztiválhangulat és 10 000 nevező a SPAR Budapest Maraton első napján

A rövidebb futótávok napjával elkezdődött a 37. SPAR Budapest Maraton Fesztivál. A legnépszerűbb haza futófesztiválra az első napon 10 000 nevező látogatott ki.

A futók és mozogni vágyók 2 nap alatt 15 távon állhatnak rajthoz, a Pázmány Péter sétányon kialakított eseményhelyszínen a hétvégén összesen 10-szer szólal meg a rajtduda.

A szombat hagyományosan a rövidebb távoké - már a vasárnaphoz képest, amikor a maratoni és a 30 kilométeres távot teljesítik a futók. Az első nap programját a klasszikus 10 kilométeres táv vezette fel. A rövidebb távok kedvelői rajthoz állhattak még a minimaraton 5 kilométerén, a kezdő futókat pedig a 2,3 kilométeres maratonkára várták a szervezők. Utóbbi távon gyaloglószám is várta a jellemzően idősebb vagy alkalmi sportoló résztvevőket. Az esemény „legaranyosabb” futama a családi futás, ahol a legkisebbek is kedvükre és biztonsággal tipeghetnek az 1 kilométeres útvonalon.

A maratonka iskoláknak hirdetett futamában több mint 2000 diák futott együtt. Az Österreichische Schule Budapest 240 diákjából 226-an rajthoz álltak az eseményen.

 

Az eseményen hagyományosan minden évben megrendezik a FODISZ Esélyegyenlőségi Futamot, melynek beszédes szlogenje: „A mozgás öröm. Mindenkinek.” A FODISZ és a BSI közös futama a fogyatékossággal élő, mozgáskorlátozott, illetve a szolidaritásukat kifejezni vágyó fiatalokat invitálja egy szimbolikus, 500 méteres táv lefutására. A cél az, hogy azok a fogyatékossággal élő gyerekek is átélhessék a versenyzés örömét és izgalmait, akiknek az aktív sportolás nem feltétlenül a mindennapok része. A futamon azok is rajthoz állhatnak, akik együttérzésüket, szolidaritásukat szeretnék kifejezni speciális igényű embertársaik felé.

A SPAR Budapest Maraton Fesztivál a meghirdetett futamokon kívül számos különversenynek is terepe. Az egyik ilyen a Diplomata Kupa, mely a budapesti nagykövetségek, konzulátusok munkatársainak barátságos „összecsapása” a 4*2 km-es HERVIS Váltó keretében. Idén 16 ország nagykövetsége és az ENSZ szervezetei összesen 34 váltóval vettek részt a szombati Diplomata Kupa megmérettetésén.

A versenyen rajthoz állt Baji Balázs VB bronzérmes gátfutó, a Budapest 2023 Atlétikai VB nagykövete is.

A SPAR Budapest Maraton Fesztiválon a futás szerelmesei között közéleti szereplők, művészek is rendre rajthoz állnak. A minimaraton 5 kilométeres távján indult Dr. Bősz Anett, Budapest főpolgármester-helyettese, Tankó Erika színésznő pedig egy klasszikus 10-est teljesített. A BSI Fut a Színház programjában pedig váltóban indult az Újszínház, az Örkény Színház és a Jurányiház csapata.

A SPAR Budapest Maratonon a nagy nemzetközi maratonok mintájára a futamok mellett igazi fesztiválhangulat várja a mozogni vágyó résztvevőket és a családokat, az ELTE Lágymányosi Campusa mellett kialakított futóexpon 40 kiállító különböző programjai, sporttal és egészséggel kapcsolatos tanácsadás, kóstolási lehetőség, nyereményjátékok és gyerekeknek szóló aktivitások várták a látogatókat.

A 37. SPAR Budapest Maraton Fesztivál vasárnap a királytávval, a maratonnal folytatódik. A sok ezer fős nemzetközi mezőny panorámás budapesti útvonalon teszi majd meg a 42,195 kilométeres, klasszikus távot.

Az esemény miatti forgalmi változásokról bővebb info itt:

www.forgalmivaltozasok.hu

0 Tovább

Mintegy 20 ezer indulót várnak a futófesztiválra

Mintegy 20 ezer indulót - köztük mintegy kétezer külföldi vendéget - várnak az október második hétvégéjén sorra kerülő 37. Spar Budapest Maraton Futófesztiválra.

Az esemény keddi sajtótájékoztatóján Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős államtitkár elmondta: egy felmérés szerint a magyar lakosság 59 százaléka soha nem mozog, további 15 százaléka is csak ritkán, és az elmúlt négy évben ezen a területen nem sikerült előre lépni. Hozzátette: a Covid is rossz hatással volt a folyamatokra és a szabadidősport-eseményeken most még mindig csak a járvány előtti létszám kétharmada vesz részt. Révész Máriusz szerint ezért is fontos, hogy rávegyék az embereket a mozgásra és ebben nagy szükség van a Budapest Sportiroda (BSI) rendezvényeire.
    

Kocsis Árpád, a szervező BSI ügyvezető-versenyigazgatója arról beszélt, hogy a két napon összesen 15 féle távot teljesíthetnek a résztvevők, az első rajt október 8-án szombaton 9 órakor lesz, a maraton vasárnap 9-kor kezdődik, a rajt és a cél ezúttal az ELTE Lágymányosi Campusánál lesz, az útvonal pedig a két rakparton halad majd.
    

A versenyigazgató közölte, hogy a járvány elmúltával a külföldiek is kezdenek visszatérni, ezúttal 83 országból érkeznek résztvevők, újra nagy számban jönnek az angol és francia futók, a legidősebb nevező egy 82 éves francia sportember. Kiemelte, hogy itthonról mintegy 800 településről érkeztek nevezések. Ezúttal is lesznek a sporttal és az egészséges életmóddal kapcsolatos sátrak, valamint szakmai futások, a Diplomata Kupa 4x2 kilométeres távjára 30 követség csapata, a Fut a színház elnevezésűre pedig több mint 10 színház nevezett.
    

Bősz Anett, Budapest humán területekért felelős főpolgármester-helyettese hangsúlyozta, hogy a maraton teljesítése önmagunk komolyan vételét jelenteni és hogy a sportesemények a társadalomban a közösségszervezésen keresztül a kultúra szerepét is betöltik, és ez teljesedik ki a Spar Budapest Maratonon.
    

Maczelka Márk, a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. kommunikációs vezetője felhívta a figyelmet arra, hogy a cég már 15. alkalommal támogatja az eseményt, az életmód standjukon pedig tanácsokat adnak a minőségi táplálkozáshoz, bemutatják azokat a termékeiket, amelyekkel az egészséges életmódot támogatják.
    

Szabó László, a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetségének (FODISZ) elnöke kiemelte: a fogyatékkal élők számára a rendezvényen már tizedszer rendezik meg az esélyegyenlőségi futamot. Ezzel is szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy a társadalom tagjai még inkább szolidárisak legyenek a fogyatékkal élők iránt.
    

Az eseményen a szervezők igyekeznek ápolni a tavaly tavasszal elhunyt Monspart Sarolta, a nemzet sportolója emlékét, aki kitartó szurkolója és szervezője volt a futóversenyeknek. Bejelentették, hogy ezért a Budapest Sportiroda egymillió forinttal támogatja a szellemi és tárgyi hagyatékát ápoló Monspart Sarolta Egészséges Életmódért Alapítvány tevékenységét.

0 Tovább

BBU 2014 - Már a 25. Bécs-Budapestre készülnek

A csütörtöki félmaratonnal befejeződött az idei Bécs-Budapest (BBU) ultrafutóverseny. A mezőny ezúttal rendhagyó módon Győr és Budapest között futott, az utolsó, csütörtöki etapon Budakesziről rajtoltak el a versenyzők. Budakeszin láthattuk többek között dr. Simicskó István sportért felelős államtitkárt, és a magyar kajak-kenu-válogatott több kiválóságát, élükön Storcz Botond szövetségi kapitánnyal, és Csabai Edvinnel, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség szakmai igazgatójával, akik a Kolonics György Emlékfutáson vettek részt. Ez a táv ugyancsak egy félmaraton volt. 

Az idei BBU-t összetettben a harmadik szakaszon is diadalmaskodó Steib Péter nyerte meg Bogár János és Tresó Gábor előtt. Csapatban a Dover nyelviskola lett első, megelőzve a Sashegyi Gepárdokat és a Mavir-Kóbor áram együttesét.

Halgas Csaba, a BBU ügyvezető igazgatója elmondta, az idei verseny rendhagyó, átmeneti volt, de már most készülnek a 2015-ös Bécs-Budapest ultramaratonra, amely a 25. lesz. „Jövőre a Bécs-Budapest ultramaraton 25 éves lesz. Elindult a vasfüggönytől és eljutott egy modernebb világba. Meg szeretnénk méltóképp ünnepelni, és vissza szeretnénk vinni a futóinkat arra az útra, amit nagyon szerettek. Tervezett útvonalunk 2015-re: Bécs, Sopron, Győr, Tata, Budapest" – mondta a Sportime Magazinnak Halgas Csaba.

(Sportime Magazin)

0 Tovább

Maratonman Tavaszi Futam

Idén második alkalommal rendezik meg a balatonfüredi Maratonman Tavaszi Futamot. Az indulók ezúttal is gyönyörű környezetben, a téli álom után éledező Balaton partján mozgathatják át a testüket.

“A Maratonman azoknak szól, akik hozzánk hasonlóan imádják a futást. Azoknak, akik még csak kezdenek rákapni az ízére, vagy akik már rendszeresen futnak. Azoknak, akik még csak elhatározták, vagy akik már többször le is futották a maratont. Futóeseményeink prémium kategóriás rendezvények, mely tükröződik a szervezés és az ellátás színvonalában, a díjak és a kísérő programok minőségében. Nevezőinknek nem csupán a versenyzés élményét kínáljuk de egy komplett sportnapot, melyet együtt élvezhetnek családjukkal, barátaikkal” – mondja Zelcsényi Miklós főszervező.

Amire az indulók számíthatnak:

-       Gyönyörű helyszín (versenyközpont a Balaton partján, a Vitorlás téren, befutó a Tagóre sétányon), jól biztosított pálya.

-       Professzionális szervezés, többszörösen bizonyított, rutinos szervezőgárdával.

-       Nevezési lehetőség többféle távon, hogy mindenki megtalálja a felkészültségének megfelelő kihívást: 6,5 km, 10.5 km, félmaraton, maraton.

-       Szintidőn belüli egyéni befutóknak egyedi technikai futópóló, a dobogósoknak érem és oklevél jár.

-       A versenyen a teljes frissítésről az első számú sporttáplálkozástudományi márka, a PowerBar gondoskodik, hogy a nevezőknek, csak a célbaéréssel kelljen foglalkozniuk.

-       A kísérőket családi nap hangulat várja, a gyerekek szórakoztatásáról Rudi bohóc gondoskodik, a versenyt bográcsparti zárja.

Nevezni a helyszínen a versenyt megelőző napon, szombaton 12-től 18 óráig, a verseny napján 10 óráig lehet.

Bővebb infók: http://futas.maratonman.hu/

 

0 Tovább

21930 futó Budapesten - a Bányász Team is futócipőt húzott!

Ahogy azt a Futás Napját szervező Budapest Sportiroda vezetői az előzetes nevezések alapján várták, valóban több rekord is megdőlt  a 28. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon. Bebizonyosodott, hogy a Forma-1 után ez a legnagyobb részvétel mellett zajló hazai sportesemény. Soha még ennyien nem neveztek magyarországi szabadidősport rendezvényre, idén 21930 futót regisztráltak. (Tavaly 19200 fővel született a most megdöntött rekord.) Köztük 4900 maratonista választotta magának a mai budapesti programot, szintén csúcs! A harmadik rekord pedig a 68 országból érkezett közel 3000 külföldi futó.

A 17 fokos időben rajtot Balog Zoltán Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere lőtte el, óriási üdvrivalgás közepette, 16 tv műsor kameráinak kereszttüzében. A versenyben végig vezetve megvédte tavalyi elsőségét Józsa Gábor, aki harmadszor gyűjtötte be az országos bajnoki elsőséget.

 Józsa Gábor :

 Nagyon boldog vagyok, ez a második győzelmem a SPAR Budapest Maratonon. Az útvonal nehezebb volt a tavalyinál, azonban a szurkolás mindenért kárpótolt. Hihetetlen mennyit számít, mikor név szerint buzdítanak ismeretlen emberek, különösen a Bátor Tábor tagjai voltak lelkesek.  Egy hónapja a Nike Félmaratonon egy rendkívül erős mezőnyben szereztem meg a negyedik helyet, ráadásul a végéig az első bolyban futottam. Akkor nem sikerült a hajrá, most azonban végig magabiztosan és egyenletesen tudtam teljesíteni. 2:20 alatti időt szerettem volna futni, azonban már a hét elején „elengedtem” ezt a kihívást, mert túl meleg volt (21 fokban ért célba). Fontos megjegyezni azt is, hogy milyen sokan neveztek a versenyre. Csak összehasonlításképpen: olimpiai bajnokunk Paizs Krisztián magyar bajnokságon még soha nem versenyezhetett ennyire lelkes és nagyszámú közönség előtt.

 A nőknél hosszú időn keresztül a tavalyi olimpián szerepelt Erdélyi Zsófia haladt az élet, de 5 km-rel a vége előtt beérte a mogyoródi Juhász Staicu Simona, aki ettől kezdve meg is őrizte a vezetést ÉS 2004 és 2010 után újra magyar bajnok lett.

 Juhász Staicu Simona:

Nehéz verseny volt a mai, de akartam a győzelmet. Külön motivációt jelentett, hogy az országos bajnokságra szülés után tértem vissza. Nem könnyű egyszerre két kislányt nevelni, háziasszonyként és futóként is kihozni magamból a maximumot, de éreztem magam az erőt már a verseny előtt is. Visszafogottabban kezdtem, egyenletesen és okos versenyzéssel sikerült leküzdenem a hátrányomat Erdélyi Zsófival szemben. Több alkalommal is rá tudtam tapadni egy-egy férfi futóra, 37-nél pedig utolértem Zsófit, onnantól kezdve nem volt kérdés, hogy a végéig bírom tartani a tempót. Alapesetben nem is érzi az ember mennyire fontos a közönség folyamatos buzdítása, 25-nél mikor egy pár száz méterig nem voltak szurkolók, akkor szó szerint „megzuhantam.” Kislányaim is eljöttek a Városligetbe, örülök, hogy ők is részesei lehettek ennek az aranyéremnek.

Volt szerencsém idén is belekóstolni a maratoni forgatagba, innen is nagy köszönet Kovács Eszternek, Nyíri Dórának és Kőrös Péternek, akikkel váltóban végigfutottuk a 28. Budapest Maratont. És külön köszönet a budapestieknek, akik a forgalmi nehézségek ellenére végig támogatták a sportolókat.

 

Eredmények:

 

Férfiak:

Józsa Gábor (MAC) 02:22:58

2. Nagy Tamás János (Békéscsaba) 02:26:44

3. Szabó Gábor (ELTE-ADSK) 02:32:56

 

 

Nők:

 

Juhász-Staicu Simona (Mogyoródi KSK)  02:42:26

2. Erdélyi Zsófia  (UTE)  02:47:41

3. Merényi Tímea (Bp. Honvéd SE) 02:51:43

0 Tovább

Balzsay Károly mosolyogva teljesítette a félmaratont

A férfiaknál Beda Szabolcs, a nőknél pedig Hornyák Zita nyerte a Maratonmant . A Balaton partján, kellemes tavaszi időben, több száz futó részvételével rendezték meg a 2013-as Maratonman-sorozat első állomását. Félmaratonon Pelsőczy Attila és Garami Kata végzett az élen. A balatonfüredi mezőnyben két profi ökölvívó világbajnok is futott, Balzsay Károly és a német Sebastian Zbik egyaránt félmaratont teljesített.

Balzsay első félmaratonján van túl. „Ugyan korábban az edzőtáborokban, vagy egy-egy profi meccsre készülve, futottam már ennyit egyszerre, de hivatalosan ez volt az első félmaratonom. Kellemes tempóban, gyakorlatilag mosolyogva futottam végig. Óriási volt végig a hangulat. Nagy szükség van az ilyen rendezvényekre, mert kedvet csinálnak a sportolásra.” – mondta a befutónál Balzsay Károly.        

A Zelcsényi Miklós által szervezett prémiumkategóriás versenyen azok is kikapcsolódhattak, akik nem sportoltak. Nick Árpi erőművész bemutatót tartott, valamint a rendezvény csúcspontjaként Tóth Gabi egy fergeteges koncerttel búcsúztatta a 2013-as Maratonman-sorozat nyitófordulóját.

 A Maratonman-sorozat június 15-én folytatódik, a helyszín ugyancsak Balatonfüred lesz. Azt a versenyt a II. Balatonman Triatlon Fesztivál részeként rendezik meg. A triatlon fesztivál egyik betétprogramjaként különleges élménynek ígérkezik az esti fáklyás futás, ahol kivilágított pályán futnak majd a versenyzők. Bővebb tájékoztatás a www.maratonman.hu internetes oldalon olvasható.

2013-as Maratonman, Balatonfüred

Győztesek

Férfi maraton:

Beda Szabolcs, 2 óra 37.03 perc

Női maraton:

Hornyák Zita, 3 óra 33.04

Férfi félmaraton:

Pelsőczy Attila, 1 óra 16.21 perc      

Női félmaraton:

Garami Kata, 1óra 27.27 perc

Férfi 6.5 km:

Nick Márton, 24.02 perc

Női 6.5 km:

Gábor Ildikó, 34.00 perc

0 Tovább

Vasárnap több száz futó veszi birtokba Füredet

Ezen a hétvégén futók veszik birtokba Balatonfüred utcáit. Megkezdődik a 2013-as Maratonman-sorozat. Zelcsényi Miklós főszervező szerint az esemény igazi tavaszi családi program lesz, koncerttel, erőművész bemutatóval, és sok-sok mozgással. „Úgy néz ki, hogy jó időnk lesz, az egyes távokon összesen 500 körüli indulónk lesz. Tavaly ugyanitt rendeztük a Balatonmant (amelyet idén is megtartunk), akkor mindenki elégedetten távozott, és egy jó kis sportélménnyel lett gazdagabb. Ezúttal is ez a célunk, hogy élményt adjunk” – mondta a főszervező.

Az élményszerzésre mindenkinek megvan az esélye, aki ellátogat vasárnap Balatonfüredre. A prémiumkategóriás versenyen a szervezők minden szükséges frissítéssel kiszolgálják az indulókat, hogy nekik valódi élmény legyen a futás. A kísérőket, családtagokat pedig különböző programok és egy fergeteges Tóth Gabi koncert várja, de Nick Árpi erőművész is bemutatót tart. A mezőnyben feltűnik többek között Balzsay Károly is. Korábbi kétszeres profi ökölvívó világbajnokunk tavaly is indult Balatonfüreden.

A Maratonman-sorozat második állomását szintén Balatonfüreden tartják majd a II. Balatonman Triatlon Fesztivál részeként, június 15-én.

Bővebb tájékoztatás a www.maratonman.hu internetes oldalon olvasható.

0 Tovább

Maratonman 2013 – Tóth Gabinak különösen fontos a jó erőnlét

Komoly állóképességre és erőnlétre tett szert Tóth Gabi az utóbbi időben. Az énekesnő sokáig nagy sikerrel versenyzett a Szombat esti lázban, és a napi több órás edzések megtették a hatásukat: a próbák alatt elkezdett izmosodni, és néhány kilótól is megszabadult. Ugyan kiesett a versenyből, ám bárki találkozhat vele április 14-én Balatonfüreden, hiszen az ő ingyenes koncertjével zárul majd a Maratonman-sorozat első eseménye.

Április 14-én tartják a Maratonman-sorozat első állomását, Balatonfüreden. A prémium kategóriás futóversenyen a szervezők kiváló minőségű frissítőkről is gondoskodnak, a célban pedig egyedi érem, oklevél és Saucony technikai póló várja a beérkezőket. Azok sem fognak unatkozni, akik nem húznak futócipőt. Számtalan színes kísérőprogram lesz, ezek központi helyszíne a Vitorlás tér lesz, ott áll majd színpadra a 2005-ös év női hangja is, aki korábban rendszeresen futott, 2009-ben még egy versenyen is indult. Mostanában a tánc töltötte ki az életét, de azt mondja: aki kellően felkészült, annak csak ajánlani tudja, hogy álljon rajthoz, a többiek pedig szurkoljanak, és bulizzanak egy nagyot az esti koncerten.

A Maratonman-sorozat második állomását szintén Balatonfüreden tartják majd a II. Balatonman Triatlon Fesztivál részeként, június 15-én. A triatlon fesztivál egyik betétprogramjaként különleges élménynek ígérkezik az esti fáklyás futás, ahol kivilágított pályán futnak majd a versenyzők.

 Bővebb tájékoztatás a www.maratonman.hu internetes oldalon olvasható.

0 Tovább

Maratonman-sorozat - 10 nap van a rajtig

Tíz nap múlva kezdődik a Maratonman-sorozat. Április 14-én Balatonfüreden állhatnak rajthoz a futók. A szervezők is szépen haladnak az előkészületekkel, az a céljuk, hogy a résztvevők maradandó élményeket szerezzenek, illetve hogy azok is jól érezzék magukat, akik nem húznak futócipőt – mondja Zelcsényi Miklós főszervező.

"A finishben vagyunk, jó ütemben haladunk az előkészületekkel, mindennel idejében végzünk majd" - árulta el a főszervező, aki szerint elsősorban azokat várják a versenyre, akik imádnak futni, és szeretik a kihívásokat. A prémium kategóriába sorolt megmérettetés főszervezője szerint idehaza kevesen sportolnak rendszeresen, ám ezek a versenyek épp arra jók, hogy a résztvevők és kísérők felejthetetlen pillanatokat éljenek át. A nevezési díj fejében a futók mindent megkapnak, ami ahhoz szükséges, hogy jól érezzék magukat az embert próbáló táv teljesítése során. A vendégek pedig Tóth Gabi ingyenes koncertjén bulizhatnak egy jót.

Akit az motivál, ha a mezőnyben az élsportból jól ismert arcok is vannak, az sem fog csalódni. Ott lesz Balzsay Károly (képünkön) is, aki egy félmaratonra vállalkozott. A korábbi kétszeres profi ökölvívó a visszavonulása után sem hagyta abba a sportot, folytatta az edzéseket, hiszen jelezte, hogy indul az ironmanen, a félmaratont is a felkészülés részének tartja. Már korábban is teljesítette a 21 kilométeres távot, de versenyen még soha nem futotta le. A fő cél azonban az ironman, amelyen 3,8 kilométert kell úszni, 180 kilométert kerékpározni és 42,2 kilométert futni. Tavaly váltóban indult a Balatonman mezőnyében, és már akkor elhatározta, hogy idén is ott lesz.

Az idei Maratonman-sorozat április 14-én, Balatonfüreden startol, a második állomás a Balatonman lesz, ugyancsak az üdülővárosban június 15-én, míg a tervek szerint ősszel zárul egy budai versennyel, amelynek időpontját egyelőre még nem tűzték ki.

További tájékoztatás: www.maratonman.hu és www.balatonman.hu.

0 Tovább

Ingyenes Tóth Gabi koncerttel zárul a maratoni futás

Tóth Gabi szórakoztatja majd a közönséget a Maratonman-futósorozat első állomásán, amelyet április 14-én rendeznek meg Balatonfüreden. A sporteseményt számos színes program kíséri, a központi helyszín a Vitorlás tér lesz, ott áll majd színpadra a 2005-ös év női hangja is, aki jelenleg a Szombat esti lázban táncol Markó Róbert oldalán. 

Tóth Gabi maga is kötődik a Balatonhoz, hiszen a közeli Tapolcán nőtt fel. Nevét 2005-ben ismerhette meg a nagyközönség, amikor nővére után egy évvel ő is sikeresen szerepelt a Megasztárban, második helyezett lett, és ő lett az év női hangja. A Maratonman futóverseny első állomásának záróakkordjaként koncertet ad a fiatal énekesnő a balatonfüredi Vitorlás téren. A szervezők azt szeretnék, ha a versenyzők és a kísérők is nagyon jól éreznék magukat április 14-én, az esti koncertre azonban nemcsak őket várják, hanem minden érdeklődőt, aki szeretne egy nagyot bulizni a festői szépségű üdülővárosban.

Az énekesnőtől a futás sem áll távol, régebben rendszeresen futócipőt húzott, de ma már a tánc az élete. „2009-ben futóversenyen is indultam. A Maratomant gyönyörű helyen rendezik, mindenkinek csak ajánlani tudom, álljon rajthoz, akinek a felkészültsége ezt megengedni. Aki viszont nincs olyan fizikális állapotban, az szurkolhat, na és persze este bulizhat egy nagyot velünk” – mondta Tóth Gabi.

A prémium kategóriás futóversenyen a szervezők kiváló minőségű frissítőkről is gondoskodnak, így segítve a versenyzőket abban, hogy valóban a lehető legtöbbet hozhassák ki magukból. De nem csupán a minőséggel, a mennyiséggel sem lesz probléma, hiszen a  nevezési díjak  a futók komplett frissítését tartalmazzák! Aki futott már versenyen, az tudja igazán értékelni, hogy itt a versenyzők minden olyan kiegészítőt megtalálnak majd a frissítő asztalokon, amelyek segítik a célba érkezést (például energiaszelet, gél, magnézium, izotóniás ital és műzliszelet). A célban pedig egyedi érem, oklevél és Saucony technikai póló várja a beérkezőket.

A Maratonman-sorozat második állomása a II. Balatonman Triatlon Fesztivál lesz, azt is Balatonfüreden tartják, június 15-én. A triatlon fesztivál egyik betétprogramjaként különleges élménynek ígérkezik az esti fáklyás futás, ahol kivilágított pályán futnak majd a versenyzők.

További részletek a www.maratonman.hu internetes oldalon találhatók.

0 Tovább

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum